Προφητεία της Βίβλου επαληθεύεται όταν φίδι βγαίνει από το Τείχος των Δακρύων της Ιερουσαλήμ

Προφητεία της Βίβλου επαληθεύεται όταν φίδι βγαίνει από το Τείχος των Δακρύων της Ιερουσαλήμ

Όσοι επισκέφτηκαν το Τείχος των Δακρύων στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν μπροστά σε ένα παράξενο θέαμα.

Από το Τείχος βγήκε ένα φίδι το οποίο τρόμαξε ένα περιστέρι που στεκόταν στο σημείο. Και αυτό για κάποιους Εβραίους είναι σημάδι της επιστροφής του Μεσσία, σύμφωνα με τις προφητείες.

«Ζούμε σε επικίνδυνες εποχές και έχουμε σημάδι από το Μεσσία. Όσο το περιστέρι βρίσκει καταφύγιο στις πέτρες του Ναού, οι Εβραίοι είναι προστατευμένοι σύμφωνα με το Τορά (σ.σ. ονομάζεται στον Ιουδαϊσμό ο Νόμος, οι διδασκαλίες που έδωσε ο Μωυσής στους Εβραίους στην Πεντάτευχο). Όταν το περιστέρι φύγει από τις πέτρες και οι Εβραίοι από το Τορά, κινδυνεύουν», αναφέρουν εβραϊκά ΜΜΕ και θεωρούν πως κάτι αντίστοιχο συνέβη στο τείχος αυτή την εβδομάδα.

«Η Ζοχάρ (σ.σ. προφητεία) εξηγεί ότι το κακό, που παριστάνει το φίδι στην Εδέμ, θα εμφανιστεί πριν την έλευση του Μεσσία», συνεχίζουν και αναφέρουν ότι πριν από μερικές μέρες εμφανίστηκαν σημάδια της Βίβλου σε άλλες πόλεις με τον ουρανό να κοκκινίζει στη Σκωτία.

pronews.gr

Share this post