ΣΟΚ: Η Ελλάδα Εκπαιδεύει Ουκρανούς Σαμποτέρ Αποκαλύπτουν Χάκερ Των Ομάδων Anonymous!

ΣΟΚ: Η Ελλάδα Εκπαιδεύει Ουκρανούς Σαμποτέρ Αποκαλύπτουν Χάκερ Των Ομάδων Anonymous!

Την προετοιμασία επαγγελματικών Ουκρανικών ομάδων σαμποτάζ, για αποστολή στην Κριμαία, πραγματοποιείται ήδη στα πεδία εκπαίδευσης της Ελλάδας, και της Πολωνίας, από εκπαιδευτές της Βρετανικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας, Prevail Partners, αυτή η οργάνωση, διοικείται από τον πρώην Ταξίαρχο, των Βασιλικών Πεζοναυτών, και Ειδικών Στρατιωτικών Μονάδων (SMU), Justin Hedges, ο οποίος έφυγε από την υπηρεσία, σχετικά πρόσφατα, το 2018.

Όσον αφορά τη συνολική ηγεσία των προετοιμασιών για τον επερχόμενο «αντάρτικο πόλεμο» της Ουκρανίας για την Κριμαία, ανατίθεται στον Christopher Nagel Donnelly, αξιωματικό καριέρας, της Βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI-5, που ασχολείται με την αντικατασκοπεία, την καταπολέμηση ανατρεπτικών δραστηριοτήτων, και δολιοφθορών, από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέτοιες πληροφορίες κοινοποιήθηκαν πρόσφατα από τους Αμερικανούς χάκερ, των ομάδων Anonymous, και Underside,(με τη κωδική ονομασία “Inside Out”). Τα απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ, που απέκτησαν, δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο της ερευνητικής ομάδα GreyZone, του διαβόητου Αμερικανού δημοσιογράφου Max Blumenthal.

News: Πηγή Ρωσία

priftisnews.blogspot.com

Share this post