Ρώσοι Σαμποτέρ Και Στην Αθήνα; Γιατί Παρακολουθούνται Αριστερές Οργανώσεις Και Κομμουνιστικά Κόμματα;

Ρώσοι Σαμποτέρ Και Στην Αθήνα; Γιατί Παρακολουθούνται Αριστερές Οργανώσεις Και Κομμουνιστικά Κόμματα;

Για κίνδυνο Ρωσικού σαμποτάζ επί εδάφους Νατοϊκών Χωρών, κάνουν λόγο σε μυστική έκθεση τους, η MI5, η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας της Βρετανίας, η CIA, καθώς και η Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, ο Βλαντίμιρ Πούτιν σχεδιάζει να στείλει «ένα στρατό σαμποτέρ» που θα αποτελείται από κατασκόπους της FSB (πρώην KGB), όπου και θα συνεργαστούν μαζί με φιλορωσικές οργανώσεις των διαφόρων Χωρών, που θα αποπειραθούν να διοργανώσουν διάφορα σαμποτάζ.

 

Για το λόγο αυτό, οι Μυστικές Υπηρεσίες  των Νατοικών Χωρών, παρακολουθούν στενά Αριστερές Οργανώσεις, και Κομμουνιστικά Κόμματα ανα την Ευρώπη, και δεν αποκλείεται η ΕΥΠ να παρακολουθεί στενά και το Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα, αφού έτσι το επιβάλλουν η ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Οι Χώρες που κινδυνεύουν περισσότερο από το Ρωσικό σαμποτάζ είναι: Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Σλοβακία, Ρουμανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα. Τα Ρωσικά σαμποτάζ έχουν στόχο να διεξάγονται επιθέσεις κατά κρίσιμων υποδομών, όπως είναι στρατιωτικές μονάδες και βάσης, που έχουν αποστολή την ενίσχυση της Ουκρανικής άμυνας και εκπαίδευση, καθώς επιθέσεις κατά  μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Ελλάδα κινδυνεύει στο λιμάνι της αλεξανδρούπολης, και στην βάση των ΗΠΑ στην Σούδα της Κρήτης.

Η Βουλγαρία φαίνεται να είναι η πρώτη Χώρα που η Ρωσία θα καταφέρει να την αποσταθεροποίηση πολιτικά, λόγο της μεγάλης φιλορωσικής στήριξης του Βουλγαρικού λαού, με την δεύτερη ελεγχόμενη Χώρα να είναι η Ουγγαρία.

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης             email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

Share this post