ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ” ήταν ένα όνειρο και πάει” «Προς στιγμήν Μέγας ο Άγαρ» στην μεγαλύτερη γεωπολιτική παγίδα που στήθηκε στην Ιστορία.

ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ” ήταν ένα όνειρο και πάει” «Προς στιγμήν Μέγας ο Άγαρ» στην μεγαλύτερη γεωπολιτική παγίδα που στήθηκε στην Ιστορία.

ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

ο Άγαρ τώρα ανοίγεται προς τα ανατολικά( σήμερα σύγκρουση Αρμένων- Αζέρων)  αύριο προς τα δυτικά βλ. ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Στανισλάβ Μπελκόφσκι στις 3 Οκτωβρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό https://echo.msk.ru/news/

Τι ειπώθηκε σε γενικές γραμμές: 

Από το καλοκαίρι που μετέτρεψε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ έπρεπε να το περιμένουμε, ότι ο Ερντογάν θα υλοποιήσει αυτά που προανήγγειλε μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δηλ. την επανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Το καλοκαίρι αντιδράσαμε χαλαρά με την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί , μόνο η Ελλάδα έδειξε μια επιθετική συμπεριφορά.

Και τώρα ο σουλτανός επανασυστήνεται στον πόλεμο Αζέρων – Αρμενίων δίχως να κρύβει τις φιλοδοξίες του για επέκταση της ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκτατορίας προς τα Ανατολικά  και την Κασπία Θάλασσα.

” ο Ερντογάν θα προχωρήσει περισσότερο, πέρα από τον τρέχοντα πόλεμο στο Καραμπάχ” , εξήγησε ο Μπελκόφσκι.

ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ να εννοεί ότι θα προσπαθήσει να επανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατόρια και προς τα Δυτικά βλ. ΑΙΓΑΙΟ

«Προς στιγμήν Μέγας ο Άγαρ» στην μεγαλύτερη γεωπολιτική παγίδα που στήθηκε στην Ιστορία. 29 Δεκεμβρίου 2019 γράφουμε στο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_51.html

Μπορεί ο τούρκος προς στιγμήν να φαίνεται ΜΕΓΑΣ, αλλά η Ελλάδα την ίδια ώρα είναι περικυκλωμένη από χίλιους δυο ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα , η αντικειμενική επικαιρότητα δείχνει ότι την Ελλάδα την θέλουν να πρωταγωνιστήσει όχι στην ευημερία και στην πρόοδο, αλλά να γίνει ο βασικός πρωταγωνιστής σε μια σύγκρουση με την τουρκία και όχι σε ένα μεμονωμένο θερμό επεισόδιο. Ότι άλλο ακούγεται βοηθάει όχι στην εγρήγορση, αλλά σε ένα καλό ύπνο. Ξέρουν αυτοί τόσα χρόνια την δουλειά τους.

Του ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ για να τα ξεφουσκώσουν ξαφνικά, έχοντας κάνει διασπορά των τουρκικών δυνάμεων άσχετα αν εμπλακούν αυτές με τον οποιοδήποτε, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

Ας πάμε όμως στην προφητεία «Προς στιγμήν Μέγας o Άγαρ» που έχει μια ειδική βαρύτητα για τις ημέρες μας.

Όταν η προφητεία συμπορεύεται με την γεωπολιτική επικαιρότητα βιώνεται η μοναδική αλήθεια της απανταχού παρουσίας και πληρότητας του αρχηγού και τελειωτή της ανθρώπινης ιστορίας Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ποιον λόγο είχε ο ανώνυμος άγιος ασκητής περί το 1053 μ.χ κατά άλλους μελετητές το 1503 ή το 1603 μ.χ να γράψει στα διασωθέντα χειρόγραφα της βιβλιοθήκης της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου συγκλονιστικές προρρήσεις;

Είναι γνωστή η προφητεία αυτή και με τις άλλες επισημάνσεις της έχει μια μεγάλη διαχρονικότητα που διαπερνά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας.

Μεταξύ των άλλων συγκλονιστικών γραφομένων της λέει και το … «Προς στιγμήν Μέγας o Άγαρ»

Κάθε λέξη στην ανωτέρω φράση έχει μια βαρύτητα ιδιαίτερη και φωτογραφίζει γεγονότα που φαίνεται να βιώνουμε.

«Προς στιγμήν» Η φράση «προς στιγμήν» φαίνεται να μην υποδηλώνει μόνο περιορισμένο χρόνο (λίγα τα ψωμιά του) αλλά και παρέλευση της εικονικότητας της πραγματικής κατάστασης του Αγαρηνού που μεν δείχνει δυνατός, αλλά στην ουσία δεν είναι.

«Μέγας» ΜΕΓΑΣ δείχνει γιατί συμπεριφέρεται αλαζονικά.

ΜΕΓΑΣ δείχνει γιατί Ρώσοι και Αμερικάνοι του κάνουν όλα τα χατίρια. Φαίνεται να είναι ΜΕΓΑΣ γιατί οι ισχυροί τον κανακεύουν με συμφωνίες και δώρα (S- 400, F- 35, Patriott) με απώτερο σκοπό να τον κομματιάσουν ευγενικά (βλ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)

« ο Άγαρ» Είναι σήμερα ΑΓΑΡ δηλ. πραγματικά αγαρηνός γιατί η κεμαλική τουρκία που γνωρίζαμε μεταστοιχειώθηκε σε νεοθωμανικό κράτος με ιδιαίτερης σημασίας φανατισμό.

Λες και ο ανώνυμος ασκητής έγγραψε την παραπάνω φράση «Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ» και αναφερόταν στην εποχή του Ερντογάν

Προς στιγμή φαίνεται ΜΕΓΑΣ ο ΑΓΑΡ- Ερντογάν γιατί μετά την γεωπολιτική παγίδα που στήνεται θα γίνει ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

Η παγίδα που στήθηκε ήδη στηρίζεται στην πλεονεξία και την απληστία του τούρκου και έχει περικυκλωτική διάταξη.

ΣΗΜΕΡΑ 5 Οκτωβρίου 2020 συμβαίνουν πολλά.

Ο τούρκος έχει ένα όνειρο αλλά πάει να περικυκλωθεί απο μόνος του.

  1. Στο Μέτωπο της Συρίας δεν λέει να ησυχάσει το κακό με αποτέλεσμα να κρατάει σημαντικές δυνάμεις.
  1. Στο Μέτωπο της Λιβύης που το κρατά για να μας υπενθυμίζει ο τούρκος το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο με δυνητική υφαρπαγή της Ελληνικής ΑΟΖ στην Αν. Μεσόγειο.
  1. Στο πρόσφατο μέτωπο του πολέμου μετάξυ Αρμένων και Αζέρων, όπου η τουρκία συμμετέχει ενεργά.
  1. Στο μέτωπο του ενεργειακού ΑΙΓΑΙΟΥ- ΚΥΠΡΟΥ. Σε αυτήν την παγίδα ο τούρκος θα έχει στο ζωνάρι και τα κόλλυβα του (βλ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)

Σε αυτό το μέτωπο συνδέονται δυο άλλα δυνητικά υπομέτωπα που πρόκειται να ανοίξουν απόρροια των προηγούμενων.

Α. το μέτωπο της Μαύρης Θάλασσας, των ΣΤΕΝΩΝ και της ΠΟΛΗΣ . Η παγίδα αυτή θα είναι απόρροια της προηγούμενης παγίδας στο ΑΙΓΑΙΟ- ΚΥΠΡΟ- ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ γιατί η τουρκική πλεονεξία θα δημιουργήσει προσκόμματα στον στρατηγικό σχεδιασμό της Ρωσικής Ελίτ στην περιοχή αυτή που είναι κρίσιμο γεωπολιτικό μονοπάτι που κατεβαίνει από τον Αρκτικό κύκλο μέχρι το Σουέζ και πιο πέρα.

Β. . το μέτωπο του Κουρδικού που οι πρωταγωνιστές του έλαβαν άνωθεν εντολή να εφησυχάζουν μέχρι να ανοίξουν για τα καλά οι άλλες παγίδες και τότε …

Και αν όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας που πλέον δεν είναι, αλλά έχουν γίνει καθημερινότητα μας..

Τότε Ας πάμε στο ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που έλεγε για τις μέρες μας: η Τουρκία θα ¨τα δει όλα¨ αλλά από κάτω και πιασμένη στα τέσσερα. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ την είδε πως θα πιαστεί «Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει.

Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.

Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ- ΠΑΓΙΔΕΣ που προαναφέραμε και ήδη άνοιξαν και ανοίγουν.

Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν , αλλά έχουμε πυρηνικά πνευματικά όπλα που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός μας, το γνήσιο Ασκητικό –Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας σε χαλεπούς καιρούς που ετοιμάζεται πάλι να δώσει τους ίδιους καρπούς με αυτούς που έδινε πάντοτε μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία.

Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων, αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.

ΑΥΤΑ θέλουν να μας τα πάρουν γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ¨ΥΠΕΡΟΠΛΟ ¨ είναι και ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ και ήδη καίει με τα λεγόμενα του δήθεν φίλους και ορκισμένους εχθρούς του γένους μας.

Στο τέλος όμως τι θα πάθουν όλοι αυτοί που με σκοπό την διάλυση της Τουρκίας έχουν στοχοποιήσει την Εθνική μας ύπαρξη; 1990 ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  – μαρτυρία Αγίου Παισίου «Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…» «οι δήθεν «φίλοι» μας ….θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία. » 23 Σεπτεμβρίου 2012  ΗΓΓΙΚΕΝ https://topothoumeno.blogspot.gr/

Επίσης έρχεται από πολύ παλαιά ο παραπάνω ανώνυμος ασκητής το 1053 ή το 1603 μ.Χ και στα αναφερθέντα χειρόγραφα της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου να συμπληρώσει και να επιβεβαιώσει τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ πως θα την πατήσουν οι δήθεν φίλοι μας και οι άλλοι… στα ΣΤΕΝΑ και την στην ΠΟΛΗ «.Προς στιγμήν ο Αγαρηνός μέγας …. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολη.

Τρία ημερόνυχτα σφαγή.

Νίκη του μεγαλύτερου κράτους κατά των έξ κρατών.

Συμμαχία έξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους, τρία ημερόνυκτα σφαγή. Νίκη ορθοδόξων λαών και γενική σφαγή Αγαρηνών υπό Ορθοδόξων Παύσις πολέμου και παράδοση Πόλεως τοις Ελλησι.»

http://www.diakonima.gr/26 Ιουνίου 2010

Μετά ταύτα είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία του «προς στιγμήν ΜΕΓΑ αγαρηνού»

Κάποια από τα παραπάνω είναι αποσπάσματα από αρθρογραφία μας τον Μάρτιο του 2018. Σήμερα όλα ευθυγραμμίστηκαν και τρέχουν.

Το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον

Η ΠΟΛΗ θα παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα λειτουργηθεί

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι μια δρασκελιά δρόμος με όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post