ΣΟΚ! Πυροβόλησαν εν ψυχρώ χορεύτρια επειδή σταμάτησε να χορεύει – Η Ασία που «μετακομίζει» στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ! Πυροβόλησαν εν ψυχρώ χορεύτρια επειδή σταμάτησε να χορεύει – Η Ασία που «μετακομίζει» στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Το τρομακτικό βίντεο συνέβη σε γάμο στην πολιτεία Ούταρ Πραντές στην Ινδία, 239 χλμ από την πόλη Λάκναου και καταγράφηκε σε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Σημειώνεται πως στην Ελλάδα έρχονται παράνομοι μετανάστες από Ινδία και Πακιστάν, κυρίως χαμηλού μορφωτικού επιπέδου! Αυτά θα βλέπουμε εδώ;

Μία χορεύτρια δέχτηκε πυροβολισμό στο σαγόνι και σωριάζεται σοβαρά τραυματισμένη στην πίστα σε γάμο, όπου την είχαν προσλάβει για να χορέψει στην γαμήλια δεξίωση.

Στο κλιπ ακούγεται ένας πιθανόν μεθυσμένος άντρας να διατάζει ένα νεαρό κορίτσι να χορέψει στην πίστα, παρά το γεγονός ότι τα ηχεία είχαν πρόβλημα και η μουσική είχε σταματήσει.

Όπως σχολιάζει το Sputniknews.gr, μια άλλη αντρική φωνή ακούγεται να φωνάζει σε έναν άντρα με το όνομα «Σουντίρ» να πυροβολήσει, επειδή τα τραγούδια σταμάτησαν να παίζουν.

Οι χρήστες του Διαδικτύου που είδαν το τραγικό βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο χαρακτήρισαν το γεγονός ως σοκαριστικό, επικίνδυνο και εξαιρετικά λυπηρό.

Δείτε το βίντεο, προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

Alok Pandey@alok_pandey

This video is from UP’s Chitrakoot .The lady was performing at a wedding and was shot by a man , possibly drunk, because she stopped after the music system development a glitch. She took a bullet in the jaw , hospitalised in Kanpur. @chitrakootpol says trying to make arrests

Ενσωματωμένο βίντεο

ΦΩΤΟ Video Screenshot
https://www.el.gr/

Share this post