«ΣΚΟΤΕΙΝΗ» εξέλιξη για το έθνος : «ΝΑΙ» στο Ισλάμ, «ΟΧΙ» στον Χριστιανισμό! , vid

«ΣΚΟΤΕΙΝΗ» εξέλιξη για το έθνος : «ΝΑΙ» στο Ισλάμ, «ΟΧΙ» στον Χριστιανισμό! , vid
Η Εκκλησία ό,τι πει το Κράτος!!!

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Εσωτερικών έκανε γνωστό τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί τόσο για τα ελευθέρια και τον πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο στις 26 Οκτωβρίου όσο για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε Αθήνα.

Σχετικά με την λιτανεία του Αγίου Δημητρίου, όπως είπε  ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Αθανασίου: «Θα πραγματοποιηθεί, όχι στην κανονικότητα άλλων χρονικών περιόδων, οπωσδήποτε περιορισμένα και χωρίς να ακολουθήσουν οι πιστοί και χωρίς την λαμπρότητα των εποχών της κανονικότητας. Μια πάρα πολύ σύντομη λιτανεία πέριξ του ναού, οπωσδήποτε θα γίνει».

 

 

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε ποια χώρα ζει λοιπόν. Από την μια απαγορεύουν την συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη και από την άλλη, ΟΜΩΣ, Πακιστανοί κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας την γέννηση ενός δικού τους προφήτη, όπως διαβάσατε στο el.gr!

Πρόκειται για έναν θρίαμβο της Λευκής Βίβλου, η οποία, όχι απλά μετατρέπει την Ελλάδα από εθνοκεντρική σε πολυπολιτισμική, αλλά δίνει ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ στο Ισλάμ!

Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε  μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την  άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

 

 

Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις και εντός Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της πολιτεύτριας του κόμματος, Αφροδίτης Λατινοπούλου:

 

 

Δείτε τι αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθηνών, Κ. Μπογδάνος. σε επίκαιρη ανάρτησή του στα social media:

 

΄΄Στην Αθήνα επετράπη ακόμα μία πολυπληθής μουσουλμανική θρησκευτική πομπή και συνάθροιση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αρχή της ισονομίας, η εξαγγελθείσα απαγόρευση της συμμετοχής πιστών στη λιτανεία του Αγ Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ξεκάθαρη διάκριση εις βάρος των χριστιανών.΄΄

 

https://www.el.gr

Share this post