ΣΙΩΝ: ΟΙ ΝΈΟΙ ΕΠΙΒΉΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΝ ΈΤΟΣ 2019 ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΦΟΡΤΗΓΏΝ ΜΑΎΡΟΥ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ

ΣΙΩΝ: ΟΙ ΝΈΟΙ ΕΠΙΒΉΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΝ ΈΤΟΣ 2019 ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΦΟΡΤΗΓΏΝ ΜΑΎΡΟΥ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ

Οι Έλληνες στην αρχαία Αθήνα και Αρχαία Σπάρτη είχαν αφήσει πίσω τους πάντα επιβήτορες για να γκαστρώνουν τις γυναίκες και να έχουνε πάντα Στράτο, τώρα οι καινούργιοι επιβήτορες του έτους 2019 θα είναι οι μουσουλμάνοι…!!! Ότι δεν κατάφερε 400 χρόνια τουρκοκρατίας θα καταφέρουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μέσα σε 10 χρόνια εξόντωσης των Ελλήνων.

Οι όβριοι πολιτικοί σας τους φέρανε στην Ελλάδα να γκαστρώνουν τις γυναίκες τους συνεχώς, κάθε μουσουλμάνος έχει τουλάχιστον 4-6 παιδιά. Μέσα σε 5 χρόνια θα έχουν δημιουργήσει μια πόλη μουσουλμάνικου σπέρματος για να σας σφάζουν μετά τις εντολές της <<<ΣΙΩΝ>>>

Οι όβριοι πολιτικοί σας τους δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα χωρίς να υδρώσουν και χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό στο δημόσιο. Κοστίζουν εκατομμύρια ενώ κανονικά θα έπρεπε να τα έδιναν σε ελληνικές οικογένειες. Αντιθέτως όμως, και μέσω δόλιου σχεδίου, γκαστρώνουν τους Έλληνες με εφορίες!!!

Οι όβριοι πολιτικοί σας τους κωλάνε ένσημα για σύνταξη τριών ετών χωρίς να έχουν πληρώσει δεκάρα στο πάμφτωχο ελληνικό καταχρεωμένο κράτος (450 δισεκατομμύρια που δεν πρόκειται να ξεχρεωθούν ποτέ ώστε να αφανιστούν οι Έλληνες).

Οι όβριοι πολιτικοί σας τους ταίζουν και τους ποτίζουν τσάμπα για να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα!!! Εσείς θα πρέπει να εξαφανιστείτε από τον τόπο σας για να μείνουν οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

Ο Νενέκος Γιαννούλης μισεί τα χοιρινά και τους Έλληνες, θέλει να τους τιμωρήσει διότι οι νέοι επιβήτορες ενοχλούνται από τις χοιρινές μπριζόλες και δεν θα παράγουν τα φορτηγά με μαύρο σπέρμα!!!! Τα σχέδια της αριστερής οργανωμένης τρομοκρατίας καθυστερούν χωρίς να πολλαπλασιάζονται οι ΜΑΝΤΙΛΕΣ και ο μαύρος σπόρος…

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση της οβραικής τρομοκρατίας της καταστρεμένης χώρας, οι μισητοί ιθαγενείς θα τιμωρούνται μέσα στο τόπο τους για να μπορούν να παράγουν φιάλες αλλά και φορτηγά από σπέρμα, οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Θα πρέπει σύμφωνα με την οβραική δικαιοσύνη, οι ισλαμιστές επιβήτορες, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-παραγωγοί σπέρματος να γαμάνε ασύστολα τις ΜΑΝΤΙΛΕΣ και να μην έχουν δυσφορίες, διαφορετικά η παραγωγή σπόρου θα καθυστερήσει και η Ελλάδα δεν θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ άμεσα μέσα από Μνημόνια, Τρόικες, κρίση, λαθρομετανάστευση!!!

Γι αυτό ΕΛΛΗΝΕΣ να μην τρώμε αρνί και να τρώμε γουρούνια, παντού γουρούνια στον ελλαδικό χώρο, παντού μπάρμπεκιου με χοιρινές μπριζόλες. Γρηγορείτε και κατεβάστε άμεσα τους ΟΒΡΙΟΥΣ πολιτικούς των στοών πριν μας αφανίσουν οι παραγωγοί μαύρου σπόρου ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΔΕΣ!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ

Share this post