Πρακτικές της FEMA για «Θερμοπυρηνικές εκρήξεις στις 60 μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ».

Πρακτικές της FEMA για «Θερμοπυρηνικές εκρήξεις στις 60 μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ».

Οι κυβερνήσεις προετοιμάζονται για κάθε είδους απειλές – από τα βιολογικά όπλα έως τα χημικά όπλα έως την πυρκαγιά.

Αλλά τίποτα δεν φτάνει στη δύναμη μιας πυρηνικής έκρηξης. Ακόμη και μια μικρότερη ατομική βόμβα μπορεί να δημιουργήσει μια πυρκαγιά στο έδαφος που είναι το μέγεθος ενός σταδίου και μπορεί έτσι να προκαλέσει έκρηξη που μπορεί να παραλύσει μια ολόκληρη πόλη. Τα ραδιενεργά κατάλοιπα μπορούν να προσγειωθούν εκατοντάδες μίλια μακριά.

Η Πολιτική Προστασία των ΗΠΑ προετοιμάζεται ήδη για εκτεταμένη χρήση πυρηνικών βομβών κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Βασίζεται σε πρώιμο πυρηνικό πόλεμο;

Ο Εθνικός Οργανισμός Πολιτικής Προστασίας και Σχεδιασμού της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, FEMA, ενημέρωσε σημαντικά τα σχέδιά της για πυρηνικές καταστροφές. Αυτό προκύπτει από μια νέα εντυπωσιακή έκθεση του Buzzfeed , ο οποίος περιγράφει τα νέα σχέδια ως «πραγματικά τρομακτικό». Μια έκθεση που δεν λαμβάνει ιδιαίτερη προσοχή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η έκθεση βασίζεται σε μια αποκλειστική συνέντευξη με έναν ανώνυμο υπάλληλο της αμερικανικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο υπάλληλος ανέφερε ότι το νέο σχέδιο FEMA προετοιμάζεται για ένα σενάριο που περιλαμβάνει «μεγάλες πυρηνικές εκρήξεις στις 60 μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ».

Το σχέδιο συζητήθηκε σε ένα διήμερο Εργαστήριο Εθνικής Δημόσιας Υγείας και Υποβοήθησης Καταστροφών του Εθνικού Καπιτώπου στο Καπιτώλιο και περιλάμβανε σχεδιασμό ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης για μεγάλης κλίμακας θερμοπυρηνικές εκρήξεις από κρατικούς φορείς.

Μέχρι στιγμής, οι τρομοκράτες χρησιμοποιούσαν πάντοτε «βρώμικες βόμβες», οι οποίες έχουν αλλάξει, εν μέρει λόγω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ της Ουάσινγκτον αφενός και της Μόσχας και του Πεκίνου αφετέρου, καθώς και των εξελίξεων στη Βόρεια Κορέα.

Ο Luis Garcia, επικεφαλής της χημικής, βιολογικής, ραδιολογικής και πυρηνικής μονάδαςτης FEMA , δήλωσε στο BuzzFeed News:
«Εξετάζουμε τις εκρήξεις από 100 χιλιοτόνους σε 1.000 κιλοτόνους.»

Το ενημερωμένο σχέδιο ανταπόκρισης της FEMA αναφέρεται ότι περιλαμβάνει μαζικές προετοιμασίες για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων πυρηνικών επιθέσεων σε 60 από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Αμερικής και τη δημιουργία ιατρικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση όλων των διαφόρων μη άμεσων τυχαίων συνεπειών που θα προέκυπταν από τέτοιες επιθέσεις.

Αλλά ο σχεδιασμός δεν περιλαμβάνει απλώς άμεση επιρροή και πυρηνικό φαινόμενο:

«Ο οργανισμός εξέτασε επίσης σενάρια στα οποία μια πυρηνική βόμβα, μία cyberattack, ένας συντονισμένος ηλεκτρομαγνητικός παλμός και βιολογικά όπλα χτυπήσουν τις ΗΠΑ ταυτόχρονα», ανέφερε η έκθεση Buzzfeed.

Η άνοδος του πυρηνικού φόβου-ATOMIC BOMB BLAST: Οι επιπτώσεις της έκρηξης των κυμάτων σε ανθρώπους-Ηλεκτρομαγνητική παλμός-Πυρηνικός χειμώνας-THE END

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG NEWS : Corfiatiko

Share this post