Πρόβα πολέμου: Ρίχνουν πυρηνικά όπου θέλουν (Βίντεο)

Πρόβα πολέμου: Ρίχνουν πυρηνικά όπου θέλουν (Βίντεο)
«Θα ρίξουν όλα τα πυρηνικά»: Ρωσική πρόβα για τον Γ΄ΠΠ!
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Ο τίτλος μοιάζει υπερβολικός αλλά δυστυχώς δεν είναι. Κάθε λογικός άνθρωπος θέλει να υπάρχει ειρήνη όμως τι μπορούμε να κάνουμε εμείς απέναντι σε μια πυρηνική δύναμη σαν την Ρωσία;

Οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις της χώρας, έκαναν μια πρόβα Παγκοσμίου Πολέμου και αυτό το λέμε διότι: Οι πύραυλοι Topol δεν θα πέσουν σε μια μικρή τοπική μάχη.

Έγινε μια επιτυχημένη δοκιμή του πυραύλου, ο οποίος βρήκε στόχο 2,100 χιλιόμετρα μακριά. Εκτοξεύτηκε από το κέντρο δοκιμών Kapustin Yar και έφτασε στο Καζακστάν. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι το Καζακστάν, παραδόξως αποτελεί προπύργιο του Πούτιν και όχι της Ατλαντικής συμμαχίας.

Δείτε βίντεο από την εκτόξευση:

Topol: Ο πύραυλος μπήκε στην υπηρεσία των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων για πρώτη φορά το 1985. Μέχρι το 2020 θα έχει αντικατασταθεί από τον Topol-M, ο οποίος είναι Διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να χτυπήσει στόχους πολλά χιλιόμετρα μακριά και ακολουθεί βαλλιστική τροχιά.Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης κατεύθυνσης. Μπορεί να εξοπλιστεί με πυρηνική κεφαλή, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει.

Ο θεός να μας φυλάξει, γιατί αν γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα χρησιμοποιηθούν όλα τα συμβατικά και μη συμβατικά όπλα (πυρηνικά).

Πηγή εικόνας: Screenshot

https://www.el.gr/

Share this post