Ρωσικά Αρχαία Γιγάντια καζάνια στη Σιβηρία! Ακόμα προστατεύουν τη Γη; Μυστηριώδης προηγμένη τεχνολογία!

Ρωσικά Αρχαία Γιγάντια καζάνια στη Σιβηρία! Ακόμα προστατεύουν τη Γη; Μυστηριώδης προηγμένη τεχνολογία!

Αρχαία γιγάντια καζάνια στη Σιβηρία! Ακόμη προστατεύουν τη Γη; Μυστηριώδης προηγμένη τεχνολογία!

Η Σιβηρία είναι μια εκτεταμένη γεωγραφική περιοχή, και με τον ευρύτερο ορισμό είναι επίσης γνωστή ως Βόρεια Ασία. Η Σιβηρία υπήρξε ιστορικά τμήμα της σύγχρονης Ρωσίας από τον 16ο και τον 17ο αιώνα.

Η εμφάνιση γιγαντιαίων κρατήρων στη Σιβηρία προκάλεσε δεκάδες άγριες θεωρίες σχετικά με την προέλευσή τους, από μετεωρίτες σε UFOs. Ένα πλήρωμα του RT Doc ταξίδεψε στην περιοχή για να προσπαθήσει να βρει εξηγήσεις για το γεωλογικό μυστήριο.

Μυστηριώδεις γιγαντιαίοι κρατήρες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στη Σιβηρία, μερικοί λένε ότι είναι ένα νέο φαινόμενο άλλοι ότι έχουν υπάρξει από την αυγή του χρόνου.

Αυτό το αίνιγμα της φύσης προσέλκυσε το RT Doc στη γη του νομαδικού Nenets. Η ομάδα μας συναντήθηκε με επιστήμονες και ντόπιους, αναζητώντας απαντήσεις είτε από στοιχεία έρευνας είτε από τον αρχαίο θρύλο. Οι ντόπιοι αρνούνται τις επιστημονικές εξηγήσεις για τις καταβόθρες και προτιμούν να πιστεύουν ότι οι κρατήρες είναι μια «σύνδεση με έναν άλλο κόσμο».

Όποιος ζει εκεί, συμπεριλαμβανομένων των νομάδων που περιφέρονται στην Τούντρα, πρέπει να ακούσουν τη φωνή της Γης. Πιστεύουν λοιπόν ότι κάτι εξαιρετικό που συνέβη και ότι ο λόγος πίσω από αυτό είναι υπερφυσικός.

The Real MLordandGod

RT Documentary

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post