Προς ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στις ΗΠΑ – Έβαλαν μπροστά τον Αρχηγό του Στρατού, ΒΙΝΤΕΟ.

Προς ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στις ΗΠΑ – Έβαλαν μπροστά τον Αρχηγό του Στρατού, ΒΙΝΤΕΟ.
Απειλή κατά του Τραμπ…

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία».

Αυτό είπε ο Πίτερ Ναβάρο, ένας από τους οικονομικούς συμβούλους του απερχόμενου προέδρου, μιλώντας στο Fox Business, την ώρα που, όπως θα δείτε παρακάτω, το Βαθύ Κράτος έβαλε μπροστά τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό (…) να καταλάβετε ότι θέλουμε επαληθεύσιμα ψηφοδέλτια, μια ψηφοφορία που να μπορεί να επικυρωθεί και μια έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών περί απάτης τους οποίους έκαναν μάρτυρες που υπέγραψαν ένορκες, γραπτές καταγγελίες», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει νίκη του Βαθέος Κράτους, καθώς, όπως καταγγέλλεται, κατά τα φαινόμενα δικαίως, οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν θέλουν να αρπάξουν την εξουσία με νοθεία.

Πλέον το σενάριο του εμφυλίου είναι πιο ορατό από ποτέ. Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από την παρέμβαση του Αρχηγού των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τον οποίο, όπως φαίνεται, έχει εξαγοράσει το Βαθύ Κράτος.

Συγκεκριμένα ο Μαρκ Μάιλι δήλωσε:

«Είμαστε ένας μοναδικός Στρατός. Είμαστε μοναδικοί ως στρατιωτικοί. Δεν ορκιζόμαστε σε Βασιλιά ή Βασίλισσα, τύραννο ή δικτάτορα. Το μότο του αμερικανικού στρατού εδώ και 200 χρόνια, από τις 14 Ιουνίου του 1775 είναι πως θα το υπερασπιστούμε, εννοώντας το Σύνταγμα. Και θα προστατεύουμε την ελευθερία του Αμερικανικού Λαού».

Τα γεμάτα… αριστεροσύνη λόγια του Στρατηγού δύσκολα πείθουν τους σκεπτόμενους Αμερικανούς πολίτες, καθώς όταν οι αριστεριστές πολιορκούσαν τον Λευκό Οίκο, είχε αρνηθεί στον Τραμπ την συμβολή του Στρατού, προκειμένου να προστατευτεί η ελευθερία και το Σύνταγμα, όπως διατείνεται. Τα λόγια του παραπέμπουν περισσότερο σε απειλή προς στον Αμερικανό Πρόεδρο πως αν δεν αποδεχθεί την ήττα του (ασχέτως αν αυτή επήλθε με νοθεία), θα βρει τον Στρατό απέναντι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 


 

Θα επέμβει ο Στρατός κατά του Τραμπ και κατά υποστηρικτών τους στους δρόμους; Θα υπάρξει εμφύλιος μέσα στο ίδιο το στράτευμα; Σύντομα θα μάθουμε…

el.gr

Share this post