Προσοχή! Κίνδυνος στην Ροδόπη και στην Ξάνθη

Προσοχή! Κίνδυνος στην Ροδόπη και στην Ξάνθη

Του Γιώργου Φαρμάκη

Οι χθεσινές εκλογές, έβγαλαν ξεκάθαρο νικητή.
Η ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη κέρδισε τον ΣΥΡΙΖΑ με τουλάχιστον 9,5 μονάδες διαφορά. Θα εστιάσουμε όμως, σε κάτι που κανένας δεν πρόσεξε εχθές.

Στην Ροδόπη, το Μουσουλμανικό κόμμα ΚΙΕΦ είναι πρώτο και έχει ανεβασμένο ποσοστό, που ξεπερνά το 36%. Τι σημαίνει αυτό; Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν εισχωρήσει στο ελληνικό έδαφος. Ελέγχουν το ΚΙΕΦ και το γεγονός αυτό, δεν θα πρέπει να περάσει ασχολίαστο.

Το ΚΙΕΦ έχει ανεβασμένο ποσοστό και στην Ξάνθη, όπου πιάνει ένα 19%.

Πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή. Το τουρκικό προξενείο, λειτουργεί κατά της Ελλάδας. Το ελληνικό Κράτος, έχει την υποχρέωση να προστατέψει τους Έλληνες από την Άγκυρα. Οι Έλληνες Μουσουλμάνοι θα πρέπει να προστατευτούν, διότι οι Τούρκοι προσπαθούν να τους πάρουν μαζί τους.

Η επόμενη κυβέρνηση, θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς, τα εκλογικά αποτελέσματα “πήραν όλη την δημοσιότητα” και κανένας δεν είδε το πρόβλημα που υπάρχει στην Ροδόπη και στην Ξάνθη.

Δεν πρέπει να αφήσουμε το τουρκικό προξενείο, να αλωνίζει μέσα στην ελληνική επικράτεια. Ποιος προστατεύει τους Έλληνες πολίτες; Υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει τον κίνδυνο που υπάρχει;

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας!

el.gr

Share this post