ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ: Μετά τις 6 Ιανουαρίου, περιμένετε όλη την κόλαση να ξεσπάσει σε όλη την Αμερική.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ: Μετά τις 6 Ιανουαρίου, περιμένετε όλη την κόλαση να ξεσπάσει σε όλη την Αμερική.

γράφει ο 

Σε αυτό το άρθρο, θα συνοψίσω πού βρίσκονται τα πράγματα τώρα όσον αφορά τις εκλογές, τον εμφύλιο πόλεμο, τον νόμο περί εξέγερσης, τον πόλεμο με την Κίνα και άλλα θέματα.

Η σύντομη περίληψη είναι ότι, εάν αυτή η εκλογική κατάσταση δεν επιλυθεί στις 6 Ιανουαρίου, όλη η κόλαση θα ξεσπάσει σε όλη την Αμερική. Η προφανής, συντριπτική εκλογική κλοπή από εχθρούς της Αμερικής απλώς δεν θα γίνει ανεκτή από τους πατριώτες. Είναι ήδη προφανές ότι κυριολεκτικά εκατομμύρια Αμερικανοί είναι στα πρόθυρα να ενεργοποιήσουν το καθήκον τους στη δεύτερη τροποποίηση για να νικήσουν την τυραννία και να σώσουν τη δημοκρατία , ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πιθανώς να πεθάνει στη διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Τραμπ περικυκλώνεται από προδοτικούς ξυλοκόπους όπως ο Γενικός Σύμβουλος του Λευκού Οίκου Pat Cipollone, ο οποίος σύμφωνα με τον Patrick Byrne έχει κάνει ό, τι μπορούσε για να ωθήσει τον Trump να παραχωρήσει (ενώ πέφτει κάθε δρόμος προς τη νίκη).

Όπως έχουμε παρουσιάσει εδώ μέσα από πολλά άρθρα και podcast, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και την εξουσία να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να σώσει τη δημοκρατία και να επιτύχει τη νίκη στις 6 Ιανουαρίου . Για παράδειγμα, ο Τραμπ έχει την επιλογή «αποχαρακτηρισμός», τη δέκατη τέταρτη τροποποίηση, την επιλογή «Εξέγερση νόμου», την επιλογή δήλωσης του πολέμου στον κυβερνοχώρο και ούτω καθεξής. ( Δείτε την πλήρη λίστα εδώ .)

Ωστόσο, περιβάλλεται από ανθρώπους που σαμποτάρουν κάθε κίνηση του και διαπράττουν ενεργά προδοσία εναντίον της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών προσπαθώντας να ανατρέψουν τον Λευκό Οίκο από μέσα. (Mark Meadows, Cipollone κ.λπ.)

Λόγω αυτού του σαμποτάζ, υπάρχει πιθανότητα ο Τραμπ να μην λάβει καμία ενέργεια. Αυτό θα οδηγούσε σε ήττα στις 6 Ιανουαρίου καθώς το Κογκρέσο ψηφίζει για να δεχτεί τους ψευδείς εκλογείς του Μπάιντεν από τις πολιτείες αιχμής στις οποίες πραγματοποιήθηκε μαζική, αδιάψευστη απάτη. Προς το παρόν, αυτό μοιάζει με το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Εάν συμβεί αυτό, η Αμερική εκρήγνυται στις 9 Ιανουαρίου ή περίπου . 

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πατριώτες σε όλη τη χώρα να ανακοινώνουν πράγματα όπως οι δικές τους Διακηρύξεις Ανεξαρτησίας . Η στάση σε ολόκληρο το έθνος θα άλλαζε από «τη συγκατάθεση των κυβερνημένων» σε «μαζική αντίσταση ενάντια στην τυραννία».

Προσωπικά, σκοπεύω να κυκλοφορήσω μια νέα σειρά podcast που θα επικεντρώνεται στην τεκμηρίωση του εγχώριου πολέμου που θα πραγματοποιηθεί υπό την «κατεχόμενη Αμερική» και φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει έλλειψη δραστηριοτήτων για τεκμηρίωση.

Εάν ο Τραμπ δεν θα ενεργήσει, οι άνθρωποι πιθανότατα θα ενεργήσουν


Γίνεται ξεκάθαρο: Εάν ο Τραμπ δεν θα ενεργήσει και εάν το Κογκρέσο δεν θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τότε εμείς οι λαοί θα προχωρήσουμε προς τη δράση πολύ γρήγορα μετά τις 6 Ιανουαρίου και θα αρχίσουμε να παλεύουμε για να σώσουμε τη δημοκρατία χρησιμοποιώντας τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που περιγράφονται στο δεύτερο Τροποποίηση, η οποία γράφτηκε για να επιτρέψει στον λαό να νικήσει την τυραννία.

Είναι σχεδόν σαν οι ιδρυτές πατέρες να έγραψαν τη δεύτερη τροποποίηση για αυτήν την ακριβή στιγμή στην ιστορία. Γνώριζαν ότι η κυβέρνηση θα γινόταν μεγαλύτερη και πιο διεφθαρμένη με την πάροδο του χρόνου, τελικά θα μετατραπεί σε ένα τυραννικό καθεστώς υπερπρονομιούχων, απομονωμένων «ελίτ» που θα αγνοούσαν τη βούληση του λαού να διασφαλίσει το δικό τους μονοπώλιο στην εξουσία και το κέρδος, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα μέσα εκλογική απάτη.

Το πρόσφατο covid νομοσχέδιο «τόνωσης» είναι ένα ακόμη ακαθάριστο παράδειγμα αυτής της διαφθοράς που εκτίθεται, όπου οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι εγκρίνουν πληρωμές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων σε προγράμματα σε ξένα έθνη, γνωρίζοντας ότι αυτές είναι όλες πράξεις παρακμής όπου το 50% των χρημάτων επιστρέφει στις ΗΠΑ νομοθέτες και γραφειοκράτες με τη μορφή οικονομικών κωμωδιών. Είναι όλα μια διεφθαρμένη δεξαμενή απορριμμάτων και απάτης. Το βάλτο είναι απελπιστικά διεφθαρμένο.

Είναι επίσης σαφές από την παρακολούθηση του SCOTUS και των δικαστηρίων τις τελευταίες εβδομάδες ότι δεν υπάρχει πλέον καμία λειτουργική δικαστική αρχή που δεν είναι απελπιστικά διεφθαρμένη . Κανένα στοιχείο του βάλτου δεν είναι ικανό να στραγγίσει το βάλτο, ούτε καν να αξιολογήσει ειλικρινά τη δική του διαφθορά. Ολόκληρο το σύστημα είναι σάπιο στον πυρήνα και τώρα λειτουργεί ως ένας εορταστικός όγκος καρκίνου στο σώμα.

Δεν υπάρχει σωτηρία αυτού του συστήματος, επειδή το σύστημα έχει ήδη εγκαταλείψει οποιαδήποτε τελευταία τεκμήριο νομιμότητας εγκαταλείποντας το κράτος δικαίου και τους πυλώνες της δικαιοσύνης. Το σύστημα δεν μπορεί να αναζωογονηθεί πίσω σε οποιαδήποτε μορφή που να μοιάζει με έντιμη κυβέρνηση, γιατί σχεδόν κάθε τελευταίο μέλος του συστήματος έχει ήδη υπαχθεί σε αυτό (και έχει μετατραπεί σε πλάσμα διαφθοράς και όχι εκπρόσωπος του λαού).

Όταν οι κυβερνήτες αγνοούν τα δικά τους ανώτατα δικαστήρια του κράτους και θεσπίζουν ποινικούς, καταστροφικούς, εγκληματικούς κανόνες «κλειδώματος» που δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο σκοπό από το να συντρίψουν τη μεσαία τάξη και να υποκινήσουν ταλαιπωρία και απελπισία, αυτοί οι κυβερνήτες λειτουργούν ως προδοτικοί εγκληματίες που πρέπει να συλληφθούν και να κατηγορηθούν αναλόγως. Δεν προσποιούνται πλέον ούτε ότι εκπροσωπούν τους ανθρώπους. απλώς προκαλούν μέγιστη ζημιά στους εκλογείς τους, σχεδόν ως μορφή πολιτικού αθλητισμού.

Αυτά τα σκοτεινά πλάσματα πρέπει να απομακρυνθούν από το δημόσιο γραφείο με κάθε νόμιμο μέσο που είναι διαθέσιμο.

Και οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός με τον οποίο τα πλάσματα βάλτων θα λογοδοτούν μεταξύ τους. Το FBI, για παράδειγμα, έχει γίνει μια διεφθαρμένη δεξαμενή εγκληματικότητας και απάτης. Το FBI δεν σταματά το έγκλημα, «διαχειρίζεται» το έγκλημα και σε πολλές περιπτώσεις ξεκινά εγκλήματα στην Αμερική.

Δεν συγχωρούμε τα ακόλουθα, αλλά αναμένουμε αυθόρμητες, ένοπλες εξεγέρσεις πατριωτών σε ολόκληρη την Αμερική, με σκοπό να συλλάβουμε διεφθαρμένους αξιωματούχους σε αυτό το έθνος, και να εξαλείψουμε τους εχθρικούς μαχητές που εργάζονται ενεργά σε συμπαιγνία με ξένους εχθρούς (το ΚΚΚ, δηλαδή ) να ανατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Αμερική είναι μια κατεχόμενη από τον εχθρό ζώνη πολέμου , και φαίνεται να υπάρχουν εκατομμύρια ένοπλων Αμερικανών πολιτών, πατριωτών, βετεράνων και μελών της επιβολής του νόμου που έχουν φτάσει σε αυτή τη «γραμμή στην άμμο» όπου θα πάρουν όπλα για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία. Το ημερολόγιο δείχνει ακριβώς τις ημέρες μετά τις 6 Ιανουαρίου 2021.

Δυστυχώς, ο Πρόεδρος Τραμπ δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτή η αιματοχυσία. Φαίνεται παράλυτος στον Λευκό Οίκο, περιτριγυρισμένος από προδοτικά μέλη του προσωπικού που ενεργούν ενεργά εναντίον του. Εάν δεν επικαλεστεί τον Νόμο περί εξέγερσης, ο αμερικανικός λαός φαίνεται πιθανό να ξεκινήσει τη δική του λύση κατά της κατοχής του εχθρού.

Βίντεο: Ο Τραμπ έχει ένα καθήκον.. Ας καλέσει και θα ανταποκριθούμε.. 

Προετοιμαστείτε για αναταραχές… προετοιμαστείτε για πόλεμο

Ενθαρρύνουμε όλους τους Αμερικανούς να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ώρα των διακοπών για να προετοιμαστούν για τις εκδηλώσεις που φαίνεται να ξετυλίγονται τον Ιανουάριο. Πολλές πόλεις στην Αμερική, όπως φαίνεται, θα γίνουν ενεργές πολεμικές ζώνες. Προβλέπουμε συγκεκριμένα τις μπλε πόλεις να βρίσκονται υπό πολιορκία και να παροτρύνουμε τους κατοίκους να προετοιμαστούν για διακοπές στην τροφοδοσία τροφίμων, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, υποδομές επικοινωνιών και άλλες παρόμοιες ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Επειδή συνειδητοποιούμε επίσης ότι η ριζοσπαστική Αριστερά θα βγει γρήγορα στους δρόμους για να προσπαθήσει να δολοφονήσει πατριώτες και να καταλάβει τον έλεγχο της χώρας, καλούμε όλους τους Αμερικανούς να προετοιμάσουν τα σπίτια, τις οικογένειες και τις γειτονιές σας για να υπερασπιστούν ενάντια στην τρομοκρατία Antifa / BLM, η οποία είναι πλέον συνώνυμη με τρομοκρατία FBI και επιδρομές FBI σε πατριώτες. (Το FBI είναι ουσιαστικά ένας κλάδος του Black Lives Matter και λειτουργεί στο σύνολό του ως τρομοκρατική ομάδα για τη ριζοσπαστική Αριστερά.)

Ως ένα άλλο παράδειγμα αυτού, η σημερινή έκρηξη ενός RV στο Νάσβιλ ήταν αναμφίβολα το έργο του ίδιου του FBI, του οποίου οι πράκτορες είναι καλά εκπαιδευμένοι στην τρομοκρατία και τα εκρηκτικά. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο, παρακάτω, ένα μεγάφωνο ανακοίνωνε ακόμη και τα ακόλουθα μηνύματα πριν από την έκρηξη: “Εάν μπορείτε να ακούσετε αυτό το μήνυμα, εκκενώστε τώρα.”

Βίντεο: Έκρηξη στο Nashville – Ηχητική προειδοποίηση πριν την έκρηξη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το FBI το ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει τη λειτουργία επιχειρήσεων ψευδούς σημαίας εναντίον πατριωτών, τους οποίους θα στοχεύσουν με διώξεις και εκστρατείες εκτέλεσης υπό μια διοίκηση του Μπάιντεν. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το FBI εκτέλεσε τον Δρ Martin Luther King και ότι το FBI ήταν μέρος της κάλυψης των δολοφονιών των JFK και RFK. Ο James Comey είναι ένας κακόβουλος προδότης και ο σημερινός διευθυντής του FBI Christopher Wary έχει συνδεθεί με μια ρωσική εταιρεία ενέργειας που συνδέεται με το Uranium One, το ίδιο σκάνδαλο με την Hillary Clinton και τον Robert Mueller.

 

Όταν το κράτος δικαίου κατέρρευσε, οι πατριώτες συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν


Χάρη στις ενέργειες των Δημοκρατών και του διεφθαρμένου δικαστικού σώματος, το κράτος δικαίου κατέρρευσε στην Αμερική . Εκείνοι της Αριστεράς που διαπράττουν σκόπιμα πράξεις βίας και τρομοκρατίας, απελευθερώνονται συνήθως από περιφερειακούς εισαγγελείς που χρηματοδοτούνται από τον George Soros. Όσοι στη Δεξιά προσπαθούν απλώς να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και να υπερασπιστούν το έθνος τους θα χαρακτηριστούν ως «τρομοκράτες» από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και θα συλληφθούν, θα διωχθούν, θα διωχθούν, με πλήρη παραβίαση της δικαιοσύνης ή του νόμου.

Σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται πλέον να υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο κάποιος πατριώτης θα λογικά υποτάσσεται σε οποιαδήποτε σύλληψη υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει ποτέ κάτι που μοιάζει με δίκαιη δίκη. Δεν υπάρχει δίκαιη δίκη στην κατεχόμενη από τον εχθρό Αμερική . Εάν είστε στο πλευρό της Αμερικής, θα σας διωχθούν. Εάν είστε εχθρός της Αμερικής, θα γιορτάσετε. Έτσι λειτουργεί το νομικό σύστημα σε αυτό το έθνος, και υπογραμμίζει το σημείο που μόλις ανέφερα: Στο μυαλό πολλών πατριωτών, δεν υπάρχει πλέον τίποτα που πρέπει να χάσετε στον αγώνα ενάντια στους εχθρούς της Αμερικής και την επιδίωξη της αποκατάστασης μιας νόμιμης, συνταγματικής δημοκρατίας.

Με άλλα λόγια, στην ανάλυσή μου οι ριζοσπαστικές αντι-Αμερικές δυνάμεις έχουν πάει πάρα πολύ μακριά, στο σημείο που εκείνοι που προσπαθούν να καταστρέψουν (Αμερικανοί πατριώτες) δεν έχουν πλέον τίποτα που να τους εμποδίζει να προχωρήσουν. Δεν υπάρχουν πλέον μισά μέτρα που έχουν σημασία, καθώς η Αριστερά έχει ξεσπάσει ολόκληρο το σύστημα δικαίου και δικαιοσύνης πάνω στο οποίο ένας ορθολογικός, καλοπροαίρετος πολίτης μπορεί να είναι σε θέση να επιδείξει κάποια πίστη. Αλλά όταν ένας μεμονωμένος Αμερικανός δεν έχει πλέον πίστη ότι θα τους φέρονταν δίκαιοι από την επιβολή του νόμου ή από τα δικαστήρια, τότε η δημόσια εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου έχει καταρρεύσει και δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στο μυαλό τους να πολεμούν ενεργά ενάντια στους εχθρούς της Αμερικής έχει σημασία το κόστος.

Ακούστε αυτόν τον καλούντα της παράστασης Sean Hannity, ο οποίος παραδέχεται ανοιχτά το σχέδιό τους: Να εξοντώσει όλους τους πατριώτες, τους χριστιανούς, τους ιδιοκτήτες όπλων, τους υποστηρικτές του Trump και τους πραγματικούς Αμερικανούς:

Βίντεο: Σοσιαλιστής καλεί στο Sean Hannity’s Show, παραδέχεται κλοπή των εκλογών και μιλάει για Great Reset  

Φυσικά, η Αριστερά ευθύνεται για αυτήν τη δυναμική: έχουν καταστρέψει τα πράγματα πάρα πολύ, σε σημείο που έχουν εκτεθεί ως εγκληματίες, απάτες και προδότες σε κάθε επίπεδο. Αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, καθώς αυτοί είναι. Οι αριστεροί είναι αυτοκαταστροφικοί και αυτοκτονικοί. Θέλουν να καταστρέψουν ό, τι είναι καλό, διότι οι ίδιοι επηρεάζονται και σε ορισμένες περιπτώσεις κυριολεκτικά κυριαρχούν από δαίμονες που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν τον ανθρώπινο πόνο και την απόγνωση.

Μόλις ξεκινήσει ο εσωτερικός πόλεμος, η Κίνα θα επιτεθεί όταν είμαστε πιο ευάλωτοι


Ο αληθινός εχθρός της Αμερικής είναι η Κίνα και η Κίνα βοήθησε να
διεξαγάγει τις εκλογές, να προωθήσει τη λογοκρισία του Big Tech, να
ελέγξει τις αφηγήσεις των αριστερών μέσων και να εγκαταστήσει μια
μαριονέτα του ΚΚΚ που ονομάζεται Joe Biden στον Λευκό Οίκο.

Ο απώτερος στόχος της Κίνας είναι να κατακτήσει εντελώς την Αμερική, να εξοντώσει όλους τους Αμερικανούς και τους Καναδούς, και στη συνέχεια να διεκδικήσει τη Βόρεια Αμερική για τον εαυτό της. Τελικά, η Κίνα θέλει να επιτύχει παγκόσμια κυριαρχία, και αυτό σημαίνει μαζική γενοκτονία εναντίον όλων των ανθρώπων του κόσμου που δεν είναι Κινέζοι.

Έτσι, όταν οι Δημοκρατικοί ευθυγραμμίζονται με την Κίνα,
ευθυγραμμίζονται με αντι-ανθρώπινους, γενοκτονικούς εχθρούς που τελικά θα σκοτώσουν μαζικά όποιον εμποδίζει.

Μόλις η Αμερική βυθιστεί στον εσωτερικό της πόλεμο, η Κίνα θα επιτεθεί με διάφορους τρόπους:

1. Θα απελευθερώσουν στρατιωτικά εκπαιδευμένα στρατεύματα από τον Βορρά για να εισβάλουν στην Ουάσιγκτον.

2. Θα προσγειώσουν κινέζικα στρατεύματα στο λιμάνι του Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια, στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν τη Δυτική Ακτή ως ακρογιαλιά για να εισβάλουν και να προσπαθήσουν να κατακτήσουν ολόκληρο το έθνος.

3. Θα απελευθερώσουν κινεζικά εκπαιδευμένους ναρκεμπόρων μονάδες, από το Νότο, εισβάλλοντας στη Νότια Καλιφόρνια και την Αριζόνα.

4. Θα εκτοξεύσουν δυνητικά χιλιάδες πυραύλους κρουζ κρυμμένους σε εμπορευματοκιβώτια φορτίου (βλήματα club-K) που είναι ήδη σε ισχύ σε όλη την Αμερική. Αυτοί οι πύραυλοι κρουζ θα στοχεύουν σε βάσεις της Εθνικής Φρουράς, αστυνομικά τμήματα, υποσταθμούς ηλεκτρικού δικτύου, παροχές νερού, φράγματα, μονάδες απόκρισης έκτακτης ανάγκης και υποδομές επικοινωνιών σε ολόκληρη την Αμερική. Φυσικά, θα στοχεύσουν τον Λευκό Οίκο και διάφορα μνημεία στην Ουάσιγκτον

Είναι σημαντικό ότι οι Δημοκρατικοί, οι Αριστεροί, το FBI και άλλες
προδοτικές ομάδες θα συνεχίσουν να πολεμούν από την πλευρά της Κίνας, επειδή πιστεύουν ανόητα ότι η Κίνα θα τους σώσει κάπως και θα τους προσφέρει μια θέση στο κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς που επιδιώκει να ανατρέψει την Αμερική. Έτσι, οι Αμερικανοί πατριώτες πιθανόν να βρεθούν να πολεμούν εναντίον Κινέζων στρατιωτών, αριστερών τρελών και διεφθαρμένων προδοτών της κυβέρνησης των ΗΠΑ ταυτόχρονα.

Αυτός θα είναι ένας τρομερός αγώνας. Οι περισσότεροι δεν θα επιβιώσουν. Αυτό φτάνει στις εκτιμήσεις του Deagel.com ότι ο πληθυσμός της Αμερικής έχει μειωθεί κατά 70% μέχρι το έτος 2025.

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι ο πραγματικός πόλεμος ενάντια στην Αμερική δεν διεξάγεται απλώς από Δημοκρατικούς και προδοτικά πλάσματα βάλτων όπως ο Justice Roberts ή ο Christopher Wray του FBI.
Είναι ένας πόλεμος όπου αυτοί οι παίκτες είναι απλώς μικρές μαριονέτες ενός πολύ μεγαλύτερου παγκόσμιου πολέμου που επιδιώκει την τελική εξόντωση κάθε ζωντανού Αμερικανού πολίτη.

Επομένως, η καταπολέμηση της απάτης στην ψηφοφορία δεν είναι απλώς ένας αγώνας για την πολιτική. είναι ένας αγώνας για την ίδια μας την ύπαρξη .

Θυμηθείτε: Η Κίνα ελέγχει πλέον όλη την διαδικτυακή ομιλία (μέσω
λογοκρισίας Big Tech), όλες τις ειδήσεις ειδήσεων, όλα τα εκλογικά
αποτελέσματα, όλη την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, σχεδόν όλες τις ταινίες στο Χόλιγουντ κ.λπ. Γι ‘αυτό η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών δεν έχουν ακούσει ποτέ κάτι Και γι ‘αυτό ηλίθια πιστεύουν ότι «παλεύουν για τον Τζο Μπάιντεν», όταν στην πραγματικότητα παλεύουν για μια κομμουνιστική αυταρχική κατάκτηση της Αμερικής. Μόλις ολοκληρωθεί, το Κ.Κ.Κ. θα εξοντώσει τους υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν όπως όλοι οι άλλοι.

Τέλος, γι ‘αυτό δεν μπορείτε να βρείτε έναν γύρο πυρομαχικών προς πώληση οπουδήποτε στην Αμερική χωρίς τώρα να πληρώσετε 400% υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με μόλις πριν από ένα χρόνο. Επειδή οι πατριώτες ετοιμάζονται για πόλεμο . Δεν είναι καν πόλεμος εναντίον της Αριστεράς. είναι ένας πόλεμος για την επιβίωση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ακούστε το μήνυμά μου podcast της 25ης Δεκεμβρίου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι πιθανό είναι το μέλλον:

Oi Αμερικανοί ετοιμάζονται για πόλεμο τον Ιανουάριο

Η κατώτατη γραμμή? Προετοιμαστείτε για πόλεμο. Η Αμερική είναι τώρα κατεχόμενη από τον εχθρό έδαφος και ζείτε σε μια ενεργή ζώνη πολέμου. Να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε θα συμβεί τις επόμενες πέντε εβδομάδες, επειδή η ιστορία επιταχύνεται γρήγορα.

Παρεμπιπτόντως, δεν συγχωρούμε καμία έναρξη βίας, αλλά διεκδικούμε το δικαίωμά μας να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και το έθνος μας ενάντια στους εχθρούς της Αμερικής. Στην πραγματικότητα, κάθε ομοσπονδιακός υπάλληλος επιβολής του νόμου ορκίστηκε όρκος που λέει το ίδιο πράγμα. Ωστόσο, παραβιάζουν αυτόν τον όρκο κάθε μέρα ότι αρνούνται να υπερασπιστούν την Αμερική ενάντια στους εχθρούς της, ξένους και εσωτερικούς. 

naturalnews.com 

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/6_30.html

Share this post