Σκωτία… Δημόσια Υγεία (PHS) : Οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 80,5% των νοσηλειών, με τους τριπλά εμβολιασμένους να αντιστοιχούν στο 68%

Σκωτία… Δημόσια Υγεία (PHS) : Οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 80,5% των νοσηλειών, με τους τριπλά εμβολιασμένους να αντιστοιχούν στο 68%

Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Ethan Huff και δημοσιεύτηκε αρχικά στο Natural News

Η πανδημία των «πλήρως εμβολιασμένων» μαίνεται καθώς τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών και των θανάτων από τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) σημειώνεται σε άτομα που έκαναν εμβόλια.

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) αναφέρει ένα ποσοστό έκπληξη που θέλει τους 4 στους 5 νοσηλευόμενους ή θανόντες από τον κορωνοϊό να είναι εμβολιασμένοι που σημαίνει ότι μόνο το 20% των νοσηλειών και των θανάτων που ενοχοποιούνται για τον κορωνοϊό συμβαίνουν σε μη εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα κρούσματα στη Σκωτία μειώθηκαν συνολικά τον Φεβρουάριο σε σύγκριση με τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ο κύριος όγκος εξακολουθεί να αποτελείται από πλήρως εμβολιασμένα άτομασυμπεριλαμβανομένων των τριπλά εμβολιασμένων.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το τελευταίο «κύμα» αρνητικών αποτελεσμάτων για την υγεία εμφανίζεται σε άτομα με τρεις εμβολαισμούς, ένα δημογραφικό στοιχείο στο οποίο το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε κατά 495% τον Ιανουάριο.

«Οι συνολικές περιπτώσεις μειώθηκαν τον τελευταίο μήνα σε όλα τα δημογραφικά στοιχεία σημαντικά σε σύγκριση με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν μεταξύ 11ης Δεκεμβρίου και 7ης Ιανουαρίου, αλλά και τους δύο μήνες οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν τη συντριπτική πλειονότητα των κρουσμάτων», ανέφερε η Daily Exposé.

«Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο μηνών είναι ότι οι διπλά εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ 11ης Δεκεμβρίου και 8ης Ιανουαρίου 2022 καταγράφοντας 145.890 κρούσματα, αλλά οι τριπλά εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ 8ης Ιανουαρίου και 4ης Φεβρουαρίου 22. καταγράφοντας 46.951 κρούσματα».

Η πλανδημία θα είχε ήδη τελειώσει αν δεν υπήρχαν τα «εμβόλια»

Αποδεικνύεται ότι το ποσοστό των κρουσμάτων μειώνεται σημαντικά μεταξύ των μη εμβολιασμένων, ενώ συνεχίζει να αυξάνεται μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, και ειδικά μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων που λαμβάνουν τρία εμβόλια ή περισσότερα.

Μεταξύ της 11ης Δεκεμβρίου και της 7ης Ιανουαρίου, ο πληθυσμός χωρίς εμβόλιο αντιπροσώπευε μόλις το 15% όλων των νέων κρουσμάτων της γρίπης Fauci. Ένα μήνα αργότερα από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου, το ποσοστό αυτό μειώθηκε σε λιγότερο από 13%.

Εν τω μεταξύ, ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 85% όλων των νέων κρουσμάτων μεταξύ 11 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου, με μόλις το 9% αυτών των περιπτώσεων να εμφανίζονται σε εμβολιασμένους με μία δόση. (Σχετικά: Τα κρούσματα Covid μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων στην Ταϊβάν είναι επίσης πολύ ψηλά.)

Το 32% όλων των νέων περιπτώσεων στην κατηγορία των εμβολιασμένων εμφανίστηκε στους τριπλά εμβολιασμένους ενώ το 59% στους διπλά εμβολιασμούς.

«Αλλά ένα μήνα μετά διαπιστώνουμε ότι οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 87% των περιπτώσεων, με τους εμβολιασμένους με μία δόση να αντιστοιχούν στο 4% αυτών των περιπτώσεων, τους εμβολιασμένους με δύο δόσεις να αντιστοιχούν στο 33% αυτών των περιπτώσεων και τους εμβολιασμένους με τρεις δόσεις να αντιστοιχούν στο 63% αυτών των περιπτώσεων», ανέφερε περαιτέρω η Exposé.

«Αυτό σημαίνει ότι, παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα έπεσαν μεταξύ όλων των δημογραφικών στοιχείων, στην πραγματικότητα έπεσαν τα περισσότερα μεταξύ των μη εμβολιασμένων, των μονοεμβολιασμένων και των διπλών εμβολιασμένων, με τη χαμηλότερη πτώση να σημειώνεται στους εμβολιασμένους με 3 δόσεις. Αυτό δεν έχει νόημα εάν τα εμβόλια Covid-19 είναι αποτελεσματικά. Είναι σαφές ότι δεν είναι, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόληψη της μόλυνσης».

Όσον αφορά τα νοσοκομεία, οι μη εμβολιασμένοι τα πηγαίνουν όλο και καλύτερα συνολικά ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι τα πηγαίνουν όλο και χειρότερα συνολικά.

Τα στοιχεία του PHS δείχνουν ότι οι νοσηλείες μεταξύ των μη εμβολιασμένων μειώθηκαν κατά -24% τον Ιανουάριο σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο. Εν τω μεταξύ, οι εισαγωγές στο νοσοκομείο μεταξύ των τριπλά εμβολιασθένων αυξήθηκαν κατά ένα εκπληκτικό 88% εκατό.

«Ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 75% των νοσηλειών μεταξύ 11ης Δεκεμβρίου και 7ης Ιανουαρίου 2022, με το 7% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των εμβολιασμένων μιας δόσης, το 46% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων και το 47% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των εμβολιασμένων με δύο δόσεις», ανέφερε περαιτέρω η Exposé.

«Αλλά ένα μήνα μετά διαπιστώνουμε ότι οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 80,5% των νοσηλειών, με τους εμβολιασμένους με μία δόση να αντιστοιχούν στο 6% αυτών των νοσηλειών, τους διπλούς εμβολιασμούς να αντιστοιχούν στο 26% αυτών των νοσηλειών και τους τριπλά εμβολιασμένους να αντιστοιχούν στο 68% αυτών των νοσηλειών».

kourdistoportocali.com

Share this post