Πρεσβεύει των εκφυλισμό των ηθών ο Μπακογιάννης – Δηλώνει υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, της τεκνοθεσίας και της νομιμοποίησης της κάνναβης…

Πρεσβεύει των εκφυλισμό των ηθών ο Μπακογιάννης – Δηλώνει υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, της τεκνοθεσίας και της νομιμοποίησης της κάνναβης…

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΆΡΥΒΔΗ……..??????

Φανατικός υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, της τεκνοθεσίας και της νομιμοποιήσεως της κάνναβης τάσσεται ο Κώστας Μπακογιάννης, ακολουθώντας τη γραμμή του ψευδο-προοδευτισμού που υπηρετεί η ΝΔ.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Vice λίγους μήνες νωρίτερα, προχώρησε σε ρεσιτάλ αντιχριστιανισμού, υποστηρίζοντας τους γάμους ατόμων με ίδιο φύλο και την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας.

«Είμαι φανατικά της άποψης πως ο μόνος νόμος είναι η αγάπη. Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε άνετα να γίνει ένα Gay Pride στη Λαμία: «Γιατί όχι; Γιατί μπορεί να γίνει στην Αθήνα και δεν μπορεί να γίνει στη Λαμία και στο Καρπενήσι; Κάτι το καινούργιο είναι λογικό να προκαλεί αντιδράσεις», απάντησε όταν ερωτήθηκε σχετικά.

Όσον αφορά την αποποινικοποίηση της κάνναβης, είπε:

«Είμαι φανατικά υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας για πάρα πολλούς λόγους. Όχι μόνο γιατί αντικειμενικά έχει αποδειχθεί ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από αλκοόλ, όχι μόνο επειδή υπάρχει ένα οργανωμένο έγκλημα πίσω από τη διακίνηση της, αλλά και γιατί βλέπεις παιδιά που μπαίνουν για λίγα γραμμάρια στη φυλακή».

ΠΗΓΗ

Share this post