Προειδοποίηση 24 ωρών ! Ο σεισμός που πρόκειται να συμβεί Δυτικά των ΗΠΑ – Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι χιλιάδες θα πεθάνουν από σεισμό Αναμένεται οπουδήποτε στη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Προειδοποίηση 24 ωρών ! Ο σεισμός που πρόκειται να συμβεί Δυτικά των ΗΠΑ – Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι χιλιάδες θα πεθάνουν από σεισμό Αναμένεται οπουδήποτε στη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Οι ερευνητές λένε ότι ένας τεράστιος σεισμός και τσουνάμι θα μπορούσαν σύντομα να χτυπήσουν τις βορειοδυτικές ακτές των ΗΠΑ, σκοτώνοντας περισσότερους από 10.000 ανθρώπους, πλημμυρίζοντας ολόκληρες πόλεις και προκαλώντας οικονομικές ζημίες συνολικού ύψους 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μια ανησυχητική έκθεση που δημοσιεύεται από τη Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πολιτική της Σεισμολογικής Ασφάλειας του Όρεγκον προειδοποιεί για τις άσχημες επιπτώσεις του σεισμού και ισχυρίζεται ότι είναι επικείμενος και μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή. Η έκθεση, η οποία συντάχθηκε από ομάδα περισσότερων από 150 εμπειρογνωμόνων εθελοντών, ζητήθηκε από τον νομοθέτη του Όρεγκον.

Ο τελευταίος σεισμός μεγάλης έκτασης στην περιοχή συνέβη το 1700 στη Ζώνη  της Cascadia. Ο σεισμός είχε μέγεθος μεταξύ 8,7 και 9,2 και οι γεωλόγοι το 2010 προέβλεπαν ότι υπάρχει 37% πιθανότητα ενός άλλου τέτοιου σεισμού που συμβαίνει μέσα σε 50 χρόνια.

Η νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι υπάρχει 100% πιθανότητα ενός σεισμού τέρας που συμβαίνει στην περιοχή.

«Θα εξαπλωθεί από τον Καναδά στην Καλιφόρνια πάνω από 800 μίλια», δήλωσε ο Παλαιοεσαινολόγος του Πανεπιστημίου του Όρεγκον, Chris Goldfinger, στο CBN News.

Μια μέρα θα συμβεί. Με μικρή ή και καθόλου προειδοποίηση, η Ζώνη Cascadia θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό και συνοδευτικό τσουνάμι που θα καταστρέψει ουσιαστικά τα πάντα στα δυτικά του Interstate 5 στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό.

Σύμφωνα με τη σημαία δεδομένων, το ύψος (βάθος) της στήλης ύδατος έπεσε απότομα μέσα σε λίγα λεπτά από την ακτή του Όρεγκον, σηματοδοτώντας ότι η γη κάτω από τον ωκεανό ξαφνικά «βυθίστηκε». Εδώ είναι τα γραφήματα που δείχνουν τι καταγράφηκε από τον ωκεανό:

Από 0231: 30, το αρχικό ύψος στήλης νερού είναι 2738,80 μέτρα βάθος (8985,56 πόδια). Δύο λεπτά και τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, το ίδιο ύψος στήλης νερού είχε πέσει στα 2738,66 μέτρα βάθος (8985,10 πόδια).

Από πού εξαφανίστηκαν τα τέσσερα εκατοστά του νερού;   Η γη βυθίστηκε. και συνέχισε να βυθίζεται τις επόμενες ώρες.Όπως μπορείτε να δείτε από το δεύτερο διάγραμμα παραπάνω, από 0230 GMT έως 0600 GMT, ο ωκεανός συνέχισε να βυθίζεται σε 2737,7 μέτρα βάθος (8981,95 πόδια). Ο σημαντήρας είναι πολύ μακριά από την ακτή για να επηρεαστεί από την υψηλή / χαμηλή παλίρροια, έτσι  πού εξαφανίστηκαν τα τέσσερα πόδια του νερού των ωκεανών;Αυτό σημαίνει ότι μια τεκτονική πλάκα στον ωκεανό που ονομάζεται «Πλάκα Juan de Fuca» έκανε μια ξαφνική κίνηση προς τα ανατολικά και γλίστρησε κάτω από μια άλλη τεκτονική πλάκα που ονομάστηκε «Βορειοαμερικανική πλάκα».

Αυτός ο τύπος γεγονότος ακολουθείται συνήθως από μια μαζική ανοδική κίνηση η Βορειοαμερικανική πλάκα προκαλώντας έναν πολύ σοβαρό σεισμό.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Share this post