«ΣΕΙΣΜΟΣ» σε όλη την Ευρώπη: Πρώτα το ΜΑΖΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ και μετά… δείτε τι ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, vid

«ΣΕΙΣΜΟΣ» σε όλη την Ευρώπη: Πρώτα το ΜΑΖΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ και μετά… δείτε τι ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, vid
Γιατί η Σουηδία είναι λάσκα σε σχέση με Ελλάδα, Γερμανία και Αυστρία!!! Τρομακτικά γρήγορα τρέχουν οι εξελίξεις!!!

Μαζικά, προετοιμάζεται το έδαφος για την απόλυτη δικτατορία! Ενώ η Ελλάδα ξεκίνησε τα υποχρεωτικά εμβόλια στις ηλικίες άνω των 60, Αυστρία και Γερμανία ετοιμάζονται να επιβάλλουν τον καθολικό εμβολιασμό, χθες η πρόεδρος της Κομισιόν και οπαδός της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Ούρσουλ Φον Ντερ Λάιεν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγκεκριμένα, την ώρα που στην Ελλάδα, η κυβέρνηση επιβάλλει πρόστιμο σε όσους -άνω των 60- δεν εμβολιαστούν, η πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολίου «είναι μια συζήτηση που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει», σκορπώντας χαρά στα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας!

 

 

Στην Γερμανία, ο εμβολιασμός ενδέχεται να καταστεί υποχρεωτικός από τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, με την Φον ντερ Λάυεν να επιβεβαιώνει πως σε περίπτωση που αποφασιστεί τελικά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να επιβληθεί μαζικά σε όλους τους Ευρωπαίους, η συμφωνία με την Pfizer καλύπτει όλους τους πολίτες και, επειδή περισσεύουν εμβόλια, βάσει αριθμών, ενδεχομένους και τους παράνομους μετανάστες.

Σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να υποβληθεί στο κοινοβούλιο προς ψήφιση ως το τέλος του έτους και μάλιστα στηρίζεται από όλα τα κόμματα ης γερμανικής Βουλής πλην του γερμανικού δεξιού κόμματος AfD. Χαρακτηριστικό είναι πως και η Αριστερά στην Γερμανία θέλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμού του λαού με τα εμβόλια των… καπιταλιστών.

ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Η Φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε επίσης πως η παραγωγή του εμβολίου των Pfizer/BioNTech κατά της Covid για τα παιδιά θα επιταχυνθεί και οι δόσεις θα είναι διαθέσιμες στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις 13 Δεκεμβρίου, λέγοντας ουσιαστικά πως θα «ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», γιατί όχι υποχρεωτικά και αυτά!!!

«Μίλησα με τις BioNTech/Pfizer για τα εμβόλια για παιδιά και είχα χθες μία καλή είδηση», είπε. «Έχουν την δυνατότητα να επιταχύνουν την παραγωγή. Με άλλα λόγια, τα εμβόλια για παιδιά θα είναι διαθέσιμα από τις 13 Δεκεμβρίου», προσέθεσε.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Στην Σουηδία ο λαός, ο οποίος υποφέρει βέβαια από την παράνομη μετανάστευση, έχει αφεθεί λίγο πιο λάσκα στο θέμα COVID! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται και εκεί πειράματα, όπως στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ελλάδα, όπου τεστάρονται οι αντοχές του λαού.

Στην Σουηδία, οι πολίτες ετοιμάζονται για το ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, το οποίο, ενδεχομένως, παρουσιαστεί με την μορφή ενός ΥΠΕΡΜΒΟΛΙΟΥ, όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, καταργώντας τις πολλές δόσεις με ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Στην Σουηδία δουλεύουν ακόμα τα ηλεκτρονικά μικροτσίπ (το υπερεμβόλιο θα είναι μάλλον ανώτερης τεχνολογίας), τοποθετώντας στο εμφύτευμα και το πάσο εμβολιασμού.

Αναβαθμίστηκε και ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ιατρικά δεδομένα, πιστοποιητικό COVID, πορτοφόλι! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

 

 

 

Σε άλλες χώρες μάλιστα ετοιμάζουν ήδη τα ΔΥΝΑΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, τα οποία ΔΕΝ παραβιάζονται και πρόσβαση θα έχουν μόνο οι «εμβολιασμένοι-σφραγισμένοι»!

 

 

 

Share this post