Σέ παρακαλώ άνοιξε διάβασε καί βγάλε τά δικά σού συμπεράσματα. Δέν υπάρχουν λόγια… Σού αναδημοσιεύω δύο βίντεο, δές τά ώς τό τέλος καί κρίνε…

Σέ παρακαλώ άνοιξε διάβασε καί βγάλε τά δικά σού συμπεράσματα. Δέν υπάρχουν λόγια… Σού αναδημοσιεύω δύο βίντεο, δές τά ώς τό τέλος καί κρίνε…

Σέ παρακαλώ άνοιξε διάβασε καί βγάλε τά δικά σού συμπεράσματα. Δέν υπάρχουν λόγια…
Σού αναδημοσιεύω δύο βίντεο, δές τά ώς τό τέλος καί κρίνε…

ΥΠΝΕΙΣΤΕ γαμωτο ΦΤΆΝΕΙ!!! Γιατί δεν πεθαίνει κάνεις στο σπίτι του από covid η έξω γιατί μόλις πάνε στο νοσοκομείο πεθαίνουν και από την μία μέρα στην άλλη ενώ μπαίνουν χωρίς να είναι επιβαρυμένη η κατάσταση μετά από δύο μέρες τους διασωληνωνουν!! Φτάνει έχουν ακουστεί πολλά ακόμη και για όργανα ότι παίρνουν τα όργανα των ανθρώπων εδώ μιλάμε για γεγονός! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!

Πρόβατα αυτό ακούστε γιατί καμιά φορά είναι καλύτερο να ακούς τα πάντα και απλά να είσαι έτοιμος παρά να ακούς Ευαγγελάτο και να φοράς παροπιδες!

Αν τους βγει η παράνοια την κάτσαμε όλοι γιατί όλα είναι προμελετημενα ούτε την ατζέντα 21 δεν έχετε διαβάσει πρόβατα μιλάμε για γεγονότα και όχι για τσόντες.. Είναι ένα καλά μελετημένο σχέδιο με απώτερο σκοπό μείωσης πλυθησμου! Ειμαστε στο τώρα και μιλάει και για την συνέχεια όλα τους βγαίνουν όπως τα σχεδίαζαν μέχρι στιγμής και αν το επιτρέψουμε θα έρθουν τα χειρότερα όλα τα κάνουν επίτηδες στόχος τους να σου ρίξουν το ανοσοποιητικο επίτηδες και όχι α σε σώσουν… Φυσικά τελικός στόχος το εμβόλιο αν δεν βγει η αλήθεια στο φως μιλάμε για σχεδόν 6μηνη καραντίνα και αν όσοι είναι κατά του εμβολίου αντισταθούν θα ρίξουν αλλον ιό πρόβατα με θνητότητα 30% έτσι ώστε να πουν ότι εμείς σας τα λέγαμε…ελπίζουμε να βγει η αλήθεια σύντομα στο φως!

Matrix κανονικό! Όλα προμελετημενα και ολα ποτέ τους δεν τα έκρυψαν απλά εσύ κοιμάσαι! Το να είσαι έτοιμος και ενημερωμένος για όλα δεν σε κάνει ηλιθιο αλλά το να πεθαίνεις ζωντανός ακούγοντας αυτούς που θέλουν την εξαθλίωση σου σε κάνει ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Share this post