Σοβαρό ατύχημα για τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ: Εσπασε και τα δύο του πόδια!

Σοβαρό ατύχημα για τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ: Εσπασε και τα δύο του πόδια!

ΣΧΟΛΙΟ: << ΙΣΩΣ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ???>>

Δυσάρεστη ήταν η εκδρομή στην Αρεόπολη της Μάνης για τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ, καθώς είχε σοβαρό ατύχημα την ώρα που έκανε ποδήλατο, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα και στα δύο του πόδια.

Στο σημείο του ατυχήματος σήμανε συναγερμός και προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στον Τ. Πάιατ. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα που είχε ο Αμερικανός πρέσβης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Με ανάρτησή του στο τουίτερ πριν από λίγο ο Τζέφρι Πάιατ ευχαρίστησε το προσωπικό του κέντρου υγείας Αρεόπολης για την άριστη φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Στο κέντρο υγείας Αρεόπολης διευθυντής είναι ο γιατρός Αργύρης Μαριόλης ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος οικογενειακός -γενικός γιατρός στην Ευρώπη.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες φίλους μου που μου ευχήθηκαν περαστικά» έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ.

Το pronews.gr παρότι έχει πέσει θύμα της προσωπικής εμπάθειας του Αμερικανού πρεσβευτή και έχει στοχοποιηθεί από αυτόν, εκφράζει τις καλύτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωσή του.

Αλλωστε έχει να «επιθεωρήσει» από την Δευτέρα τη νέα ελληνική κυβέρνηση, να δώσει οδηγίες για τον σχηματισμό της κυβέρνησης, να οργανώσει το νέο στράτευμα, να παρακολουθήσει στρατιωτικές ασκήσεις, να δώσει τις βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για τη νέα οικονομική πολιτική και άλλα πολλά και γενικά να ασχοληθεί με την διακυβέρνηση της χώρας και τον έλεγχό της, όπως έκανε μέχρι τώρα. Καλή ανάρρωση!


 

Share this post