Πύρινη κόλαση στα συροτουρκικά σύνορα.Ρώσικα μαχητικά βομβάρδισαν καμιόνια της HTS τ. αλ Νούσρα!

Πύρινη κόλαση στα συροτουρκικά σύνορα.Ρώσικα μαχητικά βομβάρδισαν καμιόνια της HTS τ. αλ Νούσρα!

Το γραφείο μεταφορών της διέλευσης στο συνοριοπέρασμα της ”πύλης τ΄αέρα ” Bab al-Hawa στα συροτουρκικά σύνορα που ελέγχουν οι τρομοκράτες του ΝΑΤΟ του τζιχάντ και της Τουρκίας , ισοπεδώθηκε από βομβαρδισμό ρωσικών αεροσκαφών.

Δεκάδες φορτηγά καταστράφηκαν \ υπέστησαν ζημιές. Μεταφέρουν στην Τουρκία όλα τα λάφυρα της λεηλασίας από συριακή γη όπως σιτάρι, καύσιμα κλπ Kαι από την άλλη μεταφέρουν λογισμικό υλικό από Τουρκία για τρομοκράτες της αλ Νούσρα.

Το γραφείο είναι για την HTS την τ. Αλ Νούσρα συριακή πτέρυγα της αλ Κάιντα, μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος. Τα ρωσικά μαχητικά έπληξαν θέσεις τρομοκρατών και στη Sarmada στο βορρά του Ιντλίμπ κοντά στα σύνορα με την Τουρκία…

Ο συριακός στρατός στόχευσε θέσεις Τούρκων και τρομοκρατών στα περίχωρα της κατεχόμενης πόλης του Ιντλίμπ της Ariha με βαρύ πυροβολικό.

Νωρίτερα οι τρομοκράτες έπληξαν το Ανατολικό Χαλέπι με ρουκέτες τη συνοικία Al-Firdous με αρχικό απολογισμό 1 νεκρό και 10 τραυματίες. Τις τελευταίες ώρες η Ρωσία πραγματοποίησε 75 αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων της ISIS σε συριακή έρημο σε Χάμα, Χομς, Ράκα και Χαλέπι.

Κλιμάκωση παρατηρείται στο συριακό…..Η HTS χτυπάει με ρουκέτες Marat al Numan- Maarshurin – Khan al-Sibel -Saraqib και ο SAA βομβαρδίζει με πυροβολικό του Ariha-Rami- Binine.

 

Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι της Συρίας εδώ και καιρό υφίστανται ένα γενοκτονικό εμπάργκο από Δύση με πλήθος κυρώσεων .Ούτε σπόροι ούτε λιπάσματα. Γενοκτονία…..

Ο Υπουργός Γεωργίας της Συρίας ο Μηχανικός Muhammad Hassan Qatna καταγγέλει:

-Η τρομοκρατία κατέστρεψε αρδευτικά δίκτυα, πηγάδια, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και ερευνητικά κέντρα.

-Ο αποκλεισμός και οι κυρώσεις επηρέασαν σημαντικά τις απαιτήσεις της γεωργικής παραγωγής.

-Τα οπωροφόρα δέντρα χρειάζονταν 35.000 τόνους λιπάσματος και δεν μπορέσαμε να εγγυηθούμε αυτά τα ποσά λόγω των κυρώσεων. Ένα πλοίο φορτωμένο με 30.000 τόνους έφτασε στα χωρικά ύδατα της Συρίας τρεις φορές και δεν μπόρεσε να εισέλθει λόγω του αποκλεισμού.

-Πάνω από το 60% των εκμεταλλεύσεων πουλερικών έχουν εγκαταλειφθεί λόγω τρομοκρατίας.

Οι φιλοξενούμενοι της Ελλάδας στους οποίους παραδίδει την τύχη των ακριτικών της νησιών και του Έβρου καθημερινά και περισσότερο με εθνομειοδοτικές κινήσεις ναρκοθετώντας την ευαίσθητη ασφάλεια των περιοχών αυτών όταν έρχονται στο φως αναφορές για σχέδια Τούρκων για κατάκτηση έως και 131 νησιών νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο που ανήκουν στην ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση παραστρατιωτικοί της ΜΙΤ που πολέμησαν στο πλευρό του τούρκικουτακτικού στρατού στις επιχειρήσεις τους εισβολής σε συριακό έδαφος γράφουν στο twitter:η χριστιανική τρομοκρατία της Ρωσίας του Πούτιν Εγκληματία Πολέμου κατά πολιτών (εννοούν τρομοκρατών) στη Συρία…. Αυτά δεν θα τα δείξουν τα ελληνόφωνα ΜΜΕ …

Το σήμα με την τρίστερη σημαία είναι η πτέρυγα της λεγόμενης συριακής αντιπολίτευσης τρομοκράτες που πολεμούν Κούρδους και Σύρους και συμβάλουν στον τούρκικο επεκτατισμό. Αυτούς πολεμάει ο Άσαντ…

dimpenews.com

Share this post