Σενάριο επιστημονικής (;) φαντασίας ακατάλληλο για στομάχια συνηθισμένα σε ριάλιτι

Σενάριο επιστημονικής (;) φαντασίας ακατάλληλο για στομάχια συνηθισμένα σε ριάλιτι

Παίρνοντας μια μικρή γεύση του τι μπορεί να κάνουν οι μετανάστες έχοντας ως παράδειγμα τη Λέσβο μπορούμε να κάνουμε κάποιες ανησυχητικές σκέψεις.

Αυτό το άρθρο είναι αυστηρά ακατάλληλο για μαλακά στομάχια και για όσους αντέχουν μόνο τα ριάλιτι.

Δείτε στη παρακάτω φωτό του νόμου Αττικής τις δομές μεταναστών που υπάρχουν.

Όπως βλέπεις σε ένα σενάριο μαζικής εξέγερσης μεταναστών η πρωτεύουσα είναι αποκομμένη. Διαφυγή προς βόρεια ή δυτικά δεν είναι εφικτή καθώς κατά μήκος των οδών Αθηνών Λαμίας αλλά και Αθηνών Κορίνθου υπάρχουν σημεία τα οποία θα στηθούν, ενδεχομένως, ενέδρες και πολλά άλλα. Αν ξέρεις καλά τους δρόμους και πας εσωτερικά προς Θήβα  και εκεί τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα αφού η δομή της Θήβας μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό.

Σε αυτό το  εφιαλτικό σενάριο μπορείς να σκεφτείς τους χρόνιους μετανάστες στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τους “προσωρινούς” μετανάστες που εγκατέστησαν λόγο της κακοκαιρίας των ημερών στο Φάληρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους δικούς μας, τους χρήσιμους @λ@θιους που θα τρέξουν να τους συνδράμουν (βλέπε κουκουλοφόρους).

Σενάριο τέλος. Μπορείς να επιστρέψεις στη μάχη κατά του φονιά covid και στις λογομαχίες μεταξύ μασκοφόρων και αντι-μασκοφόρων.

https://katohika.gr

Share this post