«Πρόβλημα και…λύση»! Μέγα σκάνδαλο στη Ρωσία, προπομπός για το «έξυπνο» υπερεμβόλιο;

«Πρόβλημα και…λύση»! Μέγα σκάνδαλο στη Ρωσία, προπομπός για το «έξυπνο» υπερεμβόλιο;
Παρόμοιες υποθέσεις, σε μικρότερη βεβαίως εμβέλεια, έχουν έρθει στο φως και στη χώρα μας.

Περίπου του 80% των πολιτών, οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν κάνει το εμβόλιο Sputnik-V, αλλά έχουν νοσήσει βαριά από τον κορωνοϊό, έχουν αγοράσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο διευθυντής του Εθνικού ερευνητικού κέντρου επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Γκαμαλέι της Μόσχας, Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για πλαστά πιστοποιητικά.

Ο Γκίντσμπουργκ διευκρίνισε ότι το να ελεγχθεί αν κάποιος έχει εμβολιασθεί ή όχι, μπορεί να γίνει, αν δει τις σημάνσεις του σκευάσματος, οι οποίες καταχωρούνται αν κάποιος έχει εμβολιασθεί. «Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι σημάνσεις αυτές δεν υπάρχουν στο 80% των ατόμων αυτών που εμφανίζονται ως εμβολιασθέντες».

Ο Ρώσος επιστήμονας, αναφερόμενος στην πρακτικής της αγοράς πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, είπε ότι αποτελεί μέρος μόνο όσων στην πραγματικότητα συμβαίνουν.

«Οι άνθρωποί ξοδεύουν χρήματα, και με τα δικά τους αυτά χρήματα στην συνέχεια νοσούν και πεθαίνουν. Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Προφανώς με τον τρόπο αυτό αλλάζει η ψυχολογία τους. Νομίζουν ότι έχουν πράγματι εμβολιασθεί και παύουν να τηρούν τα όποια μέτρα προστασίας. Ο κίνδυνος να νοσήσουν αυξάνεται αισθητά, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συμπεριφορά τους, αλλά εκτός των άλλων εκθέτουν σε θανατηφόρο απειλή και τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Γκίντσμπουργκ.

Είναι φανερό ότι στις χώρες του λεγόμενου “δυτικού κόσμου”, μιας και μόνο εκεί οι κυβερνήσεις επιβάλλουν μέτρα σκληρής χούντας για να εμβολιάσουν τους πάντες, χιλιάδες επί χιλιάδων έχουν βρει «αποκούμπι» σε πλαστά πιστοποιητικά.

Πρόσφατα μάλιστα και στη χώρα μας τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει και ασχολούνται με «φάμπρικες» -όπως τις ονομάζουν- διανομής πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμών και νόσησης.

Το επόμενο διάστημα, εφόσον δεν «ξεφουσκώσει» το θέμα κορωνοϊός, ενδεχομένως να βγουν στη φόρα και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, όπου πολίτες αισθάνονται ότι…εξαπατούν το σύστημα.

Αναρωτήθηκε ωστόσο κανείς αν το ίδιο το «σύστημα» επιδιώκει να διογκωθεί το παραπάνω «πρόβλημα» για να δοθεί η κατάλληλη «λύση» από την οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ξεφεύγει;

Το λεγόμενο «υπερεμβόλιο» εξάλλου δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας κάποιων…συνομωσιολόγων, αλλά υπαρκτό σχέδιο.

Θυμηθείτε:

Ώρα «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ»;;; Ετοιμάζουν το «άγιο δισκοπότηρο» των εμβολίων! Πρόθεση να το επιβάλλουν παντού

https://www.el.gr

Share this post