Προς ΝΔ . Ή δεσμεύεστε ότι θα καταργήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών ή ξεχάστε την αυτοδυναμία , εάν πρωτέψετε .

Προς ΝΔ . Ή δεσμεύεστε ότι θα καταργήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών ή ξεχάστε την αυτοδυναμία , εάν πρωτέψετε .

΄Η δεσμεύεστε έστω ότι , εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που όρισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η αξία της έτσι , δεν θα αξίζει ούτε το χαρτί που εγράφη , εσείς ΑΜΕΣΑ θα την ακυρώσετε για το συμφέρον της χώρας ; είτε , θα κλείσει σε 2,5 χρόνια και ο δικό σας κύκλος , για να αναλάβουν οι  Έλληνες Πατριώτες που θα περιμένουν.

Αρχές Οκτωβρίου 2018 είχαμε μέσω διαδικτύου κυρίως , με κραυγές απόγνωσης προειδοποιήσει , «Η συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει σοβαρά το Κυπριακό κι ανοίγει το δρόμο , τα Βαλκάνια να γίνουν η νέα Συρία »

Τι βλέπουμε σήμερα ;  Πόσο βοηθάει στα Ελληνοτουρκικά και στην επίθεση που δέχεται η Κύπρος μας από την Τουρκία , η Γερμανία και οι ΗΠΑ , οι χώρες  που επέβαλαν την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεντόνια »; …. έτσι να τη λέμε !!!

Κύριε Μητσοτάκη , δεν μπορείτε προφανώς  να κρύψετε την ανακούφισής  σας , από το γεγονός ότι το ΣΥΡΙΖΑ ¨έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά ¨ στο σοβαρότερο ίσως γεωπολιτικό θέμα  τα τελευταία χρόνια .

Μάθετε λοιπόν όλοι σας ,  ότι , η κοινή γνώμη απέκτησε πλέον , γνώμη και δύναμη και μπορεί  ανά πάσα στιγμή , να επιβάλει αυτά που ορίζει με την σοφία της .

Η κοινή γνώμη πλέον , συγκροτεί ¨Συμβούλιο  Εθνικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής ¨ ,  όταν το κρίνει , έχει ενεργό Τομέα ¨Πολιτικής Επιθεώρησης ¨  και γενικά μια δομή , που θα ζήλευε και το πιο οργανωμένο Ελληνικό Υπουργείο.

Τι ζητάμε λοιπόν , όλοι εμείς η κοινή γνώμη …απ όλους  εσάς που ζητάτε ξανά την ψήφο μας ;

Να αφήσετε τα παραμύθια για το ποιος έχει την καλύτερη συνταγή για την Οικονομία . Όλοι στο ίδιο καταλήγετε απλά , αρχίζετε από άλλη βάση για να μας κρατάτε απασχολημένους  .Άλλωστε ,τι αυτονομία έχετε όταν , το 75% όλων των αποφάσεων που μας αφορούν λαμβάνονται  από την ΕΕ ;

Μια ΕΕ που αυτό -καταργήθηκε στις 20 Ιουνίου 2019 με την αδυναμία της να αποβάλει από την εδαφική της Κυριαρχία την Τουρκία , κάνοντας τις ΗΠΑ να ¨χοροπηδάνε από χαρά ¨

Τοποθετηθείτε λοιπόν  ΤΩΡΑ , για να μην σας ζητάει πάλι αύριο ο λαός δημοψήφισμα , στα κρίσιμα Εθνικά θέματα .

Τοποθετηθείτε ΤΩΡΑ για να αποφασίσει ο λαός και να σας οδηγήσει με την μεγαλύτερή του σοφία .

Τοποθετηθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!

Τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα  κάνετε με την συμφωνία των Πρεσπών ;

Θα επιμεληθείτε την αυστηρή τήρηση των όρων της (όποιος κυβερνήσει ή συγκυβερνήσει )  , όπερ σημαίνει ότι την αποδέχεστε ως , και με τον τρόπο , που υπεγράφη ;

Θα την καταγγείλετε ως παράνομη αλλά , θα ζητήσετε μια άλλη , με το ίδιο όνομα ;

Θα την ακυρώσετε ως παράνομη , και αντιβαίνουσα στους κανόνες τους διεθνούς δικαίου και του δικαίου τέτοιων συμφωνιών ;

ΤΙ;

Όσο υποτιμάτε το πόσο καταλυτικό είναι το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών , που παραμένει ανοικτό , για το εκλογικό αποτέλεσμα .

Όσο αποφεύγεται να τοποθετηθείτε , όσο μας απασχολείτε με οικονομικά και σενάρια πολέμου κ.α , για να ξεχάσουμε και , κατά εσάς , να μη θυμηθούμε ώστε να κρίνουμε μα βάσει τα δεδομένα που εσείς θέλετε  , τόσο περισσότερο θα εκπλαγείτε από το εκλογικό αποτέλεσμα !

Γι αυτό , να μας ευγνωμονείτε  γι αυτήν μας εδώ την υπόμνηση

Τι προτείνουμε ;

Να εφαρμοστεί σε όλα ΑΚΡΙΒΩΣ  η υφιστάμενη Συμφωνία των Πρεσπών  , με μια πολύ μικρή αλλαγή όμως , να εξαλείψετε  το όνομα «Βόρεια Μακεδονία »

Υπόψη:

Κ. Δώρας Αναγνωστοπούλου δημοσιογράφο συντονίστρια του debate που θα διεξαχθεί στην ΕΡΤ , όποτε διεξαχθεί  , κ Αντώνη Σρόιτερ (Alpha), Στεφανίας Μουρελάτου (Ant1), Έλλης Στάη (Open TV), Σίας Κοσιώνη (ΣΚΑΪ) και  Μάρας Ζαχαρέα (Star)

Θα σας παρακολουθούμε !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης)

Share this post