Σοκ Ρωσία Κίνα Έχουν Έτοιμο Το Εμβόλιο Κατά Του Κορονοϊού Και Οι Χώρες Της Δύσης Δέν Το Θέλουν Για Να Προωθήσουν Τα Δικά Τους Που Αργούν Τι Θα Κάνει Η Ελλάδα;

Σοκ Ρωσία Κίνα Έχουν Έτοιμο Το Εμβόλιο Κατά Του Κορονοϊού Και Οι Χώρες Της Δύσης Δέν Το Θέλουν Για Να Προωθήσουν Τα Δικά Τους Που Αργούν Τι Θα Κάνει Η Ελλάδα;

Ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανά μεταξύ Δύσης και Ανατολής για το εμβόλιο του Κορονοϊού, για ποιος θα το φτιάξει πρώτος, και θα το διαθέσει στην αγορά!

Οι Αντιπαλόμενες Χώρες είναι, (Δύση)-ΗΠΑ,Αγγλία,Γερμανία,Ισραήλ, κατά Ρωσίας,Κίνας, με τους Δεύτερους-(Ανατολή), να είναι αρκετά μπροστά από τις Χώρες της Δύσης ως την παρασκευή του εμβολίου!

Αναλυτικά: Ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού ενημέρωσε την Τρίτη σε τηλεδιάσκεψη τον πρόεδρο Πούτιν ότι το Κεντρικό Επιστημονικό-Ερευνητικό Ινστιτούτο του Σώματος Ραδιοχημικού και Βιολογικού Πολέμου, από κοινού με το Εθνικό Κέντρο Ερευνών για την Επιδημιολογία και τη Μικροβιολογία, προχωρούν τις δοκιμές στο εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, οι προκλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου, θα έχουν ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου, ενώ οι κλινικές δοκιμές σχεδιάζεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου, έτσι η Ρωσία γίνεται η δεύτερη Χώρα μετά την Κίνα που εικάζεται ότι θα έχει το εμβόλιο του Κορονοϊού έτοιμο από τον Σεπτέμβριο!

Όμως, οι Χώρες της Δύσης ΗΠΑ,Αγγλία,Γερμανία,Ισραήλ, μαζί με την ΕΕ, δεν θα προτιμήσουν το Ρωσοκινεζικό Εμβόλιο, και θα το μπλοκάρουν με εμπάργκο  αγοράς, έτσι δέν θα διατεθεί στις Χώρες αυτές, και στα φαρμακεία το εμβόλιο αυτό, με την δικαιολογία, ως ακατάλληλο!

Δηλαδή θα μας υποχρεώσουν στον κίνδυνο ενός δεύτερου ξεσπάσματος της πανδημίας από τον Οκτώβριο, και ίσως ένα νέο lockdown, μόνο και μόνο, γιατί έχουν ρίξει αρκετά Δις, για να αναπτύξουν το δικό τους εμβόλιο,βάζοντας σε κίνδυνο χιλιάδες ζωές ανθρώπων,για το κέρδος,και με το χειρότερο σενάριο  να είναι, ότι μετά το 2021  θα το έχουν έτοιμο!

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης       email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post