Πως Πάνε Οι Πολεμικές Ετοιμασίες Μάικ..;

Πως Πάνε Οι Πολεμικές Ετοιμασίες Μάικ..;

Πως πάνε οι Νατοϊκές διεργασίες Αμερικάνε Αξιωματούχε…;;;

Πως γίνεται να έχουμε στρατιωτικές ασκήσεις εν μέσω.. covid;

Γίνεται, γιατί βιάζεστε, γιατί ο χρόνος μετράει ανάποδα και υπάρχουν πολεμικά συμβόλαια που λήγουν σύντομα και δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης. Τουλάχιστον όχι με τους ορούς που να σας ευνοούν.

Βιάζεστε διότι η κάλυψη του ενός «Π» είχε σχεδιαστεί να οδηγήσει στα άλλα δυο «Π».

Θυμάσαι πως ξεκίνησε ο Χίτλερ την εισβολή στην Πολωνία.

Θυμάσαι τι υπέγραψε λίγο πριν επιτεθεί.

Υπέγραψε την…. Αδράνεια κάποιων ισχυρών μπροστά στην εισβολή, ώστε να μην είναι σε θέση ή να μην έχουν την πρόθεση π.χ. Γαλλία Βρετάνια να βοηθήσουν ένα υποδεέστερο στρατιωτικά κράτος.

Διαμοίρασαν προηγουμένως τα ιμάτια της Πολωνιας, Ρώσοι και Γερμανοί, με μυστικό σύμφωνο που ο κόσμος δεν το γνώριζε.!!!

Σκηνοθέτησαν λοιπόν την Πανδημία και φρόντισαν δια μέσου του ΠΟΥ να ταξιδέψει ο ιός στα ισχυρά κράτη, και αυτό γιατί σχεδιάζουν πολέμους.

Όχι έναν, πάνω ένα πολεμικά μέτωπα θέλουν να ανοίξουν. Ποιοι; Αυτοί που είναι πίσω από τον Μάικ, αυτά τα 5 άρρωστα μυαλά που είναι πάνω από κράτη και σύνορα.

Μπαίνουμε, από αύριο πρωτομαγιά, σε αυτή την διαδικασία.

Ποια διαδικασία;

Τότε τον Αύγουστο του 1939, ο Χίτλερ τα σχέδια της επίθεσης τα είχε έτοιμα, αλλά έψαχνε την απαραίτητη αφορμή.

Αφού είδε ότι δεν του την έδιναν, κάτω από την πίεση του χρόνου πάντα, απλώς την κατασκεύασε…!!

«Τη νύκτα της 31 Αυγούστου του 1939, άνδρες της SS παίρνουν 150 κρατούμενους από το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ, τους μεταφέρουν στον συνοριακό σταθμό διαβιβάσεων του Γκλάιβιτς και τους ντύνουν με πολωνικές στολές. Αμέσως μετά τους υποχρεώνουν να καταπιούν δηλητήριο, πυροβολούν τα πτώματα, προξενούν μικρές καταστροφές στον σταθμό, ώστε να φαίνεται ότι δέχτηκε επίθεση»

Είναι παρόμοια περίπτωση με το Περλ Χαρμπορ.

Είναι παρόμοια περίπτωση με του δίδυμους Πύργους.

Αν δεν μου δώσουν αφορμή, απλά την κατασκευάζω όταν πάρω εντολή, όχι από τις μυστικές υπηρεσίες κλπ., αλλά από τις σκοτείνες υπηρεσίες(σεκτες) που γνωρίζουν πολύ καλά τις ιδιότητες του χρόνου και συνεργάστηκαν σε όλους του πολιτισμούς και σε όλες τις εποχές της ιστορίας μας.

Αυτό να το κρατήσουμε γιατί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες τις επόμενες χ ημέρες να δούμε περίεργα πράγματα στην οθόνη μας, ε Μάικ;

Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει αναγκαστικά το θέμα του ιού να έρθει δεύτερο στην παγκόσμια επικαιρότητα. Καταλαβαίνεις την σοβαρότητα της κατάστασης και της απόπειρας συντονισμού που θα επιχειρηθεί. Θα συντονίσουν τον κόσμο από το ένα π στο άλλο π.

Για να αλλάξει σκυτάλη η επικαιρότητα δεν είναι απίθανο να μιλήσουν ακόμη για φάρμακο που θεραπεύει. Μέσα στον μήνα που μπαίνουμε.

Και όπως ίσως είδες, ήδη μιλάνε για κάτι τέτοιο.

Υποκλέπτοντας τους χρόνους τους, εύκολα τους υπολογίζεις.. για αυτό βαράω χακί συναγερμό, και αν θυμάσαι είναι η δεύτερη φορά.

Ποιος δεν θέλει τα παραπάνω να μην ισχύουν;…’ολοι μας!

Και αυτό γιατί έχουν συντονίσει τα πολεμικά γρανάζια που αφορούν το Ιραν και που δεν είναι μόνο το Ιραν, με την ελληνοτουρκική σύρραξη.

Σήμερα υπενθυμίζουμε ένα σημάδι, ένα ανάμεσα σε πολλά.

Αύριο μπαίνουμε στον μήνα τους.. και θα προτιμούσα να μείνουμε λίγο ακόμη στο lockdown.

Rick

Share this post