Προσάθησε να οιδείς τι συμβαίνει, διατί απαγορεύουν το κρέας; Διατί ο Ιωάννης ο Πρόδρομος έτρωγε ακρίδες;….

Προσάθησε να οιδείς τι συμβαίνει, διατί απαγορεύουν το κρέας; Διατί ο Ιωάννης ο Πρόδρομος έτρωγε ακρίδες;….

Προσάθησε να οιδείς τι συμβαίνει, διατί απαγορεύουν το κρέας; Διατί ο Ιωάννης ο Πρόδρομος έτρωγε ακρίδες;….

[εις το Χάρλεμ της Ολλανδίας τα Νέα Σόδομα-(όχι δι’ όλους), εκεί που οι πισωγλέντηδες τρώνε κρέας από πίσω και δεν χρειάζοντε άλλο, απαγορεύτηκε μασονικά από το παγκόσμιο μαμωνικό συνέδριο η φαγή κρέατος, έγιν’ η αρχή….]

Διατί απαγορεύουν τα ναρκωτικά; Διά να τα πωλούν μονοπώλειον και άμα είναι απαγορευμένα έχουν μεγαλύτερη πώληση, η δυφήμιση έχει ακαταμάχητη γοητεία.

Εις το Σύνταγμα ρητώς αναφέρεται ότι απαγορεύεται το στοίχημα αλλά έκτοτε βλέπω στοιχηματοπωλεία !… Ναι πωλούν στοίχημα, πωλούν φούρνους ποξαμάδια-αποξιμάδια, διά να σου πάρουν το χρήμα και ένας ενίοτε κερδίζει, που συνήθως τα χάνει αργότερα.

Σου τα έχω ειπεί πολλές φορές, ούτε αυτήν την φορά θα πέσω έξω, διότι τα βλέπω, τα διαβάζω, τα έχω μάθει, τα ερεύνησα….

Όποτε και ό,τι γίνεται ή αλλάζει κάτι επέρχοντε δύο τινά: α) ευκαιρία ψυχοσωτηρίας δι’ αγώνα και ευκαιρία να χάσεις την ψυχή, ψυχαπώλεια…

Εις την Αποκάλυψη ρητά δηλώνεται ότι θα εμβάλει εις την καρδία του θηρίου Ο Θεός την γνώμη του διά καταστροφή της Βαβυλώνας-Εξυλώνας:-[αφού βαβ = εξ εβραϊστί] της μεγάλης, και τούτο ήδη τροχιοδρομείται και είναι εν πλώ διαπράξεως.

Διατί απαγορεύουν το κρέας; Διά τους λόγους όπου απαγορεύουν τα ναρκωτικά & διεγερτικά, όχι από αγάπη σ’ εσένα αλλά διά να έχουν μονοπωλειακόν πελάτη εσένα και διά να μην έχεις επιλογή και να μην έχει άλλος εκπροθετικός πωλητή θέτουν το μονοπώλειον υπό απαγόρευση και μετά το πωλούν οι ίδιοι αφού είναι υπεράνω Συνταγμάτων και διεθνών νόμων….

Διά να γίνει μονοπώλειον το κρέας πρέπει να απαγορεύτει και να πωλείται έναν άλλον κρέας, το μεταλλαγμένον του Βήλ Πύλα και άλλων ! Σε αυτόν συνέβαλαν δεκαετίες οικολόγοι, πράσινοι, παραπράσινοι, αριστεροπράσινοι, αλογοπράσινοι κ.ο.κ…. !

Όμως διά να ευαισθητοποιήσουν όλους αυτούς, πρέπει να εύρουν ενδιάμεση λύση, που είναι τα έντομα, φάε ακρίδες, μέλισσες, σκνίπες σου λένε !…. Μετά θα τα απαγορεύσουν και αυτά, εκτός εάν είναι μεταλλαγμένα τα οποία θα πωλούν ! Ύστερα θα απαγορεύσουν και τα φυτά με μεταλλαγμένα φυτά και κατόπιν και τα μεταλλαγμένα φυτά και θα σου πωλούν Χάπια, βασικά συσσίτιον σκλάβων με Χάπια ! Το είπαν από την δεκαετία του 1980 μ.Χ. ότι τα μελλοντικά εστιατόρια θα προσφέρουν διάφορα χρώματα, σχήματα, μεγέθη, συνδυασμούς Χαπιών σε πιάτα και πιατέλλες !

Εάν τα καταφέρουν θα απαγορεύσουν το ύδωρ πωλώντας μεταλλαγμένον ύδωρ ! Διότι δεν νοείται μεταλλαγμένος μετ’ άνθρωπίσκος πίνοντας ύδωρ, διότι το νερόν σ’ επαναφέρει εις τον Άνθρωπον μέχρι τινός βαθμού Έστω !….

Αυτά θα συμβάλουν εις την εξαφάνιση σου και μετάλλαξη σου, θα είσαι εξαφανισμένος μαζύν και η Ιστορία σου από τα μάτια σου, διότι αυτοί θα την φυλάξουν να την μελετούν εν πάση ενδεχόμενον εις το μέλλον, να έχουν λύσεις και συνάμα θα την διαβάζουν διά να γελούν και διά απόλαυσιν, απλά πράγματα, έτσι νομίζουν βεβαίως !…. Διότι Ο Θεός θα ειπεί την Έσχατη Λέξη: Έλευσις Χριστού, Έρχου Ιησού Έρχου !….

Διά τις δύο ευκαιρίες όπου προανάφερα, ιδού οι αποδείξεις. Τα 3,5 μαύρα έτη του Αντίχριστου, θα είναι δύσκολα, Ο Θεός από τώρα σε προετοιμάζει διά νηστεία, αφού από μόνος σου και χωρίς βία δεν φιλοφρονήθηκες, τώρα όπου επιβάλλεται θα ειπείς είναι καλόν, τα καϋμένα τα ζωάκια !….

Λοιπόν κάποιοι θα τρώνε μεταλλαγμένον κρέας ήτοι ψευδοκρέας με ασθένειες, γραφένια, πομπούς και χίλια δυό άλλα σκατά και κάποιοι έντομα άγρια και ζώα άγρια, ή μόνον χόρτα και έντομα ή ό,τι εύρουν εκεί έξω εις άγρια ύπαιθρον και καταδίωξη,,,,!

Θα σε καταδιώξουν ότι τρώς τα καϋμένα τα ζωάκια, τα φυτά και τα έντομα εννοείται, διότι σας είπα, ενδιάμεσον μεταβατικόν στάδιον κόλπον αυτόν από το κρέας εις το ζωυφιοκρέας! Αλλά παρακολουθήστε ανθρώπους όπου επιβιώνουν σε απόμερα και σκληρά διά την επιβίωση μέρη, τρώνε τα πάντα, είναι παμφάγοι, από ζωύφια έως δεινόσαυρον  άμα λάχει, δεν βγάζουν σκάρτο, ακόμη και ζώα όπου απόθαναν αλλά είναι υγειή όπως ασπούμε από λάστιχα αυτοκινήτων, έστω και αν βρωμούν κάπως πρίν να έρθη η μπόχα της σήψης ΝΑΙ ΤΡΩΝΤΕ !…. Συνηθείστε το,,, κόβεις το βρωμερόν μέρος ή το κεφάλι, όχι πάντοτε, αναλόγως και το ψήνεις σε πύρ κατά προτίμηση όχι κάρβουνα, διά να σκοτώσει πάν ιόν και μικρόβιον ή σε κάρβουνα καθισμένον ανά τακτά χρονικά στάδια επάνω !….

Θα έχεις την εκλογή να γίνεις Ιωάννης Πρόδρομος ή ρομπότ και μαζόχας ήτοι Ρομποτμαζόχας ήτοι ανώμαλος και μεταλλαγμένος, πλήρως μετ’’’’’ άνθρωπος παράνθρωπος υποάνθρωπος ψευδάνθρωπος !….

Ο Πρόδρομος είναι ο πρώτος επανελθών εις το 10ον Τάγμα Αγγέλων και ακολουθούν οι Συμπρόδρομοι της Εποχής όπου Έρχεται, από την Εποχή των Θηρίων Δεινόσαυρων εις την Εποχή των Θηρίων Παντός Ονόματος Μασόνων Αντίχριστων και της τριάδος της ανομίας Δράκου, Θηρίου, Ψευδοπροφύτου…. !

Απλά πράγματα και εάν δεν έρθουν τα επαναλέμε, αλλά αφού είναι ήδη εδώ και στολίζοντε έξω σού και μέσα σού, εις το ασυνείδητον και το ασυναίσθητον σου και εις το συνειδητόν και συναισθητόν σου διά όσους φανερά ή εξ’ υπαρχής και εξ’ αρχής τους επιλέγουν και τους λατρεύουν ήτοι τους συνειδητοσυναισθανμένους σατανιστές !….

Πλήθος εκατομμυρίων ακρίδων, πλήθος εκατομμυρίων λαχτοκούντουρων-ορτυκιών, πλήθος εκατομμυρίων λαγών θα είναι δι’ άλλους κατάρα και δι’ άλλους ευλογία ! Ο υπερπληθυσμός των αγριόχοιρων εις την Ελλάδα και των αγριόαιγων είναι διά να σας θρέψει, δεν το καταλάβατε, μα τόσον μπουμπούνες είσαστε έναντι του Προμποναμά του Ελέους Του Θεού; Παλαιά παροιμία, τα παλειά τα χρόνια τα πρόσφορα της Εκκλησίας τα έπαιρνε ο παπάς, δεν είχε πολλά, εάν είχε τρία ήταν άνυσμα-ρεκόρ, και βγήκε η παροιμία διά εκείνους που κλωτσάν την τύχη τους:-[χτυπούν του παπά πας την τζιεφαλήν με τα πρόσφορα τζαι τούτος λαλεί: Θεέ μού στρέψε την ορκήν σου!]…. Και οι αρκούδες, τρώντε, ωσάν δαμάλι ήταν όταν έφαγα, και οι λύκοι άμα λάχει επάνω σε πυρακτωμένη μεγάλη φλόγα με το κρέας κομμένον σε λεπτές φέττες διά να εισπεράσει το πύρ να κατακαύσει τα μικρόβια και άς είναι λίγο καψαλισμένο, καλό είναι θα φάς και λίγο άνθρακα με πολλά ιχνοστοιχεία, χαχαχα…..

Οι λύκοι και οι αρκούδες θα σε προστατεύσουν ως εμπόδιον μεταξύ εσένα του καταδιωγμένου που θα μυηθείς τα μυστικά της φύσης εις το πί και φί ως διά μαγείας-ευλογίας και του καταδιώκτη του στρατιώτη της Νέας Υπερώμης-SuperCia-Νέα Τάξη Παξ Σατάνα Ρωμάνα που θα τρέχει να σε συλλάβει ως Νεοχριστόν που τρώγει τα ζουζούνια, τις ενυδρίδες και τις ερμίνες. Ζώα δεν θα μείνουν θα τά φάνε, φάτε και εσείς προειδοποιήσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, μην ανησυχείς δεν θα λείψουν τα ήδη, έχει Ο Θεός τις πρόνοιες Του, λάβε και σύ τα μέτρα σού μετ’ Αυτού  : Ει Ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών….

Θ ζής ζωή χαρισάμενη, η θάλασσα θα είναι μολυσμένη κόκκινη αλλά εσύ θα ψαρεύεις και θα είναι υγιέστατοι οι ιχθείς όσον ήταν εις τα πρωτόγονα αλέρωτα έτη, θ’ ανοίγει έναν μέρος της θάλασσας γαλάζιον να αλιεύσεις, πέριξ κοκκινίλα και οι χαραγμένοι δεν θα βλέπουν το γαλάζιον ούτε εσένα !….

Δεν είμαι εγώ που τα λέγω, δεν είμαι άξιος, δεν είμαι ταπεινός, μακάρι είθε να τα καταφέρω, το να Ταπεινωθείς είναι τόσον δύσκολον επειδή πρέπει να οιδείς, παραδεχθείς και δοξάσεις την σκάλα-κλίμακα που ξεκινάει μέσα από την καρδιά και φτάνει σ’ ανείπωτο προζαλιστικό απυηθημένο Απύθμενον Ύψος, δέος και συναίσθηση Απειροπανμικρότητας, ζηλεύω με την καλή έννοια τους άξιους, τους βρυχτούς-σιωπηλούς τώρα όπου ήδη βλέπουν με τα μάτια της αγνείας πέρα από αυτό το Απύθμενον Ύψος !

Είθε Ο Θεός να βοηθήσει όλους και εσχάτως εμένα τον παναμαρτωλόν !….

[Διατί σκοτώνουν συνεχώς ζώα δήθεν ότι είναι επιδημίες εις την Αυστραλία και τις Η.Π.Α. αλλά και υπερμασονικές υπερκυβερνήσεις σε Αμαζόνιον, Ινδία, Κίνα, Καμποτία, Νέα Γουινέα Παπούα και αλλού; Διά να μήν έχεις να φάς, ή σκοτώνουν τα ζώα ή τα σκοτώνουν έμμεσα αποψιλώνοντας τα δάση-τεχνητές πλημμύρες-τεχνητούς ιούς με δονήσεις τηλεκατευθυνόμενους-(κ.α.)<<<< και συνάμα σου λένε είμαστε Οικολόγοι και πρέπει να τρως ακρίδες και κουτσουκούτες-σκανθάρια και μεταλλαγμένον κρέας, το ύδωρ διά νόμου θ’ ανήκει εις τας κυβερνήσεις όχι μόνον υπογείως, αλλά και εν υετώ-βροχή και ποταμών-ρυάκια-λακούβες-πηγές και σε πάγον και θάλασσα, διά να είσαι κρατικός δεν πρέπει να είσαι διόλου Φυσικός ! κι’ ας λέγεται ο σπουδασμένος της χυμείας Φυσικός της εξώλης και προώλης = εξώλης = εξυλώνα = βαβ+υλώνα αφού βαβ = έξ εβραϊστί και ώ του τυχαίου η Αρχαία Αθηναϊκή ρήση εξώλης και προώλης που έλεγαν μέχρι τους Καθαρευουσιάνους]….

Παναγιώτης Διάς

Share this post