Πυρηνικός όλεθρος: Οι «μυστικές διαπραγματεύσεις» του Τραμπ (Βίντεο)

Πυρηνικός όλεθρος: Οι «μυστικές διαπραγματεύσεις» του Τραμπ (Βίντεο)

Το τελευταίο διάστημα η Συρία μπήκε στο προσκήνιο και πάλι εξαιτίας της τουρκικής εισβολής.

Υπάρχει και ένα άλλο μέτωπο ανοιχτό:

Οι ΗΠΑ προσπαθούν με «πολύ ενεργό τρόπο» να πείσουν τη Βόρεια Κορέα να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της Νότιας Κορέας καθώς πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας που έχει θέσει η Πιονγκγιάνγκ προκειμένου να επιδείξει ευελιξία η Ουάσινγκτον.

Η Νότια Κορέα λαμβάνει «πολύ σοβαρά» την προθεσμία που έχει θέσει η Βόρεια Κορέα, δήλωσε ο σύμβουλος Τσουνγκ Εούι-γιονγκ σε δημοσιογράφους, σε μια περίοδο κατά την οποία οι προσπάθειες για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών είναι στάσιμες.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε τον Απρίλιο στις ΗΠΑ προθεσμία έως τα τέλη του έτους για να επιδείξουν μεγαλύτερη ευελιξία και αξιωματούχοι της Πιονγκγιάνγκ έχουν προειδοποιήσει την Ουάσινγκτον να μην αγνοήσει αυτή την ημερομηνία.

Παράλογο: Υποτίθεται ότι η Βόρεια Κορέα κάνει δοκιμές πυρηνικών όπλων, την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι οι πολίτες της χώρας πεινάνε. Τι θα γίνει αν οι διαπραγματεύσεις αποτύχουν; Προφανώς θα προκύψει…. Πυρηνικός πόλεμος αν δεχτούμε ότι η Β.Κορέα έχει όντως αυτή την δυνατότητα και φυσικά τα αποτελέσματα δεν θα τα πληρώσουν μόνο οι Βορειοκορεάτες, αλλά όλοι οι άνθρωποι.

Photo:pexels

el.gr

Share this post