Σαν σήμερα: Δολοφονήθηκε ο Βίλχελμ Ράιχ (Βίντεο)

Σαν σήμερα: Δολοφονήθηκε ο Βίλχελμ Ράιχ (Βίντεο)

Ο λαμπρός επιστήμονας Βίλχελμ Ράιχ, έφυγε από την ζωή σαν σήμερα, προδομένος από το κατεστημένο, που τον πολεμούσε με λύσσα.

Ο Ράιχ μεταξύ άλλων, είναι γνωστός για την ανακάλυψη της οργονικής ενέργειας, η οποία θεραπεύει πολλές ασθένειες αλλά δυστυχώς κάποιοι (φαντάζεστε ποιοι) έκρυψαν την ανακάλυψή του. Ο Ράιχ εξέφρασε την πικρία του για τις διώξεις που δέχτηκε (από το δικαστικό και πολιτικό κατεστημένο που υποστήριζε ότι δεν υπάρχει οργονική ενέργεια).

Το καλύτερο είναι να αφήσουμε τον ίδιο τον Βίλχελμ Ράιχ να μιλήσει:

«Όταν σου πω ποια είναι η κοσμοθεωρία μου, ανθρωπάκο, θα τρέξεις αμέσως στον Εισαγγελέα, στη CIA, στο FBI, στην GBU, στην Κου Κλουξ Κλαν και στους ηγέτες του παγκόσμιου προλεταριάτου, ή απλώς θα το βάλεις στα πόδια έντρομος.»

(Απόσπασμα από το βιβλίο «Άκου Ανθρωπάκο)

«Σε ξέρω, ανθρωπάκο. Αν είσαι Εισαγγελέας, δεν ενδιαφέρεσαι να εφαρμόσεις τους νόμους και να προστατέψεις τον πολίτη. Αναζητάς μια τρανταχτή υπόθεση για να προαχθείς γρηγορότερα σε ανώτατο εισαγγελέα. Αυτό επιδιώκουν όλοι οι εισαγγελίσκοι. Η ιστορία δεν σου έχει διδάξει τίποτα. Δολοφόνησες ως και τον Σωκράτη, τον κατηγόρησες ότι υπονόμευε τα χρηστά σου ήθη. Δολοφόνησες το σώμα του, δεν μπόρεσες όμως να δολοφονήσεις το πνεύμα του.»

(Απόσπασμα από το βιβλίο «Άκου Ανθρωπάκο)

«Η ανακάλυψη της ζωικής ενέργειας θα είχε επιτευχθεί πριν από πολύ καιρό, αν (δεν υπήρχε) αυτό το δεν το θέλω, το φοβάμαι, το απεχθάνομαι, θα το σκοτώσω, θα το ισοπεδώσω, δεν θα του επιτρέψω να ζήσει ή να υπάρξει.»

(Απόσπασμα από συνέντευξη)

Το «σύστημα» προσπάθησε να λασπολογήσει τον Βίλχελμ Ραιχ, και να τον εμποδίσει με κάθε δυνατό τρόπο να πει αυτά που ήθελε. Όταν είδε ότι ο κόσμος τον άκουγε, τότε τον καταδίωξε, τον έβαλε στη φυλακή και εκεί τον δολοφόνησε. Όλα τα βιβλία του κάηκαν εν έτει 1957 στις ΗΠΑ και για ακόμη μια φορά οι επικυρίαρχοι του κόσμου μας νόμιζαν πως ξεμπέρδεψαν μαζί του.

Ο Ραϊχ ωστόσο πριν φύγει, άφησε κάτι πίσω του. Άφησε μέσα στη διαθήκη του μια επιθυμία την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

e. I therefore direct my Trustee and his successors that nothing whatsoever must be changed in any of the documents and that they should be put away and stored for 50 years to secure their safety from destruction and falsification by anyone interested in the falsification and destruction of historical truth.

Μετάφραση: «Αναθέτω στον Διαχειριστή μου και στους διαδόχους του να μην αλλαχθεί τίποτα απολύτως σε όλα αυτά τα έγγραφα και πως πρέπει να αποσυρθούν και να φυλαχθούν για 50 χρόνια, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους από την καταστροφή και την πλαστογραφία οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για την καταστροφή και την πλαστογραφία της ιστορικής αλήθειας

Κατά σύμπτωση 1957+50= 2007, η χρονιά που βγήκε η πρώτη τριλογία της Σειράς Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Ακούστε παρακάτω την αποκαλυπτική συνέντευξη του Ράιχ:

photo:screenshot

https://www.el.gr

Share this post