Ρώσος ειδικός: “Το “Deep State” θέλει αντικατάσταση Μπάιντεν – Τελείωσε από πρόεδρος των ΗΠΑ”

Ρώσος ειδικός: “Το “Deep State” θέλει αντικατάσταση Μπάιντεν – Τελείωσε από πρόεδρος των ΗΠΑ”

“Εκτός από ανίκανος μπορεί να αποδειχθεί κάτι

άλλο ακόμη…”

“Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν περνά κρίσιμες στιγμές δεχόμενος σκληρές επιθέσεις για τον θάνατο Αμερικανών στρατιωτών στην Καμπούλ” αναφέρει Ρώσος ειδικός τονίζοντας πως το συμβάν αυτό θα έχει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική μοίρα του Αμερικανού προέδρου.

“Έχω την πλήρη ευθύνη για ότι συνέβη” ανέφερε ο Τ. Μπάιντεν στους δημοσιογράφους

Ο Μπάιντεν εξήγησε επίσης γιατί οι ΗΠΑ έφυγαν από την μεγαλύτερη στρατιωτική αεροπορική βάση Bagram ενώ θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν για την διαδικασία εκκένωσης. Αντί της βάσης Bagram προτιμήθηκε η Καμπούλ.

Αρκετοί Ρεπουμπλικανοί Γερουσιαστές με επιστολή, όπως ανέφερε νωρίτερα το WarNews247, ζητούν την καθαίρεση Μπάιντεν με βάση την 25η τροπολογία.

Μια ακόμη Ρεπουμπλικανός, η Elise Stefanik, ανέφερε:

“Τα χέρια του Μπάιντεν είναι βουτηγμένα στο αίμα. Οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Αφγανικής πρωτεύουσας και ο θάνατος Αμερικανών στρατιωτικών έγιναν υπό την αδύναμη ηγεσία του Αμερικανού προέδρου”.

Ο Ρεπουμπλικανός Todd Young ανέφερε:

“Αυτοί οι γενναίοι στρατιώτες έκαναν ό, τι μπορούσαν για να διασφαλίσουν την εκκένωση Αμερικανών και αθώων Αφγανών συμμάχων. Δυστυχώς, οι ηρωικές προσπάθειές τους υπονομεύθηκαν από τον Πρόεδρο Μπάιντεν και τη διοίκησή του, οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς. Ο λαός της Αμερικής δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμβιβαστεί με αυτά τα λάθη στις κρίσεις του Αρχιστράτηγου τους”

“Μετρημένες οι πολιτικές μέρες του Μπάιντεν”

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Βασίλιεφ, επικεφαλής ερευνητής στο Ινστιτούτο αμερικανικών σπουδών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών οι πολιτικές ημέρες του Μπάιντεν είναι μετρημένες.

«Όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται σχετικά με την παραπομπή ή την οικειοθελή παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής του Λευκού Οίκου», σχολιάζει ο ειδικός.

Η δήλωση του Αμερικανού ηγέτη ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τα πρόσφατα γεγονότα στο Αφγανιστάν κάτι κρύβει. Αυτή η ομολογία μπορεί να θεωρηθεί ως μια προσπάθεια να καθυστερήσει τις εξελίξεις . Συνήθως, το επόμενο βήμα είναι η παραίτηση.

Ο θάνατος των Αμερικανών στρατιωτών προκλήθηκε λόγω της απόφασης απόσυρσης των στρατιωτικών δυνάμεων έως τις 31 Αυγούστου. Ο Μπάιντεν συνειδητοποίησε ότι δεν θα ήταν πλέον σε θέση να μεταβιβάσει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Υπάρχει μόνο ένας λόγος γι αυτό – ο Μπάιντεν πήρεν απόφαση εναντίον των εισηγήσεων του Υπουργείου Άμυνας, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που ζητούσαν παραμονή δυνάμεων.

“To Deep State θέλει παραίτηση Μπάιντεν”

Έχει κανείς την εντύπωση ότι ο Μπάιντεν πλαισιώνεται από κάποιους, από κάποιες δυνάμεις  στην Αμερική που ήθελαν να σκεφτεί σοβαρά την παραίτησή του”.

Από αυτή την άποψη, το γεγονός ότι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις δεν ήταν στην Ουάσιγκτον τη στιγμή της ομιλίας του Μπάιντεν είναι ενδεικτικό των υπόγειων διεργασιών. Η Χάρις βρισκόταν σε ένα ταξίδι στη Νοτιοανατολική Ασία.

«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο η επίσκεψη αυτή να είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων», συνεχίζει ο πολιτικός επιστήμονας.

Με αυτό το βήμα, η Χάρις έδειξε ότι δεν συμμετέχει σε αυτό που συμβαίνει και προχωρά σύμφωνα με το δικό της πρόγραμμα. Και αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό. Στις ΗΠΑ, θα πουν ότι φταίει ο Μπάιντεν. Τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αντικατάστασης.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες, ο εξέχων Γερουσιαστής και στενός φίλος του Τραμπ, Λίντσεϊ Γκράχαμ, ζήτησε την καθαίρεσε του επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

Λόγω του ότι ζει στο Capitol Hill για 15-20 χρόνια, έχει καλές προσωπικές σχέσεις με τον ίδιο τον Μπάιντεν.

Πολλοί ανησυχούσαν από την δήλωση αυτή για το γεγονός ότι τόσο έγκυροι πολιτικοί όπως ο Γκράχαμ δεν πρέπει να κάνουν τόσο γρήγορα  τέτοιες δηλώσεις …

“Και οι προεδρικές εκλογές στο Κόλπο”

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, οι Ηνωμένες Πολιτείες περιμένουν επίσης τα αποτελέσματα της επαλήθευσης των ψηφοδελτίων στην κομητεία Μαρίκοπα της Αριζόνα στις προεδρικές εκλογές του 2020 – αυτά τα δεδομένα καθυστερούν συνεχώς.

“Και αν ξαφνικά αποδειχθεί ότι τα αποτελέσματα έχουν παραποιηθεί, θα γίνει σαφές ότι ο Μπάιντεν δεν είναι μόνο ένας ανίκανος, αλλά και ένας παράνομος πρόεδρος”, σημείωσε ο Βλαντιμίρ Βασιλίεφ.

Επιπλέον, τώρα στην Αμερική υπάρχουν λανθάνουσες φωνές που απαιτούν την επαναμέτρηση, όχι μόνο στο Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια, τη Γεωργία, αλλά και σε άλλες πολιτείες.

warnews247.gr

Share this post