ΣΟΚ και ΧΑΟΣ – Οι εικόνες που πρέπει να δείτε και η λύση που έρχεται (ΒΙΝΤΕΟ).

ΣΟΚ και ΧΑΟΣ – Οι εικόνες που πρέπει να δείτε και η λύση που έρχεται (ΒΙΝΤΕΟ).

Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός και η Τουρκία…

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας στην Ευρώπη, καθώς ταυτόχρονα με τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ χωρών, έκρυθμη είναι η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες που πλέον ξεφεύγουν κάθε ελέγχου.

Τις τελευταίες μέρες στην Χάγη της Ολλανδία (ναι εκεί που βρίσκεται το Διεθνές Δικαστήριο) μουσουλμάνοι, μεταξύ αυτών και Τούρκοι, έριξαν αυγά, πέτρες και βαριά πυροτεχνήματα σε αξιωματικούς και κατέστρεψαν δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Ομάδες «νεαρών μεταναστών», όπως χαρακτηριστικά μεταδίδεται, προκαλούν ταραχές εδώ και μέρες, καταστρέφοντας περιουσίες και διεξάγοντας επιθέσεις κατά της ολλανδικής αστυνομίας.

Εξεγερμένοι ανάβουν φωτιές, πυροδοτούν εκρηκτικά και πετάνε πέτρες και άλλα «πυρομαχικά», μεταδίδουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

«Τούρκοι και Μαροκινοί έβγαλαν ανθρώπους από τα αμάξια τους», γράφει Ολλανδός χρήστης του Twitter.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε παράνομους μετανάστες να καταστρέφουν, να ανάβουν φωτιές, να οδηγούν μηχανάκια πολιτών και να προκαλούν χάος.

Σε όλες τις εντάσεις που δημιουργούνται την «λύση» ευελπιστεί να δώσει μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία δεν θα είναι και τόσο… δημοκρατική.

 

Share this post