Πως θέλουν να γίνει η Ελλάδα – Επίσημα λόγια που θα σας «παγώσουν» το αίμα

Πως θέλουν να γίνει η Ελλάδα – Επίσημα λόγια που θα σας «παγώσουν» το αίμα

Που έχουν καταφέρει να αλλοιώσουν την ελληνικότητα και τι ακολουθεί…

«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι Χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας».

Αυτό δήλωσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο κτιριακό συγκρότημα που στεγάζει το 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών, όπου φοιτούν παιδιά μουσουλμάνων των λεγόμενων «προσφύγων και μεταναστών».

Το μέλλον δηλαδή της Ελλάδας είναι οι παράνομοι μετανάστες;

Αυτοί θα «λύσουν» το δημογραφικό της Ελλάδας, σύμφωνα με τον κ, Παυλόπουλο, ο οποίος μοιάζει να ανήκει πια πολιτικοιδεολογικά στην απερχόμενη κυβέρνηση;

Του έχουμε νέα! Από την Κύπρο.

Το Sigmalive της Κύπρου φιλοξένησε τον ιστορικό/ερευνητή, Πέτρο Σαββίδη. Με αφορμή την επιστημονική του μονογραφία «Η ισλαμοποίηση των κατεχομένων».

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης εξήγησε πως η αύξηση του πληθυσμού στα κατεχόμενα σε συνδυασμό με την ανομία, και οι σχέσεις με ισλαμικές οργανώσεις αναδεικνύουν την ψηλά την πιθανότητα σκόπιμης μετατροπής των κατεχομένων σε κέντρο σιωπηλό κέντρο ριζοσπαστικοποίησης και ανάδειξης υβριδικών απειλών τόσο εναντίων της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και φίλιων χωρών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο κ. Σαββίδης έκανε λόγο για μεθοδευμένη ισλαμοποίηση στα Κατεχόμενα, με σκοπό να αφανιστεί το ελληνικό στοιχείο.

Τόνισε την αποχριστιανοποίηση εκκλησιών και την δημιουργία 87 νέων τεμενών στο βόρειο κομμάτι της Μεγαλονήσου.

Στάθηκε στο γεγονός πως η ισλαμοποίηση χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους και δεν είναι ένα θρησκευτικό θέμα, το οποίο έχει να κάνει με την ανεξιθρησκεία.

Τέλος, υπογραμμίζει πως έχει αλλοιωθεί ο φυσικός χαρακτήρας και η ιστορική φυσιογνωμία της κατεχόμενης Κύπρου, η οποία μετατρέπεται σε «ριζοσπαστικό κέντρο του Ισλάμ», με την ανομία να έχει αυξηθεί και τις σχέσεις μουσουλμάνων εκεί με ισλαμικές οργανώσεις αλλού να έχουν εμβαθυνθεί.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν αποκλείεται και στην Ελλάδα να επιχειρείται ακριβώς το ίδιο: Συν τω χρόνω, η μουσουλμανική θρησκεία των παράνομων μεταναστών να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αλλοιωθεί η ιστορική φυσιογνωμία της ελεύθερης Ελλάδας.

Σε αυτό, δεν φταίνε φυσικά οι μικροί μουσουλμάνοι μαθητές, οι οποίοι ενδεχόμενα γίνονται «εργαλείο» στον «βωμό» συμφερόντων (πολυπολιτισμικότητα Νέας Τάξης, μαζική αποστολή παράτυπων μεταναστών από δουλεμπόρους της Άγκυρας με «καθρέπτη τα γεγονότα στην κατεχόμενη Κύπρο).

Επομένως ο ΠτΔ οφείλει να μετράει τα «λόγια» του. Εκτός και αν είναι πεπεισμένος πως το μέλλον της Ελλάδας θα εξαρτάται και από το Ισλάμ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

el.gr

Share this post