ΠΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΠΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Το πείραμα της Νέας Τάξης επέτυχε! Ζήτω η νέα Ελλάδα του…«Ελλαδέξ»!

Πολιτικοί αγύρτες, πατριδοκάπηλοι, εγωπαθείς κομματάρχες, φαντασιόπληκτοι πατριώτες, ποιμένες αδιάφοροι, κύμβαλα αλλάζοντα, συνέβαλλαν καθοριστικά σε αυτό το…«θριαμβευτικό» φινάλε των ευρωεκλογών που θυμίζει το… Κολοσσιαίο των άγριων θηρίων με θηράματα τον ίδιο τον ελληνικό λαό.

Και ενώ οι πανηγυρισμοί των νικητών των ευρωεκλογών συνεχίζονται, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την νέα μεγάλη προδοσία που συντελέστηκε στην ελληνική Θράκη με τον θρίαμβο του κόμματος – δορυφόρου της Άγκυρας.

Η λοβοτομή της κοινής λογικής την οποία εφαρμόζει η προπαγάνδα της Ολιγαρχίας, με τα απαραίτητα εργαλεία (ΜΜΕ) τα οποία αυτή κατέχει, έχει επιφέρει ανήκεστο βλάβη στην κριτική ικανότητα τής “κρίσιμης μάζας” του εκλογικού σώματος.

Έτσι, βλέπουμε (στα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών) τους ίδιους πολίτες που υβρίστηκαν χυδαία από το ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή τους στα μεγάλα συλλαλητήρια και εξαπατήθηκαν φανερά από τη ΝΔ κατά τη διαδικασία υπογραφής τής προδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, να αναθέτουν τη διακυβέρνηση της Χώρας στους ίδιους τους υβριστές και τους εξαπαντήσαντες τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, πανηγυρίζει την απόλυτη κυριαρχία της που διαιωνίζεται απρόσκοπτα με την εναλλαγή της εξουσίας από τη δική της Σκύλλα στη δική της Χάρυβδη….

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Share this post