«ΡΟΥΚΕΤΑ» από το CNN: Έτσι θα ετοιμάσουν παγκοσμίως τον δρόμο στην Μεγάλη Επανεκκίνηση

«ΡΟΥΚΕΤΑ» από το CNN: Έτσι θα ετοιμάσουν παγκοσμίως τον δρόμο στην Μεγάλη Επανεκκίνηση
Ξεκινά σκληρός πόλεμος σε κάθε χώρα αναφορικά με την ενημέρωση μέσω των μεγάλων ΜΜΕ!

Το διεθνιστικό ενημερωτικό δίκτυο CNN, πιστό στην δημιουργία συγκεκριμένου κλίματος, χρησιμοποίησε την ανατριχιαστική ουτοπική φράση «Before Times, σε ελεύθερη μετάφραση προ αμνημονεύτων ετών που δεν επιστρέφουν» για να περιγράψει μια εποχή πριν τον COVID, όταν τα ράφια των καταστημάτων δεν ήταν άδεια.

Η φράση εμφανίζεται σε ένα άρθρο σχετικά με το πώς τα ράφια καταστημάτων τροφίμων “δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο φυσιολογικό φέτος” ως αποτέλεσμα της έλλειψης εργατικού δυναμικού και των περιορισμών στις μεταφορές.

«Αν ελπίζατε ότι τα μπακάλικα αυτό το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα έμοιαζαν με τους Πρώτους Χρόνους, με απεριόριστες επιλογές στα ράφια όπως σνακ, ποτά, καραμέλες και κατεψυγμένα τρόφιμα, ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε με τα νέα», αναφέρει το άρθρο.

Η νέα δυστοπική γλώσσα φαίνεται να είναι ο καινούριος τρόπος προπαγάνδας, η οποία στόχο θα έχει να αποδεχτούν οι πολίτες στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλον τον Δυτικό Κόσμο, «την νέα κανονικότητα» , η οποία θα περιλαμβάνει ΤΕΧΝΗΤΕΣ ενεργειακές κρίσεις και ελλείψεις τροφίμων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία θα επιφέρει νέο καθεστώς διακυβέρνησης (ΕΔΩ) και μία παγκόσμια αρχή να ορίζει τα πάντα, δίνοντας την «λύση» στο πρόβλημα που ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ δημιουργείται.

Οι χρήστες του Twitter κατηγόρησαν το CNN ότι χρησιμοποιεί αυτή την γλώσσα για να προκαλέσει φόβο και τρόμο στους πολίτες. Και δεν έχουν άδικο. Ήδη κλίμα δημιουργείται και στην Ελλάδα.

 

el.gr

Share this post