Προς Άνκελα Μέρκελ . Θα τιμωρηθείς για την προσβολή . Σου έρχονται 1.000.000 μετανάστες- πρόσφυγες και η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών πιο σύντομα.

Προς Άνκελα Μέρκελ . Θα τιμωρηθείς για την προσβολή . Σου έρχονται 1.000.000 μετανάστες- πρόσφυγες και η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών πιο σύντομα.

Μας ΤΡΟΜΆΖΕΙ  το αβίαστο συμπέρασμα που ανάγουμε  σε κάθε τέτοια συγκυρία τα τελευταία χρόνια ότι , αυτή Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

Έτσι και τώρα !!

Η μη συμμετοχή μας  στη σύσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη και έτσι , η ανοχή της παράνομης «συμφωνίας» Άγκυρας – Τρίπολης ( μια ανοχή που η Τουρκία θα τη μετατρέψει σε νομιμοποίηση της «συμφωνίας » αυτής ) δείχνει  πολλά , που δεν είναι του παρόντος να αποκαλυφθούν .

Προς το παρόν – και μέχρι να φτάσουμε στο 100% της λειτουργίας των νέων δομών μας –  μόνο ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !

Αναμορφώνουμε το σχέδιο «Ιώνη 2» που αποσκοπούσε στην αποσυμπίεση των Νησιών του Αιγαίου από μετανάστες και πρόσφυγες , με απευθείας διοχέτευσή τους στον «Βαλκανικά διάδρομο » , ώστε , να μη μεταφερθεί το πρόβλημα στην ενδοχώρα .

Αναζητούμε εφεξής  όλους τους διαθέσιμους τρόπους μεταφοράς τους στην Γερμανία ως τελικό προορισμό  και την ενεργοποίηση του Τουρκο-γερμανικού διαδρόμου μέσω Σουέζ ως εναλλακτική λύση .

unnamed-file-54-940x450.jpg

Επιπροσθέτως , οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 Απριλίου στο πρώην κρατίδιο των Σκοπίων , θα μεταβληθούν σε εφιάλτη του Ζόραν Ζάεφ

Σημ: Η κίνηση αυτή της Γερμανίας ήταν προβλέψιμη , όπως προβλέψιμη είναι μια νέα σύσκεψη υπό τον Αραβικό Σύνδεσμο , για την Λιβύη .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Share this post