Προς ΕΟΔΥ και κ Τσιόδρα : Έχετε πέντε ημέρες να πείτε τη λύση και να ελευθερώσετε οικονομία και κοινωνία . Παρουσιάζουμε μέρος του σχεδίου «ΠΑΝΑΚΕΙΑ » για το τέλος του νέου κορωνοϊού.

Προς ΕΟΔΥ και κ Τσιόδρα : Έχετε πέντε ημέρες να πείτε τη λύση και να ελευθερώσετε οικονομία και κοινωνία . Παρουσιάζουμε μέρος του σχεδίου «ΠΑΝΑΚΕΙΑ » για το τέλος του νέου κορωνοϊού.

Διαβάστε τα παρακάτω με δική σας ευθύνη και με μία προϋπόθεση .Μην ψάξετε ΠΟΤΕ για τους επιστήμονες που τα  εκπόνησαν .

Δε θα θέλαμε να καταγραφεί ότι γίνεται απόπειρα ΕΚΤΡΟΠΗΣ τους Συντάγματος με τη μορφή αντικατάστασης τω δομών και τω θεσμών που επίσημα διαχειρίζονται ένα τόσο φαινομενικά σοβαρό θέμα όπως είναι η Πανδημία από το νέο Κορωνοϊό , από μια ανώνυμη Ομάδα όπως εμείς . Θα είμαστε οι τελευταίοι στον Πλανήτη που θα κάναμε κάτι τέτοιο.

‘Όμως , δε θα επιτρέψουμε άλλο τη μη λύση του προβλήματος που έχει καθηλώσει κοινωνία και οικονομία και απειλή την κοινωνική υγεία και τη χώρα από πολλά μέτωπα .

Κύριοι ….

Εγκαταστάθηκε η αναγκαιότητα που θα βάλει στη ζωή μας τα δίκτυα 5G που αποτελούν την επόμενη γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας , τι άλλο θέλετε ;

Είναι έτοιμος ο κόσμος να δεχτεί ένα ή περισσότερα αχρείαστα κορωνο-εμβόλια που θα αποφέρουν δισεκατομμύρια  σε φαρμακοβιομηχανίες , τι άλλο θέλετε ;

Ο νέος κορωνοϊός , ήδη χρησιμοποιείτε ως γεωπολιτικό όπλο παγκόσμιας εμβέλειας , τι άλλο θέλετε;

Ως εδώ !!!

Εάν αύριο το πρωί έφτανε το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της περιοχή σας , τι θα συνέβαινε ; Θα σπεύδατε να εμβολιαστείτε ;

Επειδή ΔΕΝ θα συμβεί , σας παρουσιάζουμε ΠΩΣ θα πετύχουμε σε λίγες ημέρες ,  ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ την ¨ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ ¨  από το νέο κορωνοϊό , που κατά γενική ομολογία συνιστά τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης της Πανδημίας .

 Δε χρειάζονται συνεπώς επικίνδυνα πάρτι covid-19 για να κολλήσετε , να αποκτήσει εσείς ανοσία αλλά , να πεθάνουν οι πατεράδες και οι μανάδες σας , οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας, και πολλοί φίλοι σας .

Ακολουθεί ( απλοποιημένο για να γίνει κατανοητό ) το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που συγκρατήθηκε για το θέμα , ανταποκρινόμενη σε σχετικό μας κάλεσμα . Όταν θα τους μάθετε , ¨θα πέσετε από τα σύννεφα ¨

 «Το εμβόλιο της φυματίωσης περιέχει το ζωντανό, αλλά εξασθενημένο βακτήριο που προκαλεί τη νόσο. Το βακτήριο αυτό είναι ο βάκιλος του Κοχ ή μυκοβακτήριο της φυματίωσης. Όταν εισαχθεί ο εξασθενημένος βάκιλος στον οργανισμό, διεγείρεται το ανοσοποιητικό. Η διέγερση αυτή οδηγεί στην ανάπτυξη αντισωμάτων, δηλαδή μορίων που επιτίθενται στο βακτήριο για να το εξοντώσουν. Ουσιαστικά αυτό που πετυχαίνουμε με το εμβόλιο κατά της φυματίωσης είναι να προκαλέσουμε ανοσία . Εάν έχει λοιπόν εμβολιαστείς το 70% του πληθυσμού θα έχουμε τη λεγόμενη ¨Ανοσία Αγέλης ¨ που θα προστατεύει την κοινότητα .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!

Είναι πολύ εύκολο να εντοπίσουμε το προφίλ αυτών που ΕΑΝ μολυνθούν με το νέο κορωνοϊό , δε θα νοσήσουν βαριά και να τους ¨μολύνουμε ¨ με εξασθενημένο στέλεχος . Άλλωστε από  20 έως 44 ένας στους 25 (το 4%)  χρειάζεται τελικά εισαγωγή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σύμφωνα με την τελευταία αναφορά των επιστημόνων των Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ .Είναι βέβαιο συνεπώς και στην περίπτωση το νέου κορωοϊού ότι , αν εισαχθεί εξασθενημένος ο ιός  στον οργανισμό, διεγείρεται το ανοσοποιητικό. Η διέγερση αυτή οδηγεί στην ανάπτυξη αντισωμάτων, δηλαδή μορίων που επιτίθενται στον ιό για να το εξοντώσουν .

Με απλά λόγια εάν  ¨μολυνθούμε ¨ ΟΛΟΙ οι υγιής υπό την εποπτεία του συστήματος υγείας ,  μέσω εμβολίου που περιέχει εξασθενημένο τον ιό ( νέο κορωνοϊό ) , θα προκληθεί ελεγχόμενα η Ανοσία Αγέλης και θα εξαφανιστούν οι ασυμπτωματικοί . Τούτο είναι εξαιρετικά εύκολο και μέσα στις δυνατότητες ΚΑΙ του δικού μας συστήματος υγείας .

Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι βαριά νοσούντες από την ελεγχόμενη αυτή μόλυνση με το νέο κορωνοϊό  ( που προτείνεται ) ΘΑ είναι απείρως λιγότεροι από τα θύματα που θα προκύψουν – και προκύπτουν – από την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης που , όχι μόνο –έτσι κι αλλιώς – δε λύνουν το πρόβλημα  – αφού το μεταφέρουν στο μέλλον ,  στο επόμενο κύμα – αλλά προκαλούν  παράλληλα τρομακτική ζημιά στην οικονομία και στην κοινωνική υγεία ….. ( ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ »

Κύριοι …

Στις  8 -5ου και κατά την καθιερωμένη παρουσίαση ο καθηγητής κ Τσιόδρας παραδέχτηκε δημόσια και χωρίς δεύτερη σκέψη ότι ισχύει αυτό που τολμήσαμε και  προτείναμε ΕΥΘΕΩΣ, ξεκάθαρα και χωρίς περιστολές ήτοι , τον ΑΜΕΣΟ εμβολιασμό του πληθυσμού με το αντιφυματικό εμβόλιο BCG (βάκιλος Calmette–Guérin ως μια μορφή ασπίδας έναντι του επόμενου κύματος του κορωνοϊού που θα μας κτυπήσει . Στις 4/5ου είχαμε ανακοινώσει « ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάντε το αντιφυματικό εμβόλιο που διακόπηκε καθολικά το 2016 .Είναι σωτήριο ,¨σβήνει¨ τους ασυμπτωματικούς»

Με τον τρόπο αυτό ¨ανοίξαμε¨ το δρόμο για να εφαρμοστεί το παρόν σχέδιο . Η μάχη με τον ιό είναι μάχη στρατηγικής και ευφυίας .Οι επιστήμονες δεν είναι στρατηγοί και οι στρατηγοί δεν είναι επιστήμονες.

Πολύ εύκολα λοιπόν  , τα κέντρα αυτά εμβολιασμού που έχουν επωμιστεί τον εμβολιασμό κατά τις φυματίωσης μπορούν να λειτουργήσουν ως το μηχανισμό ΕΚΕΙΝΟ που θα «ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ» τον πληθυσμό με τον ίδιο τρόπο , με τον ¨εξασθενησμένο¨ νέο κορωνϊό και έτσι να πετύχουμε γρήγορα και ελεγχόμενα ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ .

Τα πάρτι covid-19 θα είναι σε λίγο η κατάρρευση της δική σας στρατηγικής που έτσι , θα μας έχει θέσει σε κίνδυνο .

Έχετε λοιπόν πέντε ημέρες να μας πείσετε ότι  η 1η αυτή πρότασή μας ( από τις 11 που συγκροτούν το σχέδιο ¨ΠΑΝΑΚΕΙΑ¨ ) είναι ουτοπία .

Από την  6η ημέρα , δεν θα μπορείτε να εμφανίζεστε δημόσια .

Κοιν . Υπουργείο Υγείας και ΕΟΔΥ .

Συνεχίζεται. …

Αθήνα 10 – 5ου 2020 και  κατόπιν εντολής , ο Τομεάρχης εσωτερικής ασφάλειας και γεωπολιτικής στρατηγικής της ..

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post