ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ

ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ

«Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ορισμένα εμβόλια παρουσιάζουν άμεση αντίδραση υπερευαισθησίας σε αυτές τις ενέσεις, ενώ άλλοι δεν παρατηρούν τίποτα για μία ή δύο εβδομάδες. Επίσης, αρκετοί από τους θανάτους που έχουν αναφερθεί στην VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) σημειώθηκαν 2-3 εβδομάδες μετά το εμβόλιο. Συμπτωματικά, αυτό είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την «επιμόλυνση» των κυττάρων με το mRNA και για να αρχίσει να παράγει την ακίδα πρωτεΐνης του ιού SARS-COV-2 (ή οποιαδήποτε πρωτεΐνη που έχουν κωδικοποιήσει. Για το εμβόλιο της Moderna) περιλαμβάνει η γενετική αλληλουχία για την παραγωγή βακτηριακής φλαγκελίνης, πιθανώς ως ανοσοενισχυτικό).

Ανάλογα με ποια κύτταρα του σώματος “επιμολύνθηκαν” με επιτυχία και προγραμματίστηκαν για την παραγωγή αυτών των ξένων πρωτεϊνών, υποψιάζομαι ότι εάν αρκετά από αυτά τα κύτταρα ήταν σε ζωτικά όργανα (όπως την καρδιά ή τον εγκέφαλο, όπως έχουν δείξει στην πραγματικότητα οι μελέτες βιοκατανομής των κατασκευαστών), θα υπήρχε σηματοδότηση στο ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί σε αυτά τα όργανα και πιθανόν θα προκύψει θάνατος.

Εκ των υστέρων, θα έπρεπε επίσης να αναφέρω ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων που χρησιμοποιήθηκαν για να ενθυλακώσουν και να προστατεύσουν το mRNA σε αυτά τα εμβόλια έχουν μια ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ για τον εγκέφαλο, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει τους άγριους πονοκεφάλους που έχουν παρουσιαστεί ως σύμπτωμα μετά τη λήψη των ενέσεων. Ανατριχιάζω να σκεφτώ τι είδους νευρολογικές ασθένειες μπορεί να τεθούν σε κίνηση ως αποτέλεσμα αυτού του τύπου τοξικής φλεγμονώδους προσβολής. ”

~ Έρικα Χαν

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Share this post