Πριν από δέκα χρόνια, ο άνθρωπος προέβλεψε πότε θα τελειώσουν τα πάντα.

Πριν από δέκα χρόνια, ο άνθρωπος προέβλεψε πότε θα τελειώσουν τα πάντα.
Κατά τη διάρκεια μιας μη ισχυρής μακράς ιστορίας της ανθρωπότητας, οι ερευνητές σημείωσαν ένα μάλλον εκπληκτικό φαινόμενο – εκρήξεις δημοσίου ενδιαφέροντος για διάφορα είδη προφητειών και περιουσίας που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια ορισμένων περιστρεφόμενων γεγονότων. Και σήμερα, φαίνεται, είναι ακριβώς μια τέτοια στιγμή που με την αρχή της πανδημίας όλοι καταλάβαιναν – δηλαδή, υπάρχει κάποιο είδος βλάβης στο υπάρχον μοντέλο της παγκόσμιας τάξης στον κόσμο και πώς θα τελειώσει είναι εντελώς ακατανόητο. Είναι πιθανό ότι μόνο ένα διοικητικό συμβούλιο  μπορεί να βοηθήσει στην απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.


Τα συστήματα προσφέρονται τώρα με διάφορους τρόπους, αλλά το GLP, όπως πάντα και συνήθως, είναι μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο και χθες ένας κύριος από τη Μεγάλη Βρετανία έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο  μοντέλο του 2008, το οποίο παρατηρεί, μεταξύ άλλων πραγμάτων, από τον αγαπημένο μας αναγνώστη Κωνσταντίνο, ο οποίος, γι ‘αυτό περιμένει τρομερά την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου και τον ατομικό βομβαρδισμό της Τιφλίδας – τελικά, αυτό ακριβώς πρόβλεψαν οι Γεωργιανοί πρεσβύτεροι τη δεκαετία του 1970.

 

Στο βίντεο, μιλάμε με έναν κύριο, κρίνοντας από το πρόσωπο και την προφορά του, από κάπου στο Πουέρτο Ρίκο, που ζει σε μια από τις σήραγγες της Νέας Υόρκης. Ο τύπος είναι λίγο παράξενος, μιλάει πολύ διακριτικά και αποκρυπτογραφήθηκε από μια φιλική κοινότητα γηγενών ομιλητών, αν και ακόμη και εδώ οι απόψεις ήταν διχασμένες. Ωστόσο, η γενική ουσία των λεγομένων αυτού του ανθρώπου έχει ως εξής. 

 Η Αποκάλυψη και η επόμενη Δεύτερη Παρουσίαση θα πρέπει να συμβεί μεταξύ 2000-2021, μεταξύ 21 Μαΐου και 21 Οκτωβρίου. Εφόσον έχουν περάσει σχεδόν όλα τα χρόνια αυτής της περιόδου, μόνο το 2021 παραμένει για την πραγματοποίηση της προφητείας. 

Είναι σαφές, φυσικά, ότι ο τύπος είναι ευτυχισμένος και ό, τι λέει δεν μπορεί να τα εμπιστευτεί. Ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο συνέπεσε ότι την παραμονή του Μαΐου 2021 η κατάσταση στον κόσμο κάπως έγινε ελαφρώς τεταμένη και οι τρομερές προφητείες ακούγονται από όλες τις οπτικές γωνίες. Έτσι οι Έλληνες πρεσβύτεροι χτυπούν τις καμπάνες και παροτρύνουν τους συμπολίτες τους να εφοδιαστούν με τροφή και νερό. Πρέπει να πάρετε μαζί σας φαγητό στο υπόγειο για τουλάχιστον έξι μήνες. Η ώρα του H για το τελευταίο ταξίδι στο κατάστημα θα μοιάζει με πραξικόπημα στην Τουρκία και την απομάκρυνση του κ. Ερντογάν. Αμέσως μετά, για κάποιο λόγο, η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει και οι άνθρωποι θα δουλέψουν κυριολεκτικά για φαγητό – θα λάβουν μισθούς στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας με φαγητό, οπότε ο πληθωρισμός θα είναι τόσο γρήγορος. Ο αγαπημένος αρχηγός των Πολωνών, ο κ. Krzysztof Jackowski, κυκλοφόρησε επίσης με ένα ανησυχητικό βίντεο, στο οποίο, απαντώντας σε ερωτήσεις από τους συνδρομητές του, πυροδοτεί κάποιο είδος μεγάλου πολέμου στη Μέση Ανατολή, κάπου στη Συρία ή στο Ιράκ. Και όλα τα κινήματα των τεθωρακισμένων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο όραμά του, αναπτύσσονται ακριβώς την παραμονή αυτής της πολύ μεγάλης σύγκρουσης, η Ουκρανία είναι απλώς μια οθόνη καπνού.

 

Με την πρώτη ματιά, ίσως νομίζετε ότι ο Krzysztof προσπαθεί απλώς να εμμείνει στις προηγούμενες προφητείες του, στις οποίες υποσχέθηκε έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή πριν από τις αρχές Απριλίου. Ωστόσο, οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή γράφουν τα εξής:

Έτσι, κάποιος παίρνει την εντύπωση ότι ολόκληρος ο πόλεμος μέχρι τώρα μόνο στο Οστάνκινο και στα ουκρανικά χαρακώματα δεν γνωρίζει κανέναν πόλεμο. 

Επομένως, είναι πιθανό, παρόλα αυτά, να έχει δίκιο ο Krzysztof – δηλαδή, θα πρέπει να αναμένονται γεγονότα στη Συρία ή το Ιράκ και αυτά τα γεγονότα θα ξεκινήσουν με κάποιο είδος κίτρινης σκόνης – έτσι ακούγεται η πρώτη πρόβλεψη του κ. Yatskovsky. Και έτσι, πάλι, κάπως περίεργα συνέπεσε ότι σήμερα μια παρόμοια πρόβλεψη για κάτι δηλητηριώδες και κίτρινο εμφανίστηκε στο 444prophecynews.com:

 Σε ένα όραμα σε ένα όνειρο, είδα την Ευρώπη στο μέλλον, την ΕΥΡΩΠΗ, η οποία προετοιμάζεται γρήγορα για έναν ευρύτερο παγκόσμιο πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα. Οι Ρώσοι πολίτες και ορισμένοι Δυτικοί Ευρωπαίοι Ρώσικης καταγωγής που ζούσαν έξω από τη Ρωσία μετακινήθηκαν πολύ γρήγορα σε μέρη που θεωρούσαν ασφαλέστερα. 

 Οι περισσότεροι Κινέζοι πολίτες και άνθρωποι Κινέζικης καταγωγής – πολύ εύκολα αναγνωρίσιμα ως μη Ευρωπαίοι – έχουν εξαφανιστεί εντελώς, αφήνοντας πίσω τους την περιουσία τους. Στην πραγματικότητα, οι αυθόρμητες ψύλλες εμφανίστηκαν στους δρόμους της Ευρώπης, πολλές από τις οποίες πούλησαν ακριβά κινεζικά αγγεία που έφυγαν από τους Κινέζους. Σύντομα, παράξενα “σύννεφα” με χρώμα ώχρα εμφανίστηκαν στον ουρανό. Κομμάτια του ουρανού ήταν καλυμμένα με μια ομίχλη από βρώμικο κίτρινο και πρασινωπό καφέ, όπως κάποια μουστάρδα. 

Όταν οι άνθρωποι είδαν αυτά τα σύννεφα, κάποιοι έτρεξαν μέσα, συνειδητοποιώντας ότι το ξέσπασμα του Παγκοσμίου Πολέμου περιλάμβανε ήδη τη ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. Η προφητεία δημοσιεύτηκε σήμερα, αλλά η αποκάλυψη ελήφθη το 2018. Περιέργως αντηχεί τόσο την «κίτρινη σκόνη» του Krzysztof, όσο και με άλλες, πολύ παλαιότερες προφητείες, στις οποίες αναφέρθηκαν κάποιες τοξικές ουσίες κίτρινου χρώματος. Ωστόσο, ακόμα πιο περίεργο – σχετικά με ορισμένα επικείμενα προβλήματα με το νερό, τα οποία θα συμβούν είτε ως αποτέλεσμα της ξηρασίας είτε ως αποτέλεσμα της ρύπανσης των πηγών, υπάρχουν πολλά μηνύματα στο YouTube:

 

Τις τελευταίες δεκαετίες, για να μην αναφέρουμε τους τελευταίους αιώνες, έχει γίνει τεράστιος αριθμός προβλέψεων για το τέλος του κόσμου, και για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, και για άλλα χρονικά της Αποκάλυψης. Σε γενικές γραμμές, οι προφητείες συγκλίνουν, λεπτομερώς – έρχονται σε αντίθεση ριζικά μεταξύ τους και είναι αδύνατο να κατανοήσουμε όλο αυτό το σωρό των πρωτοεμφανίσεων. Επιπλέον: το μέλλον είναι μεταβλητό, κάποιος κυβερνά τα παγκόσμια σενάρια και τα ξαναγράφει συνεχώς. Κατά συνέπεια, αυτό που λένε οι άνθρωποι τώρα, δηλαδή οι σύγχρονοι μας, αξίζει λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη από τα λόγια των πιο έγκυρων μυστικιστών των τελευταίων δεκαετιών και ακόμη περισσότερο αιώνων. Και ενώ αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι οι επόμενοι τρεις με έξι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι. Ίσως να ξεκινήσει ένας παγκόσμιος πόλεμος, ίσως όλα να επιλυθούν, αλλά σε αυτό που είχε ο απόλυτος προφήτης της Νέας Υόρκης – μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ο κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, ίσως ακόμη και η πιο άγρια ​​ένταση, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post