Πρόταση «ΒΟΜΒΑ» στην Βουλή: Όλα ΚΡΑΤΙΚΑ και ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ για όλους – Μένει το «ΧΑΡΑΓΜΑ», vid

Πρόταση «ΒΟΜΒΑ» στην Βουλή: Όλα ΚΡΑΤΙΚΑ και ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ για όλους – Μένει το «ΧΑΡΑΓΜΑ», vid

Δικαίωση Λιακόπουλου για το σχέδιο που

υπάρχει…

Τα σχέδια υπάρχουν και σιγά-σιγά οι πολιτικοί τα αναδεικνύουν! Ακόμα κι εκείνοι της αντιπολίτευσης, γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα όλα τα κόμματα τείνουν προς τον διεθνισμό.

Ως εκ τούτου, μια συνολική πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατέθεσε την Τρίτη, 30 Αυγούστου, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο Κρίτων Αρσένης, μεταφέροντας την πρόταση του κόμματος Βαρουφάκη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ζήτησε την κρατικοποίηση όλων σχεδόν των ΔΕΚΟ, 4ήμερη εργασία με 6ωρη απασχόληση, καθώς και κρατικές υπηρεσίες και επιδόματα για όλο τον πληθυσμό.

Όπως έγραψε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 στο Twitter: «Η δική μας απάντηση στην ακρίβεια: Ρεύμα, νερό, στέγη, παιδεία, υγεία, 6ωρη 4ήμερη εργασία και βασικό εισόδημα για όλους. Κοινωνικοποίηση των εταιριών ηλεκτρισμού, ύδρευσης, δημόσια στέγη για όσους δεν έχουν αξιοπρεπή κατοικία, δημόσια οικολογικά, δημοκρατικά, συμπεριληπτικά σχολεία».

Έρχεται λοιπόν η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, η οποία θα αντικαταστήσει το παρόν οικονομικό σύστημα;;; Στην αρχή σαν πρόταση από ένα μικρό κόμμα και στην συνέχεια σαν επίσημη κρατική πολιτική;;; Αυτό προβλέπει άλλωστε η Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

ΟΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ;;;

 

el.gr

Share this post