ΣΕΛΗΝΗ ΝΤΙΟΝ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΜΑΣ!!!

ΣΕΛΗΝΗ ΝΤΙΟΝ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΜΑΣ!!!

Σεληνη Ντιον: Τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας!!!

KORAKS

Έχουν ρίξει όλα τους τα όπλα στον προγραμματισμό του ΝΟΥ μας. Η Σελήνη Ντιόν, η προγραμματιτζου έκανε αυτό το βίντεο μετά εντολής των μαυρων για την προώθηση του μαθήματος, στην πλήρη εκπαιδευση και άδυτα στην λατρεία του αιώνιου εχθρού της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με τη Σελήνη και τους προγραμματιστές όλοι μας πρέπει να γίνουμε ά-φυλοι, πρέπει να μοιάσουμε στον μαύρο, το μεγάλο αφεντικό των ιδιοκτητών του πλανήτη, των Κεντρικών τραπεζιτών (αυτών που κόβουν το χρήμα και δουλεύουν ολο τον πλανήτη) και των πολιτικών εξουσιών που οι λαοί ψηφίζουν κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζοντας την σκυτάλι στους αγώνες ΠΕΙΝΑΣ…

Εχθές μας έδειξαν πάλι την ποσότητα και ποιότητα ελευθερίας που προσδοκούν για την ανθρωπότητα και την διαλυμένη Ελλάδα, με λατρεία του πρωκτού και ερμαφροδιτισμού!!!
Γιατί άραγε; Ποιος είναι από πίσω; Ποια λατρεία και ποιος θεός είναι ερμαφρόδιτος;

Όλη αυτή η παραμύθα της ελευθερίας έχει μόνο ένα σκοπό…την Πανθρησκεία του ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ θεού των κρυφών λεσχών…και τα ζώα να πιστεύουν ότι έχουν δικαιώματα. Ορισμένοι σίγουρα έχουν, τόσα στριγκάκια, κιλώτες, ζαρτιέρες ρόζ ή μαύρες μας πρόβαλαν.

Γκέγκε αριστερέ μαλάκα ψηφοφόρε;;;

ΚΟΡΑΚΑΣ

Share this post