ΠΑΡΕΛΥΣΕ η Ολλανδία!!! ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ο κόσμος! Παραλίγο να λιντσάρουν μυστικούς αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

ΠΑΡΕΛΥΣΕ η Ολλανδία!!! ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ο κόσμος! Παραλίγο να λιντσάρουν μυστικούς αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Έρχεται κύμα ΧΑΟΥΣ και ΠΕΙΝΑΣ σε όλη την

Ευρώπη!!! Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές, η

Ολλανδία είναι μόνο η αρχή…

Παρέλυσε η Ολλανδία.

Μπλόκα αγροτών  σε κέντρα διανομής τροφίμων, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητοδρομους (ΕΔΩ) ιδίως στα σύνορα  με την Γερμανία. Διαδηλώσεις σε όλη την Ολλανδία, για φυσικό αέριο/καύσιμα, τρόφιμα, έλλειψη λιπασμάτων και υψηλό πληθωρισμό!!!

Τα λιμάνια αποκλείστηκαν από τους αλιείς, για την υποστήριξη των αγροτών που διαμαρτύρονται για την μείωση του αζώτου και την καταστροφή τους λόγω της πράσινης μετάβασης και ΟΧΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

 

Η Ευρώπη βρίσκεται προ της κατάρρευσης με όλο και περισσότερα ράφια να αδειάζουν σε σουπερμάρκετ! Μάλλον έρχεται μεγάλο κύμα ΠΕΙΝΑΣ και ΧΑΟΥΣ!!!

 

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που ξημερώνει για όλη την Ευρώπη είναι πως οι πολίτες τσάκωσαν μυστικούς αστυνομικούς που ήταν εκεί για να ρουφιανέψουν τους διαδηλωτές και παραλίγο να τους ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ!

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές! Οι λαοί θα ξεσηκωθούν και η οργή τους θα στραφεί κατά των πολιτικών και των αρχών που οδήγησαν την κατάσταση μέχρι εδώ, έτσι ώστε μετά να παρουσιαστεί ως ιδανική «λύση» ο ερχομός της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της παγκόσμιας κυβέρνησης.

 

scr

Share this post