Πρώτα ο κορωνοϊός, μετά ο George Floyd – Λίγοι πρόσεξαν τι πραγματικά συνέβη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτα ο κορωνοϊός, μετά ο George Floyd – Λίγοι πρόσεξαν τι πραγματικά συνέβη (ΒΙΝΤΕΟ)
Τότε παίζεται η τύχη του πλανήτη…

Τα κροκοδείλια δάκρυα για τον George Floyd στερεύουν! Ακόμα και οι ηθοποιοί χρειάζονται ξεκούραση, ωστόσο ο στόχος επιτυγχάνεται και λίγοι πρόσεξαν την «αρμονία» γεγονότων μεταξύ κορωνοϊού και διαδηλώσεων για τον George Floyd.

Η υποκριτική επίδειξη συμπόνιας στις ΗΠΑ συνιστά ακόμα ένα κεφάλαιο στην πολιτική προπαγάνδα του Βαθέως Κράτους (Μπάιντεν, Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Τζορτζ Σόρος, Bill Gates –αναφώνησε πρόσφατα Black Lives Matters- κ.α.), προκειμένου να βυθίσει την Αμερική στο χάος και οι διεθνιστές να νικήσουν στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου τον Ντόναλντ Τραμπ, αν όχι να τον ανατρέψουν πριν από αυτές.

Στις εκλογές του Νοεμβρίου παίζεται η τύχη των παγκόσμιων ελίτ και κατ’ επέκταση η τύχη του πλανήτη.

  • Τυχόν επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα συνεχίσει τον διάλογο με την εξίσου δεξιά κυβέρνηση Πούτιν στην Ρωσία (δεξιά ελίτ – Εθνική Δεξιά κατά της παγκοσμιοποίησης και της εγκαθίδρυσης αριστερόστροφης παγκόσμιας κυβέρνησης, υπέρ ενός πολυπολικού κόσμου).
  • Τυχόν ανάκτηση της εξουσίας από το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ (αριστερόστροφη ελίτ, υπέρ της παγκοσμιοποίησης και ενός μονοπολικού κόσμου) θα σημάνει ραγδαία επιδείνωση στις σχέσεις Ουάσινγκτον-Μόσχας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο φόνος του Φλόιντ έδωσε μεν αφορμή να ξεσπάσουν απλοί πολίτες αλλά ταυτόχρονα έγινε σημαία σκοτεινών πολιτικών δυνάμεων που πήραν την πρωτοβουλία των κινητοποιήσεων και, μέσω συμμοριών και οργανώσεων ANTIFA, έφτασαν στο σημείο να καταλάβουν ελεύθερο αμερικανικό έδαφος στο Seattle (ΕΔΩ), κάτι που το Βαθύ Κράτος, μέσω της Δημάρχου της πόλης, αποκάλεσε «καλοκαίρι αγάπης», σε έναν συνειρμό, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί, σχετικό με την «αραβική άνοιξη» σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, η οποία έγινε τελικά «χειμώνας» υπό της σπάθης των τζιχαντιστών.

Ο καρδινάλιος C. M. Vigano, πρώην πρεσβευτής του Βατικανού στις ΗΠΑ που είχε αποκαλύψει τα σεξουαλικά σκάνδαλα των καθολικών ιερωμένων, κάλεσε τον Τραμπ να μην υποκύψει στα «παιδιά του σκότους», όπως αποκάλεσε το Βαθύ Κράτος (ΕΔΩ).

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε πορεία καθοδικής ισχύος και είναι σε θέση να συμπαρασύρουν ολόκληρο τον πλανήτη σε χαώδεις καταστάσεις. Ήδη οι λεηλασίες, οι καταστροφές μνημείων και αγαλμάτων και οι ξυλοδαρμοί έχουν εξαπλωθεί και στην Ευρώπη.

Μετά την οικονομική καταστροφή που επέφερε ο κορωνοϊός, ακολουθεί, όπως βλέπουμε, η πολιτικοκοινωνική παρακμή που επιφέρουν οι λεηλασίες των αριστεριστών και των συμμοριτών, ενώ παράλληλα όσοι επηρεάζουν μεγάλο κομμάτι της κοινωνικής μάζας (ηθοποιοί, αθλητές, διανοούμενοι κ.α.), ζητούν αλλαγή!

Λίγοι πρόσεξαν την «αρμονία» των γεγονότων προς μία κατεύθυνση. Πρώτα η οικονομία, μετά η πολιτική, αυτή φυσικά που δεν συμφέρει την Νέα Εποχή!

Τι είδους αλλαγή μας περιμένει όμως;

Αυτή που είχε ζητήσει ο σημερινός… διανοούμενος του Κομμουνισμού; (ΕΔΩ)

Ο κομμουνιστής θεωρητικός από την Σλοβενία, Slavoj Žižek, με αφορμή τον κορωνοϊό, είχε αναφέρει, γράφοντας στο Russia Today:

 «Καθώς ο πανικός για τον κορωνοϊό εξαπλώνεται, πρέπει να πάρουμε την ύστατη απόφαση: Ή θα ενσαρκωθεί η πιο βάρβαρη λογική της επιβίωσης του πιο ικανού ή ένας παγκόσμιος κομμουνισμός με διεθνή συντονισμό και συνεργασία».

Ο Žižek είχε σπεύσει να διευκρινίσει ότι σκέφτεται το…. καλό είδος του κομμουνισμού, όχι εκείνο το αιμοσταγές καθεστώς που γνώρισε η ανθρωπότητα. Έτσι δεν έλεγαν και στην Σοβιετική Ένωση, πριν αναλάβουν, οι μπολσεβίκοι;

Θα πρόκειται φυσικά για έναν σύγχρονο και βίαιο κομμουνισμό με την βοήθεια της τεχνολογίας, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει την αστυνόμευση των ανθρώπων, με drones, θερμικές κάμερες, ρομπότ κοκ.

Ο Ζίζεκ «δικαιώνεται», καθώς πράγματι εξαπλώνεται το χάος και ο νόμος της ζούγκλας! Άρα ως «λύση» θα προταθεί μία παγκόσμια «κομμουνιστική» κυβέρνηση;

Με τον κορωνοϊό η αστυνομία, ήταν καλή! Τώρα ξανάγινε κακή μετά την δολοφονία του George Floyd, η οποία διαπιστώνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, καθώς προφανώς δεν θέλει την επικράτηση ενός μεταμοντέρνου Κομμουνισμού στον πλανήτη εις βάρος της δεξιάς θεώρησης των πραγμάτων. Μαζί του και η Ρωσία.

Όλα θα κριθούν τον Νοέμβριο! Στις αμερικανικές εκλογές παίζεται η τύχη του πλανήτη.

Αντί επιλόγου μία δήλωση του Πούτιν, πριν από τρία χρόνια:

Share this post