Και Αν Αυτοί Που Τώρα Μας Σφίγγουν Το Χέρι Θέλουν Τα Εξάρχεια….Ιντλίμπ;;;

Και Αν Αυτοί Που Τώρα Μας Σφίγγουν Το Χέρι Θέλουν Τα Εξάρχεια….Ιντλίμπ;;;

Κατά αρχάς να ξεκινήσουμε από προχθές και αυτά που είπαμε με το Μάικ και που μάλλον δεν του πολύ άρεσαν και μάσαγε την κόκκινη γραβάτα του.

Και πάμε τρεις ημέρες μετα την… κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαμε με τον ……..Ευαγγελιστη Μαίκ.

Το θέμα μας σήμερα όμως είναι άλλο.

Οι εμφύλιοι πόλεμοι, όπως αυτός στη Συρία και στη Λιβύη, δεξιά και αριστερά του Ισραήλ, όπως και γενικά κάθε εμφύλια διαμάχη στην ιστορία της ανθρωπότητας , σαν αφορμές είχαν την διεκδίκηση της εξουσίας.

Σας αφορμές…. Όχι σαν αιτίες…!

Εδώ στην Ελλάδα ο εμφύλιος πόλεμος μετά από την απελευθέρωση της χώρας από τους Γερμανούς, ήταν μια μάχη για μία θέση στην εξουσία.

Όμως κανένας εμφύλιος στην ιστορία δεν ξέσπασε μεταξύ δυο πλευρών σε ένα κράτος απλά και μόνο για να αναλάβει η μία ή η άλλη πλευρά την διακυβέρνηση της χώρας.

Από όσο γνωρίζουμε , από αυτά που δεν γνωρίζουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ, πάντα τρίτο χέρι υποκινούσε διαμάχες δια των αντιπροσώπων τους σε όλη την ιστορία των εμφυλίων συγκρούσεων.

Proxy war  το λένε, δηλαδή πόλεμος δια των αντιπροσώπων.

Και η ιστορία θα έρθει να μας πει, σε μερικά χρόνια από τώρα ότι η Συρία μπήκε σε εμφύλιο για να πέσει το δικτατορικό καθεστώς του Άσαντ και να αναλάβουν την εξουσία οι μετριοπαθείς επαναστάτες.

Αυτό το ψέμα θα μας πει η ιστορία, δεν θα πει ότι  βυθίσαν στον πόλεμο ένα κυρίαρχο κράτος οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γαλλία, το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία κλπ. για δικά τους σχέδια.

Δεν θα πουν ότι πρώτα έβαλαν φωτιά στο ιδεολογικό προσάναμμα που δημιούργησαν προηγουμένως ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ σύμμαχοί μας και τοποθετώντας την ταμπέλα του δικτάτορα στον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, βυθίσαν στο χάος την χώρα.

Ποιος θυμάται Σαρκοζί και Μπλερ, τι έλεγαν το 2012;

Σε ποιο δυτικό ιστορικό βιβλίο θα γραφτεί ο βρώμικος ρόλος των ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετάνιας κλπ. στο θέμα της Συρίας;

Ούτε καν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν το έχουν περάσει σαν πληροφορία, ο κόσμος θα διαβάζει στο μέλλον ότι μετριόφρονες επαναστάτες κάτω από την πίεση του καθεστώτος Άσαντ……….αποκεφάλιζαν.

Το τελευταίο φυσικά δεν θα το γραφεί αλλά η πληροφορία περνάει όπως αυτοί θέλουν ..όπως και η ιστορία γράφεται όπως αυτοί θέλουν.

Αυτοί που διαλύουν κράτη, το παίξανε σύμμαχοί μας, γιατί τους βολεύει τη δεδομένη στιγμή στα σχεδία τους στην Αν. Μεσόγειο και στα Δ. Βαλκάνια, γιατί το συμφέρον τους περνάει μέσα από τα νερά μας, μέσα από τα… σύνορα μας…μέσα από τις πόλεις μας… την οικονομία μας…!

Οι σύμμαχοι μας… μας την έχουν στημένη καλά…! Φοβάμαι τις αντιδράσεις των Ελλήνων όταν αποκαλυφθεί το σχέδιο τους……..Αναρχικέ.

Δεν θα είναι εμφύλιος, όχι…ακομη και αν ο εχθρός μιλάει γλώσσα ελληνική.

Οι χθεσινές εικόνες ντροπής σε πολλά αστικά κέντρα της χώρας, τα οποία μολύναν με την παρουσία τους, τα συνθήματα τους και τα πανό τους αυτοί που δεν τους καίγεται δεκάρα για την χώρα,  δείχνει κάπως πιο ξεκάθαρα αυτό που ετοίμασαν οι σύμμαχοί μας. Δείχνει αυτό που είπαμε πιο πάνω, ότι βρήκαν ιδεολογικό προσάναμμα στην Ελλάδα για να κάνουν ότι έκαναν  στη Συρία.

Εκεί κάτω στη Συρία…ο Άσαντ , ο SΑA και oi Tiger forces, η ελιτ των ειδικών δυνάμεων της Συριας, δεν πολεμούν Σύρους…και ας μιλουν αραβικά!!!!

Πολεμούν τρομοκράτες….όποια γλώσσα και αν μιλάνε!!

Ο συριακός στρατός πολεμάει τρομοκράτες και οι τρομοκράτες της Δύσης , αυτοί που εξοπλίζουν τους τρομοκράτες… λένε είναι εκεί για να καταπολεμήσουν την ……….τρομοκρατία. Το ακούς και αν είσαι ευαίσθητος, μένεις και στον έκτο….. πέφτεις γελώντας από εκεί… αφού τα έχεις ακούσει όλα.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η  νέα εποχή έχει αλλοιώσει και διαστρέψει έννοιες, λέξεις, γεγονότα, τίτλους ειδήσεων, δικαιώματα,  ιστορία……. τα πάντα…!

Αυτό που έγινε στη Συρία, η εντολή “chaos” δόθηκε για την Ελλάδα.

Και θα βρεθούν ξένοι, ακόμη και πρόσφυγες που έχουν αγαπήσει την Ελλάδα και  θα σταθούν στο πλευρό της, γιατί θα δουν αυτά για τα οποία έφυγαν από τις εμπόλεμες ζώνες. Θα δουν το πολεμικό μοτίβο που υφαίναν στη χώρα τους οι Σύμμαχοι μας…! Θα δουν πρόσωπα και ιδεολογίες που διέλυσαν και την δική τους χώρα.

Μην απορήσεις αν δεις Σύρους και γενικά ξένους που δεν έχουν καμία σχέση με την τρομοκρατία να είναι μαζί μας τις ώρες τις δύσκολες και μην απορήσεις πάλι στο ότι θα βρεθούν άνθρωποι που θα μιλάνε ελληνικά και θα βρεθούν απέναντι μας… τις ίδιες αυτες ώρες.!

Έλληνας θα είναι, όποια γλώσσα και αν μιλάει, αυτός που θα σταθεί στην χώρα μας και θα πολεμήσει για να σωθεί από το τέρας που έφτιαξαν οι Σύμμαχοι μας.

Χθες ορισμένοι έδειξαν την δύναμη τους στις πόλεις μας. Οι έξω είδαν ότι το προσάναμμα υπάρχει. Μένει το σπίρτο που θα πέσει. Μόνο αυτό μένει. Δεν θα πούμε χρόνους, μόνο ότι μένει απλά το σπίρτο, το 24ώρο εκείνο που θα το πετάξουν σε ποτισμένες από κηροζίνη συνειδήσεις.

Μπορεί ανάμεσα στα παιδιά χθες να υπήρχαν άτομα που να είναι θύματα της σκέψης που δεν έχουν κακή πρόθεση  και τις ώρες εκείνες τις κρίσιμες να αντιληφθούν τι πάει να γίνει στη χώρα μας και να έρθουν μαζί μας.

Όταν λέω μαζί μας, εννοώ να ενωθούμε  και να διαφυλάξουμε τι αξίες και τα ιδανικά που παραλάβαμε σαν κράτος. Να πολεμήσουμε τη νέα εποχή και αυτούς που θα την υπερασπισθούν.

Γιατί αυτή η εποχή περνάει μέσα από το χάος και την αταξία…και φαίνεται σιγά σίγα πως την υφαίνουν.

Ο πόλεμος ο δικός μας μέσα στις πόλεις μας θα είναι για να ελευθερωθούμε από τους τρομοκράτες/στρατιώτες της νέας εποχής.

Θα σου πρότεινα φίλε  μου αναρχικέ, κνιτη και λοιποί, ότι αν διαλέξεις το λάθος στρατόπεδο, αυτό της νέας εποχής που υποτίθεται αντιστρατεύεσαι και  καταπολεμάς… θα έχεις το τέλος των τζιχαντιστών της Συρίας.

Έχεις δει το τέλος τους;;;

Δεν θα σε θέλει ούτε το ελληνικό χώμα,, αν εκείνες τις ώρες Ρουβίκωνα πολεμήσεις εναντίον της χώρας σου.

Η απόφαση είναι δική σου, αλλά πριν την πάρεις κάτσε για λίγο διάστημα και ερεύνησε τι ακριβώς γίνεται γύρω σου και αν αυτό που υποτίθεται καταπολεμάς σε..ελέγχει δίχως να το έχεις πάρει πρέφα.

Αν το σύστημα που πολεμάς σε θέλει… Τζόκερ σε αστικά χαρακώματα…

εξέτασε αν θέλει την Θεσσαλονίκη Χαλέπι, την Πάτρα Χομς και τα Εξάρχεια Ιντλίμπ..!

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς, που τώρα κρατάτε πανό για ανοιχτά σύνορα, την δύσκολη ώρα που θα μας πουν πάμε για πόλεμο θα αλλάξετε στρατόπεδο. Θα δείτε ότι τα ανοιχτά σύνορα εξυπηρετούν το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό, εξυπηρετούν την εποχή που τα τρέχει και τά διαχειρίζεται…. εξυπηρετούν τα φθηνά εργατικά χέρια και την εκμετάλλευση ανθρώπων.
Το ανακάτεμα πληθυσμών μόνο ειρήνη και δεύτερες ευκαιρίες δεν προσφέρει.

Ο φόβος θα σας συνεφέρει….αλλά καλό ήταν να μην φτάναμε εκεί..!

Rick

http://www.minitrue.gr/

Share this post