Σαδιστικό πείραμα στην ΚΙΝΑ: Δίνουν 250.000 ευρώ, σε όποιον ζήσει για πάντα σε ένα ΧΩΡΙΟ (Βίντεο)

Σαδιστικό πείραμα στην ΚΙΝΑ: Δίνουν 250.000 ευρώ, σε όποιον ζήσει για πάντα σε ένα ΧΩΡΙΟ (Βίντεο)

Στην ελληνική τηλεόραση δημοσιοποιήθηκε ένα θέμα, που δικαιώνει απόλυτα τα γραφόμενά μας στο el.gr.

Όπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση του Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην Κίνα υπάρχει ένα χωριό που όμοιό του δεν θα βρείτε στον πλανήτη.

Στο χωριό Huaxi οι κάτοικοι ζουν σαν βασιλιάδες. Είναι όλοι ζάμπλουτοι. Δεν ξέρουν τι έχουν στην κυριολεξία. Δεν υπάρχει πείνα, δεν υπάρχει ανεργία, δεν υπάρχει ανέχεια και ΟΜΩΣ:

Υπάρχει κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί, δεν μπορούν να φύγουν. Αν φύγουν θα χάσουν τα πάντα (χρήματα, σπίτια κλπ), αλλά αν μείνουν θα είναι πλούσιοι μέχρι να αφήσουν αυτό τον κόσμο.

Δηλαδή: Το κινεζικό Κράτος τους είπε: Αν θέλετε να μείνετε στο χωρίο μπορείτε. Τα πλούτη είναι εγγυημένα, αρκεί να μην φύγετε ποτέ και να αφήσετε τα κόκκαλά σας εδώ. Μάλιστα το Κράτος βάζει 250.000 ευρώ στην τράπεζα, αρκεί να μην φύγεις ποτέ από το χωριό. Αν φύγεις, χάνεις τα πάντα.

Βάλτε από το 48:40 και μετά:

Ανάλυση: Στο el.gr πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην οικολογική Ατζέντα 2030, η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει τον εγκλεισμό των ανθρώπων όλου του κόσμου, μέσα σε οικολογικές πόλεις. Αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι μολύνουν το περιβάλλον και για αυτό ακριβώς τον λόγο, πρέπει να ζήσουν σε ένα αποστειρωμένο και πλήρως ελεγχόμενο χώρο. Οι Κινέζοι κάνουν το πείραμα στο χωριό Huaxi. Αυτό το πείραμα, κάποια στιγμή και αν δεν αλλάξει κάτι, θα προωθηθεί σε ολόκληρη τη Γη.

Για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση: Το κινεζικό χωριό δεν είναι οικολογικό προς ώρας, αλλά είναι μια φυλακή πολυτελείας η οποία να είστε σίγουροι ότι θα γίνει φιλική προς το περιβάλλον σύντομα. Εσείς θα μένατε σε αυτό το χωριό; Οι Κινέζοι μένουν πάντως, διότι ο Κομμουνισμός τους εξουθένωσε οικονομικά και τους έκανε ευάλωτους.

Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή εικόνας: Pexels

Share this post