Πως Τα Τουρκικά F-16 Έπιασαν Στον Ύπνο Τα Ελληνικά Ραντάρ-Αεράμυνα-Και Πολεμική Αεροπορία Στον Έβρο! Τα Ψέματα Και Η Αλήθειες!

Πως Τα Τουρκικά F-16 Έπιασαν Στον Ύπνο Τα Ελληνικά Ραντάρ-Αεράμυνα-Και Πολεμική Αεροπορία Στον Έβρο! Τα Ψέματα Και Η Αλήθειες!

Των Απόλυτο αιφνιδιασμό-εξευτελισμό από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία που έπιασαν στον ύπνο 1) τα Ελληνικά ραντάρ υποτίθεται έγκαιρης προειδοποίησης, δεν είδαν τα Τουρκικά F-16 πριν καν Παραβιάσουν τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο πάνω από τον Έβρο, ώστε δεύτερον πριν αυτά καν προσπαθήσουν να παρενοχλήσουν το Ελληνικό Ελικόπτερο, να έχουν ενεργοποιηθεί τα Ελληνικά Συστήματα Αεράμυνας-Αντιαεροπορικά, και θα τα είχαν εγκλωβίσει, άρα ούτε τα Αντιαεροπορικά μας ήταν σε ενεργή κατάσταση? Γιατί όποιος λέει το αντίθετο, ότι και καλά ενεργοποιήθηκε η Αεράμυνα, ψεύδεται, αν τα είχαν εγκλωβίσει έγκαιρα, τα Τουρκικά F-16 δεν θα τολμούσαν να παρενοχλήσουν το Ελικόπτερο εντός Ελλάδας, και Τρίτον, όταν έλαβε σήμα συναγερμού η Πολεμική μας Αεροπορία, τα Τουρκικά F-16 δεν έγιναν μόνο καπνός, αλλά είχαν άνετα το χρόνο αν ήθελαν, να ρίξουν το Ελικόπτερο+ να Βομβαρδίσουν την περιοχή, εξού και η χρονική καθυστέρηση από το Πολεμικό Αεροδρόμιο στην Λήμνο, να απογειώσει Μαχητικά προς Αναχαίτιση των Τούρκων!

Δυστυχώς υποστήκαμε  ένα απόλυτο Αιφνιδιασμό  από τους Τουρκαλάδες, στο υποτίθεται πιο καλά και απροσπέλαστο Φρουρούμενο μέρος της Ελλάδας?!

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post