Προωθούν το “ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ” Θα … “ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”!!!!!!!!“Ο κορονοϊός δεν είναι πανδημία”: Απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Προωθούν το “ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ” Θα … “ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”!!!!!!!!“Ο κορονοϊός δεν είναι πανδημία”: Απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Προωθούν το “ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ” Θα … “ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”!!!!!!!!

ΤΗΣ WHITNEY WEBB

The Last American Vagabond Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ MODERNA ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΩΣ «ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΑΦΟΥ Η MODERNA ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Όλο και πιο συχνά, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πολιτικοί ειδικοί και αυτοδιοριζόμενοι «παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας», όπως ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, δίνουν οδηγίες στο κοινό ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις και οποιαδήποτε προσομοίωση «κανονικότητας» δεν θα επιστρέψουν έως ότου δημιουργηθεί ένα εμβόλιο για τον Covid- 19 και στη συνέχεια διανεμηθεί μαζικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έγινε γρήγορα εμφανές ότι το κορυφαίο υποψήφιο εμβόλιο για τον Covid-19 είναι το εμβόλιο messenger RNA (mRNA) που αναπτύσσεται από τη Moderna Inc.Σήμερα (18/05/2020), η Moderna ανακοίνωσε ότι το υποψήφιο εμβόλιο, με το όνομα mRNA-1273, «φάνηκε»να παράγει ανοσοαπόκριση σε «οκτώ άτομα που το έλαβαν».
Η ανακοίνωση της Moderna είναι περίεργη δεδομένου ότι η εν λόγω «μελέτη» επικεντρώνεται στην ασφάλεια και «στην πραγματικότητα δεν έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου», σύμφωνα με αναφορά του ΤΙΜΕ. Συγκεκριμένα, κανένα από τα ευρήματα της μελέτης σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου δεν αναφέρθηκε, παρά μόνο ισχυρισμοί ότι είναι «γενικά ασφαλές».
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η μελέτη «που επικεντρώνεται στην ασφάλεια» ξεκίνησε τον Μάρτιο και, ως εκ τούτου, μέχρι σήμερα, αντιπροσωπεύει μόνο μια εξέταση των επιδράσεων του εμβολίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε πολλές χώρες έτρεξαν με τα πρωτοσέλιδα να κραυγάζουν ότι το εμβόλιο για τον Covid-19 της Moderna «δείχνει πολλά υποσχόμενα πρώτα αποτελέσματα» και έχει παρουσιάσει «ενθαρρυντικά πρώιμα σημάδια» λόγω της υποτιθέμενης ικανότητάς του να παράγει αντισώματα για τον Covid-19 σε ανθρώπους.
Επιπλέον, αυτές οι αναφορές των ΜΜΕ απέτυχαν να θέσουν άλλα απλά, απαραίτητα ερωτήματα, όπως το πώς ένα μέγεθος δείγματος μόνο οκτώ ατόμων μπορεί να μεταφραστεί σε επιστημονικά ευρήματα οποιασδήποτε πραγματικής σημασίας χωρίς περαιτέρω δοκιμές σε μεγαλύτερα δείγματα. Απέτυχαν επίσης να αναφέρουν ότι η εν λόγω μελέτη δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ένα δελτίο τύπου της κυβέρνησης των ΗΠΑ  ανέφερε ότι τα εν λόγω ευρήματα είναι απλώς «πρώιμα αποτελέσματα».
Επιπλέον, η μελέτη διευθύνεται από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ (NIAID), με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci, ο οποίος είναι βασικός παράγοντας της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ για τον κορονοϊό .Αν και δεν είναι σαφές εάν αυτά τα «ενθαρρυντικά πρώιμα σημάδια» θα επαναληφθούν σε μελλοντικές δοκιμές μεγαλύτερων δειγμάτων προς έλεγχο της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, τα νέα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτα από τη Moderna, δεδομένου ότι τα προηγούμενα εμβόλια mRNA τους απέτυχαν να παράγουν ανοσοαπόκριση, εξηγώντας γιατί η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην ιστορία της ένα εμβόλιο mRNA στην αγορά.Ωστόσο, από τουλάχιστον το περασμένο φθινόπωρο, η Moderna προσπάθησε να επιλύσει αυτό το ζήτημα προσθέτοντας «νανοσωματίδια» στο εμβόλιο mRNA,μια τροποποίηση που χρηματοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων του Πενταγώνου (DARPA). Η Moderna είναι ένας «στρατηγικός σύμμαχος» της DARPA και έχει λάβει εκατομμύρια από την DARPA και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gatesαρκετά χρόνια πριναπό την τρέχουσα κρίση του κοροναϊού.

Τα σχέδια της DARPA για νανοσωματίδια και νανοτεχνολογία και οι δυνητικές οργουελιανές εφαρμογές τους , αποτέλεσαν αντικείμενοπρόσφατης μελέτης του The Last American Vagabond.Χάρη στα «προσωρινά αποτελέσματα» αυτής της νέας μελέτης, η Moderna πρόκειται να πάρει πρώτη έγκριση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το εμβόλιο της για τον Covid-19. Το εμβόλιο της Moderna είχε ήδη ξεπεράσει άλλα υποψήφια εμβόλια για τον Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες, ως το πρώτο εμβόλιο στις ΗΠΑ που προχώρησε σε ανθρώπινες δοκιμές (αφού επιτράπηκε να παραληφθούνοι δοκιμές σε ζώα) και επίσης απολαμβάνει ισχυρή υποστήριξη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, το εμβόλιο Covid-19 της Moderna έλαβε πρόσφατα γρήγορη έγκριση από τον αντίστοιχο ΕΟΦ των ΗΠΑ (FDA) αφού έλαβε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στη δοκιμή της Φάσης 2 πριν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Φάσης 1.
Ο πρόεδρος της Moderna, Δρ Stephen Hoge, δήλωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία αναμένει τώρα να ξεκινήσει την τρίτη και τελική φάση των δοκιμών κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.Εκτός από την υποστήριξη του FDA, η Moderna έλαβε επίσης σημαντική χρηματοδότηση από την αμερικανική κυβέρνηση (438 εκατομμύρια δολάρια) από την Αρχή Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (Biomedical Advanced Research and Development Authority-BARDA), ένα τμήμα του υπουργείου υγείας των ΗΠΑ που εποπτεύεται από τον Βοηθό Γραμματέα Ετοιμότητας και Ανταπόκρισης (ASPR) του υπουργείου,
Robert Kadlec. Η Modernaδήλωσε επίσηςότι συνεργάζεται απευθείας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να φέρει το υποψήφιο εμβόλιο στην αγορά.Το σημαντικό προβάδισμα της Moderna ήταν επίσης αποτέλεσμα της υποστήριξης που έλαβε τον Ιανουάριο από το Συνασπισμό Καινοτομιών Επιδημιολογικής Ετοιμότητας (CEPI), ο οποίος ιδρύθηκε το 2017 από τις κυβερνήσεις της Νορβηγίας και της Ινδίας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και το Ίδρυμα Gates. Το εμβόλιο Covid-19 της Moderna έλαβε επίσηςεπιπλέον χρηματοδότησηαπό τον μακροχρόνιο υποστηρικτή της Moderna, Bill Gates.Ο Γκέιτςέγραψε πρόσφατα ένα άρθροόπου περιέγραψε το εμβόλιο mRNA της Moderna για το Covid-19 ως το «πιο συναρπαστικό» και το ανέλυσε εκτενώς.

Η σχέση του Γκέιτς με τη Moderna μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο συνιδρυτής της Moderna, ο Robert Langer του MIT, είναι συνεργάτης του Gates του και τουοποίου το εργαστήριο ανέπτυξετο “αόρατο” τατουάζ – αρχείο εμβολιασμού “Quantum Dot ‘Tattoo”, που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Gates και είναι “ορατό με ειδικό φίλτρο και μια εφαρμογή κάμερας smartphone” “και περιγράφεται από το Science Alertως” σύστημα παρακολούθησης χαμηλού κινδύνου”.Μια άλλη συνεργασία μεταξύ των Langer και Gates είναι ένα «μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων» που εισάγεται στο σώμα που απελευθερώνει αντισυλληπτικά και μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ασύρματα.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ZAKS

Με το εμβόλιο της Moderna να έχει σταθερό προβάδισμα σε σχέση με τα άλλα ελπιδοφόρα εμβόλια για τον Covid-19, αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον άνθρωπο που επιβλέπει την ανάπτυξή του, τον τωρινό επικεφαλής ιατρό της Moderna, τον Δρ Tal Zaks. Ο Zaks, ένας Ισραηλινός που ξεκίνησε την καριέρα του στην GlaxoSmithKline, επιβλέπει την «προκλινική ανάπτυξη, την κλινική ανάπτυξη και τις νομοθετικές ρυθμίσεις» της Moderna και όλων των θυγατρικών της.Σε ένα TED Talk του 2017, δύο χρόνια μετά την ένταξή του στο δυναμικό της εταιρείας, ο Ζακς μίλησε εκτενώς για το πώς βλέπει τα εμβόλια mRNA και τo τυπικό τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παράγει η Moderna.
Σε μια ομιλία με τίτλο “Η δυνατότητα εξάλλειψης ασθενειών μέσω γονιδιακής επεξεργασίας“, ο Zaks περιγράφει ότι τα προϊόντα mRNA της Moderna πραγματοποιούν μόνιμες τροποποιήσεις στα ανθρώπινα γονίδια, περιγραφή που έρχεται σε σύγκρουση με ισχυρισμούς που συχνά προβάλλονταιότι το γενετικό υλικό στα mRNA εμβόλια “υποβαθμίζεται” με την πάροδο του χρόνου και δεν αλλάζει μόνιμα την ανθρώπινη γενετική όπως κάνουν τα εμβόλια DNA.Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Ζακς δηλώνει ότι η Moderna και παρόμοιες εταιρείες «πραγματικά χακάρουν το λογισμικό της ζωής και ότι αυτό αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τις ασθένειες»
.Περιγράφει το mRNA ως «κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν τι θα κάνει πραγματικά ένα κύτταρο» και στη συνέχεια δηλώνει ότι, εάν κάποιος μπορέσει «να εισαγάγει μια γραμμή κώδικα ή να αλλάξει μια γραμμή κώδικα» στο γονιδίωμα ενός ανθρώπου, αυτό θα έχει «βαθιές επιπτώσεις στα πάντα”. Στη συνέχεια ισχυρίζεται ψευδώς ότι τα τότε προϊόντα της Moderna αποδείχθηκαν ότι «δουλεύουν σε ανθρώπους», ενώ η εταιρεία, πριν από τον Covid-19, δεν ήταν ποτέ σε θέση να πείσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να χορηγήσει άδεια για τα εμβόλια mRNA για ανθρώπινη χρήση, λόγω της έλλειψης αποτελεσματικότητας .
Ο Ζακς εξέθεσε περαιτέρω την άποψή του για γνωστές ασθένειες όπως ο καρκίνος, που προκαλείται από «προβληματικό DNA» και ότι μπορεί να «διορθωθεί» με εμβόλια mRNA της Moderna, το οποίο επίσης αναφέρει στην ομιλία του ως «θεραπεία πληροφοριών», αφού ότι λέει τα εμβόλια της Moderna λειτουργούν μεταβάλλοντας το «λειτουργικό σύστημα» των ανθρώπινων κυττάρων, δηλαδή τον γενετικό τους κώδικα.

Η περίληψη της ομιλίας του Zaks συνοψίζει την άποψή του στην ακόλουθη απλή ερώτηση: «Εάν τα κύτταρα μας είναι το hardware και το γενετικό μας υλικό το λειτουργικό σύστημα (software), τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να αλλάξουμε μερικές γραμμές προγραμματισμού;»- φαίνεται να υποδηλώνει ότι η μόνιμη εισαγωγή αλλαγών στο ανθρώπινο γονιδίωμα είναι τόσο απλή όσο η αντιμετώπιση προβλημάτων ή ο προγραμματισμός μιας εφαρμογής υπολογιστή ή τηλεφώνου.
Επισης δείχνει ότι ο Zaks θεωρεί ότι το μέλλον της «εξατομικευμένης ιατρικής» είναι «εμβόλια γονιδιακής επεξεργασίας, προσαρμοσμένα στο ανοσοποιητικό σύστημα κάθε ασθενούς». Το Ted Talk τόνισε μετά την προβολή της ομιλίας του Zaks στον ιστότοπο του, ένα βασικό σημείο που παραβλέπει ο Zaks, ότι η επεξεργασία γονιδίων μπορεί να “αλλάξει ένα ολόκληρο είδος – για πάντα“.
Οι δηλώσεις του Zaks είναι αξιοσημείωτες και ανησυχητικές για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η DARPA – «στρατηγικός σύμμαχος» της Moderna – χρηματοδοτεί επίσης ανοιχτά έρευνα, που στοχεύει στον «επαναπρογραμματισμό γονιδίων» και « το χειρισμό γονιδίων ή τον έλεγχο της γονιδιακης έκφρασης για την καταπολέμηση ιών και την υποβοήθηση του ανθρώπινου σώματος να αντέξει τη μόλυνση» που προκαλείται από τον Covid-19.Το πρότζεκτ που υποστηρίζεται από τη DARPA χρησιμοποιεί μια μέθοδο που είναι γνωστό ότι προκαλείσοβαρή γενετική βλάβη και έχει αποδειχθεί ότι επιδεινώνει τις καταστάσεις που υποτίθεται ότι θεραπεύει.
Με μια τέτοια  τεχνολογία μόνιμης γονιδιακής μετάλλαξης σε fast track, για να παραχθεί το πρώτο εμβόλιο για τον Covid-19 ευρέως διαθέσιμο για χρήση, είναι βαθιά ανησυχητικό ότι αυτό το πειραματικό εμβόλιο με τις εν δυνάμει σοβαρές και εκτεταμένες συνέπειες προωθείται έκτακτα, χάρη στην ένθερμη υποστήριξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ και αμφιλεγόμενων φιλανθρώπων, που προφανώς ενδιαφέρονται λίγο για τις μελέτες που εξετάζουν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες του εμβολίου mRNA.
Δεδομένου ότι το πλαισιο έχει ήδη καθοριστεί για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θα «διενεργηθούν» σε ολόκληρες τις ΗΠΑ από τον στρατό , τώρα είναι η ώρα να ευαισθητοποιηθούμε έντονα για τη υποτιθέμενη δυνατοτητα του εμβολίου της Moderna να «χακάρει το λογισμικό της ζωής» με τρόπους που θα μπορούσαν να βλάψουν τη δημόσια υγεία.
Πηγή

“Ο κορονοϊός δεν είναι πανδημία”: Απόφαση

Ανωτάτου Δικαστηρίου

Στην απόφασή του, που είναι δεσμευτική, το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει ότι ο ιός «προφανώς δεν είναι μια πανδημία στο Πακιστάν», ενώ διερωτήθηκε γιατί η μάχη εναντίον του «εξαφάνισε τόσο πολύ χρήμα»

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν διέταξε σήμερα την κυβέρνηση να άρει ορισμένες από τις εναπομείνασες απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί σε επιχειρήσεις για να περιοριστεί η ενδεχόμενη εξάπλωση του νέου κορονοϊού.
Στην απόφασή του, που είναι δεσμευτική, το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει ότι ο ιός «προφανώς δεν είναι μια πανδημία στο Πακιστάν», ενώ διερωτήθηκε γιατί η μάχη εναντίον του «εξαφάνισε τόσο πολύ χρήμα».
Το δικαστήριο διέταξε να ανοίξουν πάλι εμπορικά κέντρα αν οι αρχές υγείας δεν φέρουν αντίρρηση και να αρθούν οι περιορισμοί στις επιχειρήσεις να ανοίγουν τα σαββατοκύριακα.
Η απόφαση εκδόθηκε χρησιμοποιώντας την ευρεία εξουσία του Ανώτατου Δικαστηρίου για έκδοση αποφάσεων «αυτομάτως» – αυτεπαγγέλτως – χωρίς να περιμένει να κατατεθεί μια συγκεκριμένη υπόθεση.
Το Πακιστάν έχει αναφέρει 42.125 κρούσματα της Covid-19 και 903 θανάτους. Αυτά τα σύνολα είναι μέχρι στιγμής χαμηλά σε σύγκριση με πολλές δυτικές χώρες.
Οι αρχές, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Ίμραν Χαν, δήλωσαν ότι η αύξηση των κρουσμάτων είναι χαμηλότερη από τις προβλεπόμενες εκτιμήσεις.
Αντιμέτωποι με την προοπτική του lockdown που προκαλεί οικονομική κατάρρευση, οι αρχές επέτρεψαν την περασμένη εβδομάδα στις λαϊκές αγορές να ξανανοίξουν σε μια σταδιακή άρση των απαγορευτικών μέτρων σε εθνικό επίπεδο.
Οι αγορές που ξανάνοιξαν κατακλύστηκαν από την πρώτη στιγμή με πελάτες την περασμένη εβδομάδα.
Το Δικαστήριο ανέφερε ότι όσο οι αγορές είναι ανοιχτές, δεν υπάρχει καμία αιτιολόγηση για το κλείσιμο των εμπορικών κέντρων.
Δεν βρήκε καμία «αιτιολογημένη ή λογική» βάση στην εντολή οι επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστές το Σαββατοκύριακο.
«Δεν βρίσκουμε κανένα λόγο για τον οποίο ξοδεύονται τόσα χρήματα σε αυτόν τον κορονοϊό (Covid-19), για αυτό, το Πακιστάν δεν είναι η χώρα που πλήττεται σοβαρά από αυτό», ανέφερε η δικαστική απόφαση.

Η τελευταία ελήφθη καθώς το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει περιορισμένα δρομολόγια από τις 20 Μαΐου και δύο από τις τέσσερις επαρχίες του Πακιστάν άρχισαν να επαναλειτουργούν τις δημόσιες συγκοινωνίες.
Με την μουσουλμανική εορτή Εΐντ αλ-φιτρ να έρχεται την Κυριακή ή την Δευτέρα, ανάλογα με τη θέαση της σελήνης, οι μεταφορές και τα καταστήματα λιανικής αναμένεται να γεμίσουν με τεράστια πλήθη κόσμου.
Πηγή

Jesse Ventura. Επιστολή προς την άρχουσα τάξη:

“Ελέγχετε τον κόσμο μας.”

Ελέγχετε τον κόσμο μας. Έχετε δηλητηριάσει τον αέρα που αναπνέουμε, έχετε μολύνει το νερό που πίνουμε και έχετε βάλει κοπυράιτ τα τρόφιμα που τρώμε. Πολεμάμε στους πολέμους σας, πεθαίνουμε για τους σκοπούς σας και θυσιάζουμε τις ελευθερίες μας για να σας προστατεύσουμε. Έχετε ρευστοποιήσει τις αποταμιεύσεις μας, έχετε καταστρέψει τη μεσαία τάξη μας και χρησιμοποιήσατε τα φορολογικά μας δολάρια για να διασώσετε την ατέλειωτη απληστίας σας. Είμαστε σκλάβοι στις εταιρείες σας, ζόμπι στα κύματα του αέρα σας, υπηρέτες στην παρακμή σας.
Κλέψατε τις εκλογές μας, δολοφονήσατε τους ηγέτες μας και καταργήσατε τα βασικά μας δικαιώματα ως ανθρώπινα όντα.Είστε ιδιοκτήτες της περιουσίας μας, καταστρέψατε τις δουλειές μας και τεμαχίσατε τα συνδικάτα μας.Κερδίσατε από την καταστροφή, αποσταθεροποιήσατε τα νομίσματά μας και αυξήσατε το κόστος ζωής μας.Έχετε μονοπωλήσει την ελευθερία μας, αφαιρέσατε την εκπαίδευσή μας και έχετε σχεδόν σβήσει τη φλόγα μας.Είμαστε χτυπημένοι… αιμορραγούμε… αλλά δεν έχουμε χρόνο να αιμορραγούμε.Θα φέρουμε τους γίγαντες στα γόνατά και θα δείτε την επανάστασή μας!

Με εκτίμηση.
Οι Υπηρέτες.You control our world. You’ve poisoned the air we breathe, contaminated the water we drink, and copyrighted the food we eat. We fight in your wars, die for your causes, and sacrifice our freedoms to protect you. You’ve liquidated our savings, destroyed our middle class, and used our tax dollars to bailout your unending greed. We are slaves to your corporations, zombies to your airwaves, servants to your decadence. You’ve stolen our elections, assassinated our leaders, and abolished our basic rights as human beings. You own our property, shipped away our jobs, and shredded our unions. You’ve profited off of disaster, destabilized our currencies, and raised our cost of living. You’ve monopolized our freedom, stripped away our education, and have almost extinguished our flame. We are hit… we are bleeding… but we ain’t got time to bleed. We will bring the giants to their knees and you will witness our revolution!
Sincerely,
The Serfs.

Πηγή

nikosxeiladakis.gr

Share this post