Σοκαριστικό – Το μέλλον της Αμερικής: Ατζέντα 21, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Σοκαριστικό – Το μέλλον της Αμερικής: Ατζέντα 21, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.
Σε αυτό το βίντεο, ο RichieFrom Boston, μοιράζεται τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς έχει διαμορφωθεί το Agenda 21, όπως συμφωνήθηκε από 179 έθνη το 1992, θα πρέπει να αποφασίσετε εάν το σχέδιό τους λειτουργεί.
Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό ακριβώς κάτω από τις μύτες μας;
Προβλέπεται μαζική απομάκρυνση των ΗΠΑ - Καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει ...
Είστε προετοιμασμένοι για τη Φάση II του ιού;
Έχετε συζητήσει εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πώς θα αντιμετωπίσετε αυτό που πρόκειται να ξεδιπλωθεί εδώ στην Αμερική;
Είναι ένα σχέδιο που ελέγχει τα πάντα στον κόσμο, είναι ένα σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών και προορίζεται για τον έλεγχο των πληθυσμών και των φυσικών πόρων σε όλο τον κόσμο!
Είναι εδώ και είναι τώρα!
Τα 3 Ε, πρέπει να καταλάβετε τι είναι τα 3Ε… .. και να καταλάβετε τι σημαίνουν για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα… ..
Ποτέ μην αφήνετε μια κρίση να χαθεί. Ειδικά μια κυβερνητική κατασκευαστική κρίση.
Οι Ελίτ χρειάστηκαν ένα πανδημικό ψέμα για να κλείσουν τις χώρες. Τώρα το έχουν. Με περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο σε κλειδώματα, αμέτρητες επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν και να χρεοκοπήσουν, και κοινωνική απόσταση από τον αόρατο εχθρό COVID-19, τον νέο κανόνα.
Αυτό είναι άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία. Οι πολιτικοί κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα που κάνουν όταν μας φέρνουν σε πόλεμο.
Οι κυβερνήσεις κλείνουν ολόκληρες οικονομίες. Αυτοί και τα μέσα ενημέρωσης έχουν δηλώσει την καταπολέμηση του ιού ως ΠΟΛΕΜΟ. Και, όπως μας οδηγούν στον πόλεμο μετά τον πόλεμο χωρίς στρατηγική εξόδου, έτσι, και η στρατηγική πολέμου κλειδώματος έχει ξεκινήσει τη μεγαλύτερη κατάθλιψη χωρίς στρατηγική εξόδου που μπορεί να εμποδίσει την παγκόσμια οικονομία να καταρρεύσει. Θα δούμε τα επίπεδα εγκληματικότητας να ξεφεύγουν από τα διαγράμματα. Καθώς οι μικροί άνθρωποι δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και τους λογαριασμούς.
Αυτοί οι πολιτικοί μας λένε τι να κάνουμε γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την πληρωμή. κλέβουν τα χρήματά μας στο όνομα των φόρων. Δεν μπορείτε να αφήσετε εκατομμύρια δουλειές και να μην περιμένετε αυτό το πράγμα να εκραγεί με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία.
Στηρίχτηκαν μόνο στην αγορά μετοχών με τρισεκατομμύρια δολάρια που δημιουργήθηκαν από τον αέρα. Ο κόσμος οδηγείται στην εποχή της βιολογικής τρομοκρατίας με ελεγχόμενη κατεδάφιση της οικονομίας που προκαλεί ήδη άνευ προηγουμένου σφαγή σε αγορές και σε όλο τον κόσμο.
Αντί να διορθώσουν το σπασμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, θα προτιμούσαν να σκοτώσουν τους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο. Αυτή είναι η Ατζέντα 21 που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Η FED θα είναι η κυβέρνηση στην κυβέρνηση.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ
Corfiatiko.blogspot.com

Share this post