Πολωνός πρωθυπουργός: Ο «ρωσικός κόσμος είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ»

Πολωνός πρωθυπουργός: Ο «ρωσικός κόσμος είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ»

Θα βρέξει φωτιά στην Πολωνία! Ο δρόμος δείχνει

να μην έχει γυρισμό…

Όπως μεταδίδει το READOVKA, ο Πολωνός πρωθυπουργός, Mateusz Morawiecki. Σε ένα ακραίου βαθμού ΣΟΒΙΝΙΣΤΙΚΟ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ παραλήρημα, κάλεσε την Δύση να καταστρέψει τον ρωσικό κόσμο

«Ο “ρωσικός κόσμος” είναι ένας καρκίνος που τρώει όχι μόνο την πλειοψηφία της ρωσικής κοινωνίας, αλλά απειλεί και ολόκληρη την Ευρώπη.

Επομένως, δεν αρκεί να στηρίξουμε την Ουκρανία στον στρατιωτικό της αγώνα ενάντια στη Ρωσία. Πρέπει να καταστρέψουμε εντελώς αυτήν την τερατώδη ιδεολογία», είπε ο Morawiecki.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως οι διεθνιστές έχουν προωθήσει στις κυβερνήσεις που γειτονεύουν με την Ρωσία, φανατικούς σοβινιστές, οι οποίοι μισούν καθετί ρωσικό και οδηγούν τις χώρες τους σε σύγκρουσή με την Ρωσία, έτσι ώστε ΗΠΑ και σύμμαχοι να φθείρουν την «Αρκούδα» και μετά να της επιτεθούν οι ίδιοι, άπαξ και τα πράγματα οδηγηθούν σε τρίτο παγκόσμιο!

Σημειώνεται πως η Ρωσία έχει χαρακτηρίσει την Πολωνία «ΠΗΓΗ ΑΠΕΙΛΗΣ», ενώ σήμερα η Μόσχα αξίωσε επίσημη συγγνώμη από την Πολωνία και απείλησε την χώρα με πιθανά μελλοντικά αντίποινα, αφού ο πρεσβευτής της δέχθηκε επίθεση με κόκκινη μπογιά.

Ο Σεργκέι Αντρέεφ δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία καθώς πήγε να καταθέσει λουλούδια στο Σοβιετικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο στην Βαρσοβία τη Δευτέρα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Μόσχας.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κάλεσε τον Πολωνό Πρέσβη Krzysztof Krajewski. «Η Ρωσία αναμένει μια επίσημη συγγνώμη από την πολωνική ηγεσία σε σχέση με το περιστατικό και απαιτεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια του Ρώσου πρέσβη και όλων των υπαλλήλων των ρωσικών ξένων ιδρυμάτων στην Πολωνία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της. «Θα ληφθεί απόφαση για περαιτέρω βήματα ανάλογα με την αντίδραση της Βαρσοβίας στα αιτήματά μας», πρόσθεσε η Μόσχα.

photo readovka

el.gr

Share this post