ΠΡΟΣΕΧΩΣ: απώλεια εθνικού εδάφους όπως Κριμαία, πολλά σχίσματα στην Εκκλησία, πλατεία Maidan το Σύνταγμα …

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: απώλεια εθνικού εδάφους όπως Κριμαία, πολλά σχίσματα στην Εκκλησία, πλατεία Maidan το Σύνταγμα …

… αποσταθεροποίθηση/ταραχές μεταξύ ακροδεξιών και εξαμερικανισμένων αριστεριστών, και όπως είπε θα φέρει την »άνοιξη » δηλ……. την αραβική.

Συνοπτικά τι θα δούμε επί Κυβερνήτη Πάιατ, ό,τι και η Ουκρανία όπου ήταν πρέσβης των ΗΠΑ* όλο το επίμαχο διάστημα αποσταθεροποίησης, εμφυλίου, απόσχισης κι από εκεί με απευθείας πτήση ήρθε για να  »τρέξει » ανάλογο πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Αποσταθεροποίηση και γεγονότα Maidan στην πλατεία ΣυντάγματοςΑπώλεια εθνικού εδάφους όπως η Κριμαία για Ουκρανούς, κατά προτίμηση θα κλείσει το κεφάλαιο Κύπρος.

Πολυδιάσπαση στον εκκλησιαστικό χώρο με 3 και 4 παράλληλλες Εκκλησίες διάφορης δικαιοδοσίας.Ήδη αυτό το τρέχει ο  »δρομέας » κι άλλωστε ήδη είναι η πρόβλεψη και των Ρώσων εκκλησιαστικών ειδημόνων.

Αποτέλεσμα εικόνας για geoffrey pyatt in ukraine

Συγκρούσεις, ταραχές επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών τύπου Svoboda και Δεξιού Τομέα στην Αθήνα κυρίως με εξαμερικανισμένους αριστεριστές (τύπου Che Rojava) συνεπικουρούμενα από τους  »αιτούντες άσυλο ».Άλλωστε ποιός ήταν κωδικός της τελευταίας του συνάντησης με Ιερώνυμο να φέρουν την άνοιξη στην Ελλάδα δηλ. την  »αραβική άνοιξη »..

Η Ελλάδα ήδη από σύμμαχος των ΗΠΑ α΄κατηγορίας υποβαθμίστηκε σε δορυφόρος/στρατόπεδο/επιχειρησιακή βάση τύπου Γεωργία, Ουκρανία που θα βυθιστεί ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωσηΗ εθνική κυριαρχία υποτιμήθηκε στο 0.

Αφαίμαξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών από αμερικάνικους κολοσσούς σημειωτέον και η Γεωργία -άλλο προτεκτοράτο αυτό- έχει πετρέλαιο ως και χρυσό και το Αιγαίο βεβαίως δεν έχει μόνο ψάρια….

Το δε Οικουμενικό Πατριαρχείο δια χειρισμών Πάιατ ήδη μετατράπηκε σε απλό πατριαρχείο Αθηνών και πάσης Ελλάδας αφού τον Βαρθολομαίο δεν τον αναγνωρίζουν ήδη πατριαρχεία Μόσχας, Ιεροσολύμων. Τεράστια νίκη του πανεθνικού μετώπου αγωνιστών υπέρ βωμών κι εστιών του Γένους ω μαμά….

*ο Πάιατ ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία από 30 Ιουλίου του 2013- 2016 που ήρθε Αθήνα.  Και επί Πάιατ ήδη λύθηκε το Μακεδονικό σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΝΑΤΟ.

dimpenews.com

Share this post