Ρωσία- Νατοϊκό Πραξικόπημα Βλέπουν Στα Σκόπια Αμέσως Μετά Την Νίκη Στις Εκλογές Τού Εθνικιστικού Κόμματος VMRO! Ποιες Εντολές Πήρε Η Ελλάδα Από Τις ΗΠΑ!

Ρωσία- Νατοϊκό Πραξικόπημα Βλέπουν Στα Σκόπια Αμέσως Μετά Την Νίκη Στις Εκλογές Τού Εθνικιστικού Κόμματος VMRO! Ποιες Εντολές Πήρε Η Ελλάδα Από Τις ΗΠΑ!

Εντολή προς την Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, να τηρήσει η Κυβέρνηση της ΝΔ την Συμφωνία των Πρεσπών, ακόμα και στην περίπτωση μη εφαρμογής της από πλευράς των Σκοπίων, μετά την προειδοποίηση του Πρωθυπουργού του Κρατιδίου Ζόραν Ζάεφ,  ότι θα είναι αδύνατο να εφαρμοστεί η Συμφωνία των Πρεσπών, εάν δεν ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες μεταξύ της Ε.Ε. και Σκοπίων.

Μάλιστα ο Πάιατ διεμήνυσε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δέν πρέπει ούτε καν να την καταγγείλει στους  Διεθνείς  Όργανισμους όπως ο ΟΗΕ, στην περίπτωση παγώματος από την άλλη πλευρά, και να συνεχιστεί αμείωτα από τα Ελληνικά ΜΜΕ να αποκαλούν τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία, μιας και η αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας για το θέμα αυτό είναι μηδαμινές, και η Έλληνες έχουν συμφιλιωθεί πλέω με τον όρο Βόρεια Μακεδονία!

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Γαλλία για Μυστικές Συνομιλίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι Πούτιν Μακρόν, που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες στην ασφάλεια και σταθερότητα του Κρατιδίου των Σκοπίων, κυρίως λόγω της μεγάλης Αλβανικής Μειονότητας, με το Βέτο της Γαλλία να εξυπηρετεί τα Σερβο-Ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή των δυτικών Βαλκανίων!

Από πλευράς Ρωσίας, πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών τον Απρίλιο του 2020 στα Σκόπια, υποστηρίζοντας ανοιχτά τον Ζόραν Ζάεφ, μιας και ο  Ηγέτης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Εθνικιστικού Κόμματος VMRO, Χρίστιαν Μιτσκόβσκι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μη εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών εάν αναλάβει την εξουσία.

Μάλιστα στην Ρωσία δέν αποκλείουν και ένα Νατοικό Πραξικόπημα- Στρατιωτική Παρέμβαση με το πρόσχημα της Έκτακτης Ανάγκης, μετά από στημένα επεισόδια (από το χέρι της CIA) αναμεταξύ Αλβανόφωνων και Εθνικιστών οπαδών του VMRO, που θα φέρει την Έκτακτη Επέμβαση από τις Νατοικές Δυνάμεις που εδρεύουν στην Βόρεια Μακεδονία-Ελλάδα!

Άρθρο   Σπύρος  Πρίφτης      email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post