«Προφητεία» Ροκφέλερ: Ο πλανήτης δεν θα ξεχρεωθεί ποτέ! Το χρέος θα περνάει από γενιά σε γενιά!

«Προφητεία» Ροκφέλερ: Ο πλανήτης δεν θα ξεχρεωθεί ποτέ! Το χρέος θα περνάει από γενιά σε γενιά!

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ξέρετε, όταν ψηφίζονται αναμεταξύ τους οι κρυφοί ηγέτες της Γης, δηλαδή τα μέλη της «Επιτροπής των 300», για το ποιος θα είναι ο «Γενικός Αρχηγός», ψηφίζεται αυτός που θα παρουσιάσει το πιο σατανικό σχέδιο εναντίον της ανθρωπότητος. Ψηφίζεται ο σατανικότατος! Οπότε είναι απίθανο να φανταστούμε μέχρι σε πιο σημείο φτάνουν τα καταχθόνια σχέδιά τους τα οποία εφαρμόζονται από «καταξιωμένους», πολιτικούς, δημοσιογράφους και νομικούς ανά τον κόσμο οι οποίοι είναι καλοζωισμένα δουλάριά τους. Δουλάρια αυτών, και της ματαιοδοξίας τους.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν κάποιες απαράβατες αρχές βάσει των οποίων ενεργούν. Είναι απαράβατες διότι μέχρι τώρα τούς είναι αποδοτικές και φαίνονται αλάνθαστες. Μια απ’ αυτές τις είναι να κατευθύνουν την σκέψη των ανθρώπων κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δεχθούν μελλοντικά μια κατάσταση την οποία ήδη έχουν προετοιμάσει να επιβάλουν. Αυτό το καταφέρνουν μέσω κινηματογράφου, βιβλίων (best-sellers), μουσικής, συνεδρίων, κλπ. Με τις τακτικές τους αυτές οι προαποφασισμένες και προσχεδιασμένες επιβλητέες καταστάσεις γίνονται ευκόλως αποδεκτές από την ανθρωπομάζα.

Τον Ιανουάριο του 2013 είχε γίνει ένα Συνέδριο στο Πεκίνο για το μέλλον της Υγείας παγκοσμίως. Το ίδρυμα Ροκφέλερ, με βάση τα διατυπωθέντα στο Συνέδριο εκείνο, εξέδωσε τότε, το 2013, ένα φυλλάδιο μέσα στο οποίο υπάρχουν τέσσερεις φανταστικές, δηλαδή προϊόντα φαντασίας, επιστολές σταλμένες από το μέλλον. Τέσσερεις επιστολές που περιγράφουν τέσσερα νεφελώδη σενάρια για την τότε κατάσταση στον πλανήτη κυρίως στο τομέα της παγκόσμιας υγείας και τις προσπάθειες που γίνονται για να σώσουν τους τότε κατοίκους. Οι επιστολές αυτές είναι του έτους 2050.

Διαβάζοντας τες κανείς διαπιστώνει έναν αγώνα που κάνουν οι τότε αρμόδιοι για να σώσουν τούς τότε κατοίκους. Οι πληροφορίες που δίνονται για την υγεία δεν είναι τόσες πολλές, αλλά οι «παράπλευρες» πληροφορίες που δίνονται και αφορούν τα κοινωνικά δεδομένα είναι σημαντικότερες και λαμβάνονται ως δεδομένες, δηλαδή σαν να πρόκειται να πραγματοποιηθούν σίγουρα.

Μερικές από αυτές τις «προφητείες» του Ιδρύματος Ροκφέλερ, για το διάστημα έως το 2050, είναι οι παρακάτω:
Πολλοί άνθρωποι δεν θα μπορούν να πληρώσουν την ενέργεια που θα χρειάζονται.

Πολίτες θα σχεδιάζουν επιδρομές σε τρόφιμα και καύσιμα. (Βλέπουμε δηλαδή ότι το πρόβλημα δεν θα είναι μόνο τα τρόφιμα, αλλά και η χρήση της ενέργειας η οποία παρά τις «προόδους» της τεχνολογίας παραμένει σκοπίμως ακριβή).
Οι πολίτες δεν θα μπορούν να πληρώσουν την ασφάλειά τους και το άγχος και η μοναξιά θα μαστίζουν όλες τις ηλικίες. (Καλά, αυτό υπάρχει και τώρα απλά μας ενημερώνει ότι αυτό θα γίνει καθημερινότητα).

Θα υπάρξει προγραμματισμένη αστικοποίηση και οι τώρα μεγάλες πόλεις θα ονομάζονται μέγα-πόλεις (Megacities).
Θα παγιωθεί η εκπαίδευση (όχι η Παιδεία) των παιδιών μέσω δικτύων και υπολογιστών.

Οι κάτοικοι θα ελέγχονται ηλεκτρονικά από εταιρείες-παρόχους. (Αυτό σημαίνει ότι το σφράγισμα των ανθρώπων έχει γίνει).

Μέσω αλγορίθμων θα γίνεται πρόληψη διαμαρτυριών. (Αυτό σημαίνει ότι παρά τα τυραννικά μέτρα και την πλύση εγκεφάλου βάσει των οποίων θα ζουν οι άνθρωποι, θα υπάρχει κίνδυνος εξέγερσης κάτι το οποίο πρέπει να προβλεφθεί και να αποφευχθεί, έτσι ώστε το καθεστώς να φαντάζει τέλειο).

Καθιερώνονται παγκόσμιοι κώδικες δεοντολογίας στην βιοτεχνολογία και τεχνητή νοημοσύνη. (Βιοτεχνολογία, δηλαδή ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα μπουν εκτενώς στο σώμα του ανθρώπου).

Κατάργηση στα τέλη της δεκαετίας του 2020 το σύστημα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας για έρευνα και ανάπτυξη.
Καθορίζεται καινοτομία στην ηθική!!! (Ήδη το ζούμε τώρα αυτό).

Καθορίζεται η «κοινωνική ιθαγένεια». (Δηλαδή δεν θα δίνεται ιθαγένεια από κάποιο κράτος, αλλά η παγκόσμια εξουσία θα καθορίζει ποιοι θα είναι μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας και ποιοι όχι. Οι αντιρρησίες προφανώς θα είναι εκτός κοινωνίας. Φαντάζομαι ότι την λέξη «Δημοκρατία» θα την διατηρήσουν ως βολική).

Πλατφόρμες πληροφοριών υποστήριξης κοινωνικής συνοχής. (Τα πάντα θα καταγράφονται και θ’ αναλύονται σε πραγματικό χρόνο ώστε να λαμβάνονται άμεσες αποφάσεις).

Αυτά προβλέπονται από το Ίδρυμα Ροκφέλερ από το 2013 έως το 2050 για το πώς θα είναι η ζωή στον πλανήτη. Είναι άγνωστο αν θα υλοποιηθούν. Σήμερα, οι πλείστοι των ανθρώπων φαντάζονται το μέλλον με βάση τα μέτρα τού τώρα. Και τώρα το πιο περιζήτητο, το πιο πολύτιμο, υλικό αγαθό είναι το χρήμα. Όλα τα καθορίζει το χρήμα. Όλα ανάγονται σε χρήμα. Τα πάντα κρίνονται με βάση το χρήμα, διότι σ’ όλα έχει δοθεί μία τιμή. Όλοι θέλουν χρήμα. Οι περισσότεροι ποτέ δεν έχουν αρκετό χρήμα. Όσο και να έχουν θέλουν κι άλλο. Απ’ όλους λείπει το χρήμα. Η κινητήριος δύναμη πάντων είναι το χρήμα. Γι αυτό θα δούμε τις προβλέψεις του Ιδρύματος Ροκφέλερ για τις αμέσως επόμενες δεκαετίες σε κάποιους οικονομικούς τομείς.

Προβλέπουν οι Ροκφέλερ κάτι που προβλέπεται και από την Ατζέντα 2030, ότι κατά την διάρκεια της βιολογικής «μετάλλαξης» των ανθρώπων, (κάτι που θέλουν να επιτύχουν με το εμβόλιο τώρα ώστε να εφαρμοσθεί καθολικά η γονιδιακή θεραπεία), θ’ αντικατασταθούν όλα τα νομίσματα των χωρών με την παγκόσμια ψηφιακή νομισματική μονάδα. Αυτό θα επιφέρει την κατάρρευση των κρατικών κεφαλαίων. Δηλαδή όλες οι χώρες θα χρεοκοπήσουν ακόμη πιο πολύ. Θα επέλθουν τρομερές αυξήσεις στα αγαθά και η χρήση του νέου ψηφιακού νομίσματος θα είναι συνδεδεμένη παράλληλα με την «πράσινη ανάπτυξη και τεχνολογία». Δεν θα μπορεί κάποιος να το ξοδέψει σε προϊόντα ή ενέργειες που θα βλάπτουν το περιβάλλον. Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Και ο πλανήτης, ο «υπερχρεωμένος πλανήτης» – αυτό φυσικά είναι παραλογισμός και δεν ευσταθεί ο όρος – θα χρειασθεί δάνεια, τα οποία θα είναι δάνεια ψηφιακού νομίσματος. Εάν τώρα το χρήμα τυπώνεται από αέρα κοπανιστό, τότε θα δημιουργείται ψηφιακά, πάλι από τους ίδιους, και θα είναι πάλι από αέρα κοπανιστό. Όπως τώρα τυπώνουν χρήμα οι Ρότσιλντ, τότε θα δίνουν «χρήμα» με το πάτημα ενός πλήκτρου. Από ‘κει αντλούν την εξουσία τους οι παγκοσμιοποιητές. Από το δικαίωμα να τυπώνουν ψεύτικο χρήμα.

Το χρέος των χωρών θα συγκεντρωθεί, θα συνυπολογισθεί, ως νέο παγκόσμιο χρέος όλων των χωρών. Το νέο παγκόσμιο χρέος λόγω του δυσθεωράτου μεγέθους του θ’ αποκτήσει νέο όνομα, και η οικονομία θ’ αποκτήσει έναν νέο οικονομικό όρο σύμφωνα με τους Ροκφέλερ. Θα έχει όνομα πιο εξελιγμένο, πιο προοδευτικό, πιο αποκαρδιωτικό. Το χρέος αυτό το ονομάζουν οι Ροκφέλερ “Intergenerational debt”. Δηλαδή «Παγκόσμιο χρέος που θα περνά από γενεά σε γενεά». Ή πώς να το πούμε με μια λέξη στα ελληνικά, μάλλον «διαγενεακό».

Προσέξτε, αυτό που συμβαίνει μέχρι σήμερα σε κάποιες κάστες στην Ινδία, που πωλούν τους εαυτούς τους και τους απογόνους τους σε κάποιους «άρχοντες» θα ισχύσει για όλον τον κόσμο.

Το χρέος από γενεά σε γενεά θα είναι μια διαρκής δικαιολογία ώστε να παραμένει σκλαβωμένο το ανθρώπινο είδος στους εξουσιαστές του. Μια δικαιολογία που θα υπάρχει παρά τις διαβεβαιώσεις των ελιτιστών τυράννων, οι οποίοι θα είναι πάλι οι ίδιοι, ότι προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον και περιμένουν οικονομική ανάπτυξη.

Θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ωραίες λέξεις κενές περιεχομένου και που τις αντιλαμβάνεται ο καθένας όπως τον συμφέρει και περιμένει λουφάζοντας και ματαίως ένα καλύτερο μέλλον. Άκου «υπερχρεωμένος πλανήτης για πάντα»! Τελικά ο Χίτλερ είχε δίκαιο που έλεγε ότι «Αν θέλετε να έχετε την εύνοια των μαζών, να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα».

Μας θέλουν αιωνίους σκλάβους μέσω του χρήματος. Το μυαλό τους και μια λίρα.

Χρήστος Μαντζιάρης

Share this post